اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

به نظر شما کدوم لپتاپ بهتره ؟؟؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : به نظر شما کدوم لپتاپ بهتره ؟؟؟

به acerآ‌ هم فکر کنید

یکی دارم از 24 ساعت 30 ساعت روشنه ...خیلی خوب کار میکنه

کانفیگش
    i5
    4 ram
    hdd 500
    graphic 2

:applause:
    مهم نیست که چه اندیشه ای در سر و چه ترسی در دل دارید؛ مهم آن است که بیکار ننشینید و دست به کاری بزنید و وارد میدان عمل بشوید.

نمی توانید به کودکی بیاموزید که از خود مواظبت کند، مگر آنکه او را آزاد بگذارید تا برای مواظبت از خود بکوشد؛ ممکن است اشتباه کند، ولی دانایی او از میان همین اشتباهات سرچشمه می گیرد.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط آقاجون
      یه پیشنهاد بهت میکنم.
      برو یک لب تاپ hp با cpu amd و گرافیک ati بخر.
      به چند دلیل . قیمتش خیلی خیلی مناسبه یک لب تاپ با همون مشخصات اینتلی 1200000 و AMD حدود به قیمت حالا 850000 تومان
      اینتل اسم در کرده حتی توی سی پی یوهای کامپیوترم اگه یک cpu گرون قیمت نخری سیستم به مفت نمیرزه.
      کمتر از اینتل گرما داره . البته قبلا این طور نبود cpu جدید انقدر کم داغ میکنند و لب تاپ تا 6 ساعتم باطری نگه میداره.
      در واقع اینتل فقط نون تبلیغ اتشو میخوره .
      گرافیک های ATI هم از DAC 10 BIT استفاده میکنند که کیفیت بهتری تا NVIDIA یا گرافیک های اینتل داره که 8 بیت هستند
      مخصوصا هر چی میخری سعی کن اشتباه قبل منو نکنی و گرافیکت INTEL نباشه چون گرافیک لب تاپ قبلی من که 358 بود 128 به زور جواب میداد.
      من به شدت مخالف مادربرد گیگابایت و سی پی یو اینتل و گرافیک انویدیا هستم و الان کامپیوترم مادربرد ایسوس و سی پی یو ای ام دی و گرافیک ای تی آی هستش و خیلی عالیه .
      میشه به جای امضا انگشت بزنم ؟؟؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط RAZORBACK
        اتفاقا
        سری سندی بریج اینتل بسیار سر تر از amd هست به علت تولید گرمای کمتر و داشتن گرافیک داخلی برای کار های غیر گرافیکی(محیط عادی ویندوز و برنامه ها) که هم مصرف باتری رو کاهش میده و هم تولید گرما رو کمتر میکنهبرای این گفته خودتون مدرک بیارید
        اما فکر کنم بلدوزر های amd (سی پی یو بلدوزر ) پل های شنی (سندی بریج) رو تخریب کرده باشند .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط dj.mendez
          اما نظر من و دیگران هم روی فوجیتسو هستش . شما یک دلیل قانع کننده بیار...
          ببخشید آقای شفقی که اینجور گفتم چون هنوز بخاطر تاپیک خاطرات برقی آتیشی بودم . :twisted:

دیدگاه

سری Latitude از Dell هم گزینه خوبیه.

یه مدل از Latitude ها هست که قیمتش زیر 1 هست و پورت سریال هم داره (تازه فکر کنم 14.4 اینچ هم باشه).
            مدل های Latitude نسبت به Inspiron یه کم گرون ترن ولی قولا مدل صنعتی هستن.

در ضمن اگه میخوای Dell بخری، سعی کن Made in POLAND باشه (اگه نبود مالزی).
            فروشنده ها میگن فرقی نداره، ولی من به عینه دیدم. سه تا Dell گرفتیم، یکی Poland یکی مالزی و یکی چینی. کیفیتشون واقعا فرق میکرد.
            خویشتن را اصلاح کنید تا خداوند کارها را اصلاح کند. امیر المومنین علی (ع)

دیدگاه

به نظرتون msi چطوره ؟؟؟
              یکی می گفت تجهیزات ساختشون نظامیه و عالی هستن !!!
              نظر شما چیه ؟؟؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط dj.mendez
                اما فکر کنم بلدوزر های amd (سی پی یو بلدوزر ) پل های شنی (سندی بریج) رو تخریب کرده باشند .
                سری سندی بریچ اینتل همون سری core i هستند که در جهت مصرف کمتر و تولید گرمای کمتر ارتقای تکنولوژی پیدا کردند
                و اینتل هنوز برای رقابت با بولدوزر محصولی ارائه نکرده
                در ضمن msi نگیر من ge620 گرفتم اما ازش راضی نیستم به چند دلیل:
                1- بچه ناف چینه!
                2- به نظرم متریالش اصلا خوب نیست! بعضی از قسمت های بدنش رو با انگشت فشار می دم فرو میره!
                البته پروفنسش عالیه ولی خوب اون مشکلات بالا رو داره!

دیدگاه

اینو ببینید :
                  http://vizviz.net/img/best-laptop-brands-pcmag.jpg

پر فروش ترین لپ تاپ های سال 88

پر فروش ترین و مشتری پسند ترین لپ تاپها ، ( به گفته نمایندگی مجاز ) عبارتند از :

Dell 1564 ، Sony Vaio FW55GF ، HP Cq610 ، Toshiba Satelite ، Acer 5738g Acer 4330 ، Fujitsu LifeBook T5010 و . . . .

دیدگاه

من نمیخام سر اینتل یا AMD بحث کنم .
                    اولا سر قیمت اون لب تابی که شما میگید قیمتش چنده ؟؟؟ بالاتر از 1500000 .
                    من یک قیمت گفتم زیر 1 ملیون که اتفاقا خیلی خیلی عالیه . با یک لب تاب 1200000 قابل رقابته چون اون اینتله و اسم در کرده اینقدر گرونه
                    فکر کنم سال 2005 بود که اینتل یک پول هنگفت به شرکت های تولید کننده لب تاپ داد که از cpu amd استفاده نکنند که گندش در رفت.
                    سر همینه که اینتل فقط پول تبلیغ میخوره
                    بعدش این مدلی که گفتید چند ساعت باطری نگه میداره.
                    در مورد ATI هم مدرک نمیخاد توی اینترنت سرچ کن.
                    DAC 10 BIT ATI داره ولی بیشتر گرافیک های NVIDIA و INTEL DAC8 BIT دارند.
                    راستی شرکت HP یک نمونه لب تاب زده با همون CPU AMD که خود شرکتش گفته که تا 9 ساعت شارژ نگه میداره
                    توی سیستم های PC هم اگه به دور فن این دو سی پی یو نگاه کنید 100 در 100 اینتل بیشتر گرما تولید میکنه کافیه فقط صدای فن گوش کنید دوری که میزنه

{خلاف قوانین - حذف شد}

دیدگاه

دقیقا با این قضیه فن موافقم .
                      حتی بااین که فنش پر قدرت تر و سریعتر و بزرگتر هستش گرماش خیلی زیاده
                      سی پی یو سیستم من هیچ وقت تا حالا دماش 35 نشده . حالا اینتل روی 50تا 60 می چرخه !!!!!!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط آقاجون
                        DAC 10 BIT ATI داره ولی بیشتر گرافیک های NVIDIA و INTEL DAC8 BIT دارند.
                        این حرفتون با حرف صفحه قبل فرق میکنه!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط RAZORBACK
                          این حرفتون با حرف صفحه قبل فرق میکنه!
                          بیشتر به خاطر این نوشتم که شاید بعضی از اونا 10 بیت باشند ولی من جائی ندیدم که 10 بیتی باشند شاید توی جدیداش زده باشند. خودم تا حالا چیزی ندیدم از intel و nvidia که توی کاتالوگش زده باشه 10 بیت
                          {خلاف قوانین - حذف شد}

دیدگاه

خب همونطور که گفته شد برای انتخاب مدل مناسب ، نوع کاربری خیلی مهمه...

برای من وزن،زیبایی ، باتری و بعد هم کانفیگ مهم بودن وهمه ی اینها (اون موقعی که من خریدم) تو مدل QX412 SAMSUNG جمع شده! مثلا من صفحه نمایش 14" در نظر داشتم که تقریبا مدل core i7 موجود نداشت ! قیمت هم 1,150 بود که بعد حدود دو هفته شد 1200 بعدشم دیگه تو بازار ندیدمش!

کسی از برند DELL راضی بوده؟! حداقل میتونم بگم کیفیت صفحه نمایش داغونه ، باتریشم که قربونش برن ! ...

دیدگاه

اونجوری که من شنیدم:
                              cpu های amd به سرعت و cpu های intel به قدرت معروف هستن.
                              [hr]

کسی از برند DELL راضی بوده؟! حداقل میتونم بگم کیفیت صفحه نمایش داغونه ، باتریشم که قربونش برن ! ...
                              من سری های دیگه dell و ندیدم ولی از Dell Inspiron n5110 راضی هستم

در مورد باطری هم یکی از فامیلا sony داره(1600000) با همین مشخصات dell من باطریهاشو تست کردیم sony مصرفش بالاتر بود.

به نظرم Asus acer fujitsu Dell مارک های خوبی هستن با پول یک میلیون.

http://www.aparat.com/v/fb2876a1cf41b048fb41b4b478f3098239302
                              یادش بخیر یه وقتایی هر روز میومدم اینجا !

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مــــــیــــــــلاد
                                اونجوری که من شنیدم:
                                cpu های amd به سرعت و cpu های intel به قدرت معروف هستن.
                                این دیگه از اون حرفا بودا!
                                در کل بالا بودن قیمت های اینتل رو قبول دارم و اینکه اینتل در hi - end عملکرد بهتری داره ..........
                                به نظر من hp بهتر از dell هست .....

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X