اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

هر کی دوس داره توی لب تاپ من رو ببینه بیاد داخل ( +عکس ) ازدست ندین جالبه !

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : هر کی دوس داره توی لب تاپ من رو ببینه بیاد داخل ( +عکس ) ازدست ندین جالبه !

چون آمونیاک معمولا توی دمای اتاق می مونه و به راحتی گرم نمی شه و برای همین توی فن سی پی سو های amd قدیمی که خیلی داغ می کرد استفاده می کردن .
    اینم یه فن آمونیاکی :
    http://up98.org/upload/server1/02/b/q4s6u1boz8eumipbfg.jpg
    میشه به جای امضا انگشت بزنم ؟؟؟

دیدگاه

پاسخ : هر کی دوس داره توی لب تاپ من رو ببینه بیاد داخل ( +عکس ) ازدست ندین جالبه !

گفتم این عکس هم بزارم ..شاید براتون جالب باشه

هنگامی که چیزی مینویسی، کاری نکن تنها کسی که از مغزش استفاده کرده باشد ،مدادت باشد .

\|/_\/_

دیدگاه

ایول یره! :applause: :applause:

من یه بار خواستم کی برد لبتابم رو باز کنم، تا باز کردن اون تکه پلاستیکی بالای کی برد پیش رفتم ولی بعدش دیگه دستام لرزید!
        خویشتن را اصلاح کنید تا خداوند کارها را اصلاح کند. امیر المومنین علی (ع)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hamed8419215
          ایول یره! :applause: :applause:

من یه بار خواستم کی برد لبتابم رو باز کنم، تا باز کردن اون تکه پلاستیکی بالای کی برد پیش رفتم ولی بعدش دیگه دستام لرزید!
          خوب این که دیگه ترس نداره !
          اگه یکم ریسک به خرج بدی دیگه همه چی حل میشه :icon_razz:
          فقط باید حواست رو خیلی جمع کنی که چه قطعه یا پیچی رو از کجا و چطوری باز کردی که موفع اسنبل کردن مجدد به مشگل نخوری :biggrin:
          هنگامی که چیزی مینویسی، کاری نکن تنها کسی که از مغزش استفاده کرده باشد ،مدادت باشد .

\|/_\/_

دیدگاه

سلام
            دو سه شب پیش لب تابم رو خاموش کردم زدم تو شارژ صبح نگاش کردم دیدم چراغ شارژش روشن نیست
            هر کاری کردم روشن نشد یکسال و نیم بیشتر نیست خریدمش Lenovo b460 یک ماهی با کاتن داده بودم
            یکی از دوستان کارتن و کارت گارانتیش گم شد نمایندگی هم ببری چند ماه طول میکشه بهت بده منم دل و
            روده اش رو ریختم بیرون دیدم ظاهرآ مایه ای ریخته روی کیبرد و از اونجا ریخته روی برد اصلی و سولفاته زده
            من که با دیدن داخلش حالم از ظرافتش بهم خورد اینقدر نازنازی و شل و وارفته که 180 درجه با تبلیغاتش
            اختلاف داره من برد های الکترونیک آلمانی زیاد تعمیر میکنم و دیدم آلمانها برای حفاظت بردها چکار میکنن
            وقت نکردم بررسیش کنم بعد وقت شد از قسمتهای مختلفش عکس میزارم.

اگر شاد بودی آرام بخند تا غم بیدار نشود

دیدگاه

من هم 2-3 روز قبل لپ تاپمو باز کردم تمیز کنم البته چون پیچ گوشتی موبایلی نداشتم نشد همشو باز کنم ولی داخل HP ProBook 4520s هم شبیه فوجیتسویه. خمیر سیلیکون هم مثل لپ تاپ آقای چمنی بود ولی من نداشتم که بزنم، فن هم که دقیقاً همون طوری. بعد از تمیز شدن صدای فن کمتر شده، البته یک خسارت کوچولو هم بهش زدم ولی چون تو دید نیست خیلی مهم نیست . فوجیتسوی دوستمو که باز کردم که بایوسشو ریست کنم خیلی سخت باز شد ولی اچ پی خیلی راحت باز شد.
              لطفاً برای انجام پروژه های دانشجویی پیام خصوصی نفرستید.
              لطفاً سوالاتی که در انجمن قابل طرح شدن هستند پیام خصوصی نکنید.
              با تمام وجود گناه کردیم اما نه نعمتش را از ما گرفت نه گناهان ما را فاش کرد اطاعتش کنیم چه می کند؟"دکتر شریعتی"
              اگر جایی که ایستاده اید را نمی پسندید، عوضش کنید شما درخت نیستید!! "پاسکال"
              یا به اندازه ی آرزوهایت تلاش کن یا به اندازه تلاشت آرزو کن. "شکسپیر"

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مهران چمنی
                ..
                ....
                فقط یک چیزی این گوشش بود که نقهمیدم چیه !
                یک زبونه پلاستیکی زیرش قایم کرده بودن....! این برای چیه ؟
                [URL=http://www.4shared.com/photo/DpUc2I-C/Photo1088.html?refurl=d1forum][/URL
                آقا یــــافــــتم......یـــــافــــتم :wow:
                این زبونه مربوط به هارد لبتاپ هست :nice:
                یعنی اگه پیجاش رو باز کنیم ؛هروقت که این زبونه رو بکشم هارد از توی لبتاب خارج میشه....یه جورایی هارد اینترنال به اکسترنال تبدیل میشه oo: :nerd:

ولی کار خطرناکیه ....یه ضربه کوچیک به هارد بخوره کارش تمومه...میدونید چرا !!!

چون این تصویر هارد قبلی لبتابم بود که دار فانی رو ودا گفت و الان با هوریان بهشتی محشور گشته
                من هم اعضا و جوارح اون رو بعد از شهادتش بین جعبه ابزارم اهدا نمودم.
                مخصوصا آهن ربای فوق العاده قدرتمندش که بسیار سرگرم کننده هم بود :mrgreen:
                خود دیسکش هم داداشم میگه برده سربازی به عنوان آینه استفاده میکنه.... oo:
                ولی در کل دارم میسوزم ها !!! کلی اطلاعات و خاطره و پروژه هام توش بود که همه پوکید و به ملکوت اعلا پیوست. :cry2:

\|/_\/_

دیدگاه

همه سی پی یوهای نسا جدید (تولید سه سال اخیر) دارای ریستارت حرارتی هستن
                  یعنی اگه دما بره بالا ریستارت می کنن
                  البته معمولا شما این اتفاق رو به صورت شات دان شدن ناگهانی کامپیوتر می بینین تا خنک بشه
                  علی (ع)فرموده است :در علم و ادب بکوشید چه آنکه عالم ، عزیز و گرانقدر است ، اگر چه خاندان بزرگی منتسب نباشد ، اگر چه فقیر بی بضاعت باشد ، و اگرچه جوان باشد.

دیدگاه

یه نکته رو بگم !

میدونید چرا هارد لپ تاپ ها همین جور بیخودی و الکی الکی می سوزه ؟؟

دیدی بعضی وسایل برای اینکه راه اندازی بشن باید یه قطعه ازشون باز بشه یا جدا بشه تا اون وسیله درست کار کنه ؟

لپ تاپ هم همینجوره شما باید وقتی لپتاپ میخری باید جایی که هارد هستش رو باز کنی (اونجا و جای رم اگر باز بشه کارانتی نمی پره ) و یه قاب پلاستیکی که دور هارد هستش رو باز کنی این قاب معمولا مشکیه و جنسش پلاستیکه اگر این قاب که نشونه آکبند بودن هارد هستش باز نشه باعث گرم شدن بیش از حد هارد میشه و می سوزه !

میدونم که الان فحش می خورم اما مطمئن باشید چون من وقتی یکی از کامپیوتری ها اینو بهم گفت تعجب کردم اما پیگیر شدم و زنگ زدم به یکی از شرکت های گارانتی لپ تاپ و اینو ازشون پرسیدم گفتند که این وظیفه فروشنده هستش که این قاب رو در بیاره اما خیلی کم از فروشنده ها از این قضیه اطلاع دارند !

موفق باشید

دیدگاه

ممنون کیان جان کمک بزرگی کردی
                      ولی اگه اون توضیح تکمیلی رو نمیدادی الان...
                      اگه این زندگی باشه , اگه این سهمم از دنیاست ; من از مردن هراسم نیست

دیدگاه

نوشته اصلی توسط کیان
                        یه نکته رو بگم !

میدونید چرا هارد لپ تاپ ها همین جور بیخودی و الکی الکی می سوزه ؟؟

دیدی بعضی وسایل برای اینکه راه اندازی بشن باید یه قطعه ازشون باز بشه یا جدا بشه تا اون وسیله درست کار کنه ؟

لپ تاپ هم همینجوره شما باید وقتی لپتاپ میخری باید جایی که هارد هستش رو باز کنی (اونجا و جای رم اگر باز بشه کارانتی نمی پره ) و یه قاب پلاستیکی که دور هارد هستش رو باز کنی این قاب معمولا مشکیه و جنسش پلاستیکه اگر این قاب که نشونه آکبند بودن هارد هستش باز نشه باعث گرم شدن بیش از حد هارد میشه و می سوزه !

میدونم که الان فحش می خورم اما مطمئن باشید چون من وقتی یکی از کامپیوتری ها اینو بهم گفت تعجب کردم اما پیگیر شدم و زنگ زدم به یکی از شرکت های گارانتی لپ تاپ و اینو ازشون پرسیدم گفتند که این وظیفه فروشنده هستش که این قاب رو در بیاره اما خیلی کم از فروشنده ها از این قضیه اطلاع دارند !

موفق باشید
                        میشه یه عکس بذاری. این مطلب برای همه لپ تاپ ها هست یا مارک خاصی؟ لپ تاپ من الان گارانتیش تموم شده ولی جایی برای هارد نداره که از بیرون باز بشه باید حتماً همه پیچهاش باز بشه، اگه گارانتی داشت با باز کردن پیچ ها گارانتی باطل نمیشد؟
                        لطفاً برای انجام پروژه های دانشجویی پیام خصوصی نفرستید.
                        لطفاً سوالاتی که در انجمن قابل طرح شدن هستند پیام خصوصی نکنید.
                        با تمام وجود گناه کردیم اما نه نعمتش را از ما گرفت نه گناهان ما را فاش کرد اطاعتش کنیم چه می کند؟"دکتر شریعتی"
                        اگر جایی که ایستاده اید را نمی پسندید، عوضش کنید شما درخت نیستید!! "پاسکال"
                        یا به اندازه ی آرزوهایت تلاش کن یا به اندازه تلاشت آرزو کن. "شکسپیر"

دیدگاه

من خودم لپ تاپ ندارم که بخوام عکس بگیرم و بزارم !

شما زیر لپ تاپت چند تا جا هستش که پیچ هاش راحت باز میشه اگر دوستان که لپ تاپ دارند عکسش رو بزارن ممنون میشم !

اونجا جای وایرلس و هارد و رم و باطری بکاپ و بعضی وقت ها هم گرافیک هستش !

اگر دوستان یه عکس از زیر لپتاپ بزارن میشه فهمید کجا رو میگم !

اونجا ها چون برایه ارتقا هستش یعنی شما می تونی هارد لپ تاپت اگر 500 گیگ هستش با 1000 گیگ عوض کنید !

یا رم 2 کیک رو 4 گیگ کنید !

یا وایرلس 2.4 کیکاهرتز رو با 5.8 گیگاهرتز عوض کنید !

موفق باشید !

دیدگاه

کسی نیست عکس بذاره-من لپ تاپ ندارم oo:
                            علی (ع)فرموده است :در علم و ادب بکوشید چه آنکه عالم ، عزیز و گرانقدر است ، اگر چه خاندان بزرگی منتسب نباشد ، اگر چه فقیر بی بضاعت باشد ، و اگرچه جوان باشد.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط هـــادی
                              میشه یه عکس بذاری. این مطلب برای همه لپ تاپ ها هست یا مارک خاصی؟ لپ تاپ من الان گارانتیش تموم شده ولی جایی برای هارد نداره که از بیرون باز بشه باید حتماً همه پیچهاش باز بشه، اگه گارانتی داشت با باز کردن پیچ ها گارانتی باطل نمیشد؟
                              من تا امروز اصلا چنین چیزی نشنیده بودم با اینکه حداقل 5تا لپ تاپ زیر دستم بوده ...................هیچ عملی هم خارج از دفترچه راهنمای دستگاه انجام ندهید .حتی ماشین لباس شویی که چنین چیزی برای فیکس کردن داره کامل داخل دفترچش نوشته شد
                              کسی که به کشورش به درستی خدمت کند،نیازمند تکیه به خاطره ی گذشتگانش نخواهد بود
                              ولتر

دیدگاه

نوشته اصلی توسط کیان
                                ....
                                اگر دوستان یه عکس از زیر لپتاپ بزارن میشه فهمید کجا رو میگم !
                                ....
                                :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:
                                نوشته اصلی توسط جواد افشاری
                                کسی نیست عکس بذاره-من لپ تاپ ندارم oo:
                                شما همینجوری به همه چیز دقت میکنید؟
                                خوبه هنوز این تایپیک 2 صفحست ها !!!
                                صفحه اول رو یه نیگا بندازی از همه جای لبتاب عکس گذاشتم!
                                !!!
                                ooOOOOoooOOooOOOooo

نوشته اصلی توسط deremel400
                                من تا امروز اصلا چنین چیزی نشنیده بودم با اینکه حداقل 5تا لپ تاپ زیر دستم بوده ...................هیچ عملی هم خارج از دفترچه راهنمای دستگاه انجام ندهید .حتی ماشین لباس شویی که چنین چیزی برای فیکس کردن داره کامل داخل دفترچش نوشته شد
                                من کاملا به جرف شما موافقم
                                برادرم هم قبلا توی پاساژ تک مشهد فروش و تعمیرات لبتاپ انجام میداد
                                وقتی ازش پرسیدم گفت نببابااااا....هارد لبتاپ خیلی حساس هست....اشتباهی یه پیچش رو باز کنی از کار میافته
                                اگه از دستتونم بخوره زمین یا هر چی دیگه.... هارد =پر
                                من لبتاپم رو مثل همین الان روی تخت میزارم....چون هوا از کف میکشه خیلی داغ میکنه....مخصوصا وقتی درش هم ببندم و روشن باشه :rolleyes:
                                هیچیش نمیشه....ریست هم به خاطر این کار نشده.....نگران نباشید...
                                البته ( تق تق تق بزنم به تخته چش نخوره )

\|/_\/_

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X