اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کیفیت خدمات ارائه دهنده سرویس ADSL شما چگونه است؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : کیفیت خدمات ارائه دهنده سرویس ADSL شما چگونه است؟

در شاتل این امکان وجود نداره! چون سند رو پورت 80 بستس و هیچ کس نمیتونه وارد کانفیگ مودمتون بشه
    با تشکر

دیدگاه

اینو قبلا داشتم حالا از adsl خیلی بدم می یاد و فقط فقط وایرلس
      شرکت آواگستر
      مزایا : سرعت خوب
      معایب: پاسخگویی مزخرف - قطعی کم ولی هر دفعه 1 با 2 روزه
      توی خونه ی ما با سرعت 128 با 110 تا دانلود می کرد .!!!!!!! دی:
      تو مغازه یکی از رفیقام با سرعت 256 با 7 یا 8 تا دانلود می کرد !!!!!!! دی:
      میشه به جای امضا انگشت بزنم ؟؟؟

دیدگاه

پاسخ : کیفیت خدمات ارائه دهنده سرویس ADSL شما چگ

منم 128Kb شاتل دارم و دانلودم 270KB هست

دیدگاه

سلام

شرکت :مخابرات
          شهر : مشهد
          سرعت 2مگابیت
          که تقسیم بر8 میشه 256 من باید با 256 تا دانلود کنم ولی...

مزایا : قبلنا قطع میشد ولی الان قطع نمیشه - و اپراطور هاش اگه دلتون خونه از اینترنتتون زنگ بزنید و باهاشون حرف بزنید و درد و دل کنید تا شاید خالی بشید

معایب : الا ن سه روزه سرعت دانلودم از
          130 تا بیشتر نمیشه
          یعنی سوییچ شده رو 1مگ
          ولی اولا با 250 تا دانلود می کردم
          زنگ زدم بعد کلی صحبت بلاخره یارو راضی شد یه رسیدگی بکنن اسممو نوشت تا بعدا زنگ بزنن

و دانلود رایگان از1 تا 7 صبح
          برای اولین بار دیشب تونستم 1.5 گیگ رایگان دانلود کنم

بلاخره درست شد بعد از 3ماه که شارژم داره تموم میشه!!!
          "زمان خط است نه دایره" چه ایده بدی بوده گرد ساختن ساعت. احساس میکنی همیشه فرصت تکرار است.
          ساعت دروغ میگوید. دروغ. زمان بر گرد یک دایره نمی چرخد! زمان بر روی خطی مستقیم میدود. و هیچگاه، هیچگاه، هیچگاه باز نمیگردد.
          ساعت خوب، ساعت شنی است! هر لحظه به تو یادآوری میکند که دانه ای که افتاد دیگر باز نمیگردد.
          پس بهتره یکم به ثانیه هایی که داریم فکر کنیم تا به راحتی از دستشون ندیم....

دیدگاه

من از صبا، شاتل،پارس، سگال شرق،مروارید،افرا داشتم هرکدوم یه مزایا و معایبی دارن
            الان از آسیاتک استفاده میکنم
            مزایاش= من سرعت 256 دارم دانلودم بین 700 تا 850 کیلوبایت هستش که راضیم اما شبا سرعت دانلودش کم میشه
            معایب= کال سنتشون جدیدن تمامی بیسواد و بی ادب هستن زمانی که نمیفهمن مشکل چیه میپیچوننت و میگن صبح زنگ بزن بخش شکایات که اون بخش از همه بدتره

دیدگاه

منم از مخابرات با پهنای 2مگ استفاده میکنم ولی سرعت دانلودم از 130 بیشتر نمیشه...چیکار باید بکنم؟به خودشون گفتم گفتن چون خونتون از نخابرات دوره این مشکل به وجود اومده!!!
              ولی خداروشکر تا به حال که قطعی نداشته و شبانه هم سرعت خوبی داره با همون 100 تا دان میکنه....ولی مشکل اصلیم که سرعت دانلودم 1 مگا بیت شده همچنان پابرحاست... :angry:
              تولید کننده تجهیزات برنامه پذیر اتوماسیون صنعتی

www.intelart.ir

ساخت کنترلر دما PID فازی با AVR [آموزشی]

دیدگاه

نوشته اصلی توسط punisher.x64
                منم از مخابرات با پهنای 2مگ استفاده میکنم ولی سرعت دانلودم از 130 بیشتر نمیشه...چیکار باید بکنم؟به خودشون گفتم گفتن چون خونتون از نخابرات دوره این مشکل به وجود اومده!!!
                ولی خداروشکر تا به حال که قطعی نداشته و شبانه هم سرعت خوبی داره با همون 100 تا دان میکنه....ولی مشکل اصلیم که سرعت دانلودم 1 مگا بیت شده همچنان پابرحاست... :angry:
                سلام اگه مشهدی یه شرکت دیگه اومده میگه مخابرات نیست ولی خوده مخابراته به نام کیانت داره روی فیبر نوری سرویس میده

همون سرویس هایی که مخابرات میده همونا رو کیانت داره با همون قیمت میده فقط من که الان 2مگابیت ازشون گرفتم با 350 تا دانلود میکنه :nice: در حالی که همین سرویس مخابرات داره میده از 250 تا بیشتر نمیشه.

یا مثل مال شما 120 تا بیشتر نمیشه. :redface:

در هر حال این شرکت هم یه مشکلی که داره اینه که هنوز سرویس های اینترنتیش زیاد راه نیفتاده(مثل اینکه ببینی چقدر از حجمت مونده. باید زنگ بزنی بپرسی)

البته اگه شارژت تموم بشه صفحه میاد برا شارژ که بری پرداخت کنی.

در کل از مخابرات داره بهتر عمل می کنه.اگر خواستین پیام بدین شمارشو براتون بدم.

//توی اینجور شرکت ها اگه سیم تلفنت هم قطع باشه بازم اون صفحه ی پرداخت رو باز می کنه (شوخی کردم)
                "زمان خط است نه دایره" چه ایده بدی بوده گرد ساختن ساعت. احساس میکنی همیشه فرصت تکرار است.
                ساعت دروغ میگوید. دروغ. زمان بر گرد یک دایره نمی چرخد! زمان بر روی خطی مستقیم میدود. و هیچگاه، هیچگاه، هیچگاه باز نمیگردد.
                ساعت خوب، ساعت شنی است! هر لحظه به تو یادآوری میکند که دانه ای که افتاد دیگر باز نمیگردد.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mo2_star
                  سلام اگه مشهدی یه شرکت دیگه اومده میگه مخابرات نیست ولی خوده مخابراته به نام کیانت داره روی فیبر نوری سرویس میده

همون سرویس هایی که مخابرات میده همونا رو کیانت داره با همون قیمت میده فقط من که الان 2مگابیت ازشون گرفتم با 350 تا دانلود میکنه :nice: در حالی که همین سرویس مخابرات داره میده از 250 تا بیشتر نمیشه.

یا مثل مال شما 120 تا بیشتر نمیشه. :redface:

در هر حال این شرکت هم یه مشکلی که داره اینه که هنوز سرویس های اینترنتیش زیاد راه نیفتاده(مثل اینکه ببینی چقدر از حجمت مونده. باید زنگ بزنی بپرسی)

البته اگه شارژت تموم بشه صفحه میاد برا شارژ که بری پرداخت کنی.

در کل از مخابرات داره بهتر عمل می کنه.اگر خواستین پیام بدین شمارشو براتون بدم.

//توی اینجور شرکت ها اگه سیم تلفنت هم قطع باشه بازم اون صفحه ی پرداخت رو باز می کنه (شوخی کردم)
                  سلام...
                  نه دوست عزیز مشهد نیستم..خونمون قوچانه...واقعا عالیه که با 350 دانلود میکنه....من همون پهنای باند قانونی که حقم هست رو بدن بیشتر نمیخوام!
                  ممکنه این شرکت واسه قوچان هم بتونه سرویس بده؟
                  چون اینجوری که مخابرات قوچان میگه سرویس اینترنت خودشون رو هم از مشهد میگیرن...اگه اینطوری باشه که خیلی خوبه...

www.intelart.ir

دیدگاه

نوشته اصلی توسط punisher.x64
                    سلام...
                    نه دوست عزیز مشهد نیستم..خونمون قوچانه...واقعا عالیه که با 350 دانلود میکنه....من همون پهنای باند قانونی که حقم هست رو بدن بیشتر نمیخوام!
                    ممکنه این شرکت واسه قوچان هم بتونه سرویس بده؟
                    چون اینجوری که مخابرات قوچان میگه سرویس اینترنت خودشون رو هم از مشهد میگیرن...اگه اینطوری باشه که خیلی خوبه...
                    سلام شمارشو بالای سایت نوشته
                    http://www.kianet.net/

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mo2_star
                      سلام شمارشو بالای سایت نوشته
                      http://www.kianet.net/
                      پرسیدم مثل اینکه نمیشه یا نمیتونن به قوچان سرویس بدن...حیف شد...ولی باز هم داخل شهر خودمون ISP های دیگه پیدا کردم که قیمت سرویس هاشون دو سوم مخابرات بود!دیگه طرف مخابرات نمیرم...

www.intelart.ir

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Nourbakhsh Rad
                        با سلام،

من 10 ساله که دارم از شاتل استفاده میکنم، تا اوایل امثال خیلی عالی و فوق العاده بود، پشتیبانی عالی، کارشناسان مودب و قطعی ارتباط هم اصلا و ابدا.......
                        ولی از اوایل امثال شروع کردن به مسخره بازی در آوردن، تحملشون کردم! کارشناسای بی تربیت و مدعی، سرویس با سرعت داغون، آخرش هم خودم رو متهم کردن به کم سوادی!!! در یک کلمه، وقتی فول مشتری دارن، هیچ کس رو آدم حساب نمیکنن!!!!!

از شاتل واقعا ناراحت و عصبانی ام، به شعور مشتریاش توهین میکنه، تا وقتی که مشتری نداره، مخلص و چاکرته و خوبم سرویس میده و سرعت هم دو برابر قرارداد، ولی وای به حالت که مشتریش فول باشه، بدبخت میشی

من سرویس هام 256 و 6 ماهه هستش، اردیبهشت ماه تموم میشه، دیگه قصد ندارم تمدیدش کنم، این 6 ماه آخر رو هم برای احتیاط تمدید کردم، فعلا 4 ماهی میشه که دارم از 512 وایمکس ایرانسل استفاده میکنم، ماهانه شارژ میکنم و قصد دارم 6 ماه اش کنم، بجز اون اوایل که قطعی داشت، دیگه به مشکلی برخورد نکردم، سرعتش در حد قرارداده، نه کم و نه زیاد! خدماتشم به نظرم که خوبه. پرتابل هم که هست، هر جا که بخوام باهام میاد!!! در یک جمله، فعلا راضیم......

در کل، فکر کنم که همشون هینطورین، ایرانسل هم که مشتریش فول بشه، جفتک میندازه، ولی تا اون وقت، حداقل ما با آرامش به اینترنت دسترسی داریم، بعد هم خدا بزرگه :mrgreen:
                        منهم باشاتل این مشکلات رادارم -پشتبانیش که مثل طوطی است همش یه چیزمی گن انگاری حفظ کردن.ایکروزاینقدرعصبانی شدم که بهشون گفتم که حیف ازاینهمه پولی که به شمادادم اول بیاییدخدمات خودتون خوب کنیدبعدبه فکرزیادکردن پول گرفتن ازمشتری باشیدو... الان هم قطع ووصل می شود.
                        من اینترنت رایگان گرفتم ولی باز...به پشتیبانی که گفتم گفتندشمازیادی دانلودداشتی من هم گفتم مگرنامحدودنیست .اگردرنامحدودمحدودیت باشه درسیستم عادی هم محجدودیت باشه پس این دوسیتم چه فرقی باهم دارندو...جواب :پیچوندند :angry:
                        برای ورود علم ، تکنولوژی ، پیشرفت به اجازه کسی احتیاج نیست !

دیدگاه

جواب گویی و پشتیبانی همشون خیلی بده، هیچ احترامی واسه مشتری قائل نیستند،من مبین نت دارم،بعضی موقع ها خوبه!بعضی مواقع بیخودی قطع میشه و باید مودم رو خاموش روشن کرد و ...
                          بدیش اینجاست که همشون بعد پیدا کردن مشتری کیفیتشون پایین میاد و به نوعی هیچ انتخابی نمیشه کرد.تو تبلیغاتشون کلی چیز میگن ،اما تو عمل به هیچ کدوم عمل نمی کنن(مثلا دانلود رایگان)یه جوری مثل قضیه گارانتی تو مملکت ماست!می نویسه دو سال گارانتی اما فلان و فلان و فلان رو شامل نمیشه

دیدگاه

آدم از اینجور چیزا اعصابش به هم میریزه دیگه...
                            روزی که اشتراک خریدم پهنای باند 2مگ بود...توی سایت هم میزد 2مگ
                            چند وقته سرعت دانلودم نصف شده...زنگ زدم میگم مگه پهنای باند 2مگ نیست؟چرا سرعت دانلودم 130 شده؟
                            چک کرده میگه میگه پهنای باند شما 1مگ هستش!!!!! :angry: :angry: :angry: :angry:
                            میگم خودم خریدمش تو سایت هم مینویسه 2مگ!
                            میگه نه اشتباه شده 1مگه!آدم چی بگه به اینا؟
                            یا مثلا کریو 2 ماهه خریدم...یه ماه نشده قطع شد!...جالبه تو سایتش هم تلفنی واسه تماس نیست...فقط یه جیمیل گذاشتن!
                            ایمیل زدم ولی جواب ندادند...این کار عین دزدیه!
                            این همه باید واسه اینترنت هزینه کنیم آخرش به اندازه نصف هزینه مون هم بازدهی نداره...
                            خرید اشتراک اینترنت یه طرف...خرید چیز پی ان یه طرف دیگه!!!!
                            واقعا آدم خسته میشه دیگه...

www.intelart.ir

دیدگاه

لطفا صبر کنید...