اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مشکلات مربوط به اینترنت و ADSL رو اینجا مطرح کنید

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : مشکلات مربوط به اینترنت و ADSL رو اینجا مطرح کنید

نوشته اصلی توسط mary92
    سلام
    من اینترنت پرسرعت مخابرات را دارم . فکر می کنم دوستان مطلع باشن که کد وپیش شماره تلفن های مازندران عوض شده است.از طرف مخابرات در صفحه ای که خرید ترافیک را انجام می دهم پیغامی دریافت کردم :مشترک گرامی
    به اطلاع می رساند با توجه به تغییر شماره ها، بعد از تمدید سرویس خود جهت اتصال، از کد 11 و شماره جدید به عنوان نام کاربری در تنظیمات مودم خود استفاده نمایید.
    الان من می خواهم اینترنتم را تمدید کنم اما نمودنم الان باید چه کار کنم؟باید نام کاربری مودمم را عوض کنم اگر اره چگونه؟؟لطفا راهنمایی ام کنید(اینترنتم داره تموم میشه نمودونم تمدید کنم یا نه؟)
    سلام
    فکر کنم یوزرتون میشه "شماره جدید11"
    پسورد هم که همون قبلی میشه
    یه پنجره باز کنید و تایپ کنید:
    192.168.1.1
    یوزر و پسورد میخواد که معمولا جفتش admin هست(مگه عوضش کرده باشید)
    بعد بگیردید یه قسمتی به نام ADSL یا internet پیدا میشه توش
    تو اون قسمت یوزر رو عوش کنید و سیو کنید
    اگه مدل مودم رو بفرمایید بهتر میشه راهنمایی کرد
    آموزش ساخت جعبه برای مدار با نرم افزار Corel Draw - آموزش طراحی تابلو ثابت با Corel Draw و LED Tool - آموزش کرک LED Tool

116 کتابخانه مورد نیاز برای Altium Designer

از دروغ متنفرم؛ هرچند در این مملکت به جرم صداقت، کودن نامیده شوم.

دیدگاه

مودمم tplink است.نام کاربری ام تلفن خانه بوده .11کد مازندرانه که تغییر کرده .الان حتما باید نام کاربری عوض بشه؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط masoud_m_bf
        بله دارم
        البته مشکل دوتاست
        اول اینکه مودم خود به خود چند دقیقه میره تو کما!!! و بعد کاملا ریست میشه
        دوم اینکه فقط ADSL و وایرلس قطع میشه و بعد از مدتی وصل میشه(اینو وقتی فهمیدم که با یه مودم دیگه امتحان کردم)
        مشکل اول بدون تلفن هم پابرجاست(که معلوم میشه مشکل از مودمه)
        مشکل دوم بدون تلفن تقریبا حل میشه
        فکر کنم اول باید مشکل اولی رو حل کرد!
        مدل مودمتون چیه؟
        یه سری از مودم های TP-link مشکل هنگ کردن و پرش سیگنال دارن. سعی کن فیرمورش رو پدیت کنی. اگه درست نشد به فکر مودم جدید باش.

نوشته اصلی توسط mary92
        مودمم tplink است.نام کاربری ام تلفن خانه بوده .11کد مازندرانه که تغییر کرده .الان حتما باید نام کاربری عوض بشه؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط حمیدرضا رضائی
          فکر کنم اول باید مشکل اولی رو حل کرد!
          مدل مودمتون چیه؟
          یه سری از مودم های TP-link مشکل هنگ کردن و پرش سیگنال دارن. سعی کن فیرمورش رو پدیت کنی. اگه درست نشد به فکر مودم جدید باش.
          ممنونم
          مودمی که میره تو کما TP-Link TD-W8951ND(که ظاهرا یکی در میون مشکل داره)
          مودمی که فقط ADSLش میپره Dlink(که جای دیگه تست کردم سالمه)

فریمور رو مرتب پدیت میکنم

یه نکته جالب
          زیر مودم TP-Link فن گذاشتم دیگه ریست نمیشه!!! :eek:

مگه VPI و VCI صفر و 35 نباید باشه؟
          چجوریه؟ منطقه ای فرق داره؟
          آموزش ساخت جعبه برای مدار با نرم افزار Corel Draw - آموزش طراحی تابلو ثابت با Corel Draw و LED Tool - آموزش کرک LED Tool

دیدگاه

VPI/VCI برای هر منطقه، مرکز مخابرات یا ISP ممکنه متفاوت باشه.
            SNR خط رو قبل و بعد از اتصال تلفن چک کن ببین چه تغییری میآ‌کنه.

دیدگاه

VPI/VCI برای هر منطقه، مرکز مخابرات یا ISP ممکنه متفاوت باشه.
              SNR خط رو قبل و بعد از اتصال تلفن چک کن ببین چه تغییری میآ‌کنه.
              چجوری SNR رو چک کنم؟
              ---------------------------------------------------
              همینه؟
              این الان چجوریه؟

دیدگاه

آره همینه.
                SNR دانلودش پایینه. 16-18 به بالا خوبه
                مال خودته؟

دیدگاه

سلام
                  ببخشید من درصفحه192.168.1.1 رفتم و virtual circuit: pvc0 است باید pvc4 کنم ؟؟واینکه Servicename باید نام مودم tplink 32e8b8 بنویسم ودر نام کاربری شماره جدید و رمز هم همان قبلی درسته؟؟اگر این کار را انجام دهم مقدارترافیکی که دارم باقی می ماند وفقط نام کاربری مودم عوض می شود ؟اگر تغییر ندهم مشکلی پیش می آید؟از یکسری دوستانم پرسیدم گفتند مسئله ای ندارد الان ماندم چه کنم.؟
                  واینکه یک سوال دیگر داشتم مودمم بیشتر اوقات که گرم می شود اینترنتم قطع می شود و من مودم را خاموش می کنم و2دقیقه بعد روشن می کنم درست می شود چه کنم تا این مشکل برطرف شود؟

دیدگاه

آره همینه.
                    SNR دانلودش پایینه. 16-18 به بالا خوبه
                    مال خودته؟
                    آره این واسه خودمه
                    فردا اون خطی که مشکل داره رو میزارم یه نگاه بهش بندازین

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mary92
                      سلام
                      ببخشید من درصفحه192.168.1.1 رفتم و virtual circuit: pvc0 است باید pvc4 کنم ؟؟واینکه Servicename باید نام مودم tplink 32e8b8 بنویسم ودر نام کاربری شماره جدید و رمز هم همان قبلی درسته؟؟اگر این کار را انجام دهم مقدارترافیکی که دارم باقی می ماند وفقط نام کاربری مودم عوض می شود ؟اگر تغییر ندهم مشکلی پیش می آید؟از یکسری دوستانم پرسیدم گفتند مسئله ای ندارد الان ماندم چه کنم.؟
                      واینکه یک سوال دیگر داشتم مودمم بیشتر اوقات که گرم می شود اینترنتم قطع می شود و من مودم را خاموش می کنم و2دقیقه بعد روشن می کنم درست می شود چه کنم تا این مشکل برطرف شود؟
                      اون PVC ای رو انتخاب کنید که قبلا روش username password ست شده
                      servicename مهم نیست
                      به نظر نمیاد مشکلی ایجاد بشه ولی محض اطمینان میآ‌تونی زنگ بزنی 2020 بپرسی
                      در مورد گرما هم میآ‌تونی مودم رو یه جای خنک تر بذاری یا یه فن زیرش روشن کنی

دیدگاه

دوستانی که با تلفن بیسیم یا وسایل بیسیم دیگه مشکل دارند میتونند خیلی راحت تو قسمت تنظمیات مودم بخش WIFI یا Wireless یا هر اسمی که داره
                        از یه کانال دیگه برای ارتباط استفاده کنند اگه مودم خودش شعور تشخیص خط خلوت رو داره بهش این فرصت رو بدید در غیر اینصورت دستی کانال هارو عوض کنید تا بهتر بشه
                        من دوست ندارم خودم را درگیر مسئله بهشت یا جهنم بکنم ، چون در هر دو قسمت دوستان خوبی دارم !

دیدگاه

سلام
                          دوستانی که در مازندران هستن بعداز اتمام سرویس فعلی شان و خرید سرویس جدید مودم اتوماتیک ریست می شود
                          و باید نام کاربری جدید با شماره جدید وارد کنند .(به علت تغییر شماره ها)از 2020سوال کردم تا مطمئن شوم که این توضیحات را داد.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط icarus
                            دوستانی که با تلفن بیسیم یا وسایل بیسیم دیگه مشکل دارند میتونند خیلی راحت تو قسمت تنظمیات مودم بخش WIFI یا Wireless یا هر اسمی که داره
                            از یه کانال دیگه برای ارتباط استفاده کنند اگه مودم خودش شعور تشخیص خط خلوت رو داره بهش این فرصت رو بدید در غیر اینصورت دستی کانال هارو عوض کنید تا بهتر بشه
                            نماینده شرکت آسیاتک اومد مشکل رو برطرف کرد
                            الان سرعت عالی شده(تا 1.2 مگ دانلود داشت تو سرویس 2 مگ)
                            سیم ورودی تلفن رو کنار سیم ورودی برق کل خونه چسب زده بودن
                            ولی SNR شده 14

برای تلفن هم گفت هر تلفنی که پاور از برق شهر داشته باشه روی خط نویز میندازه
                            به هر حال اون کانال رو روی اتوماتیک گذاشتم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط masoud_m_bf
                              .....

یه نکته جالب
                              زیر مودم TP-Link فن گذاشتم دیگه ریست نمیشه!!! :eek:

....
                              سلام دوست عزیز
                              من بهتون پیشنهاد میکنم حتما مودمتونو پیش ی تعمیرکار ببرید، چون به احتمال زیاد یکی از قطعات مودمتون مشکل پیدا کرده و داغ میکنه و باعث میشه که مودم ریست بشه، دلیل اینکه مودم ریست میشده و حالا با گذاشتن ی فن این اتفاق نمیوفته به احتمال زیاد همین باید باشه، چون دوستان برقی در جریان هستن که وقتی ی قطعه داغ میکنه معمولا چه اتفاقی میوفته براش....
                              آدم ها همه میپندارند که زنده اند،برای آنها تنها نشانه حیات بخار گرم نفس هایشان است!!
                              کسی از کسی نمیپرسد، آهای فلانی...
                              از خانه ی دلت چ خبر؟؟ گرم است؟؟ نوری دارد هنوز؟؟ ...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط darkknightrobo
                                سلام دوست عزیز
                                من بهتون پیشنهاد میکنم حتما مودمتونو پیش ی تعمیرکار ببرید، چون به احتمال زیاد یکی از قطعات مودمتون مشکل پیدا کرده و داغ میکنه و باعث میشه که مودم ریست بشه، دلیل اینکه مودم ریست میشده و حالا با گذاشتن ی فن این اتفاق نمیوفته به احتمال زیاد همین باید باشه، چون دوستان برقی در جریان هستن که وقتی ی قطعه داغ میکنه معمولا چه اتفاقی میوفته براش....
                                ممنونم
                                خودم بازش کردم دوتا خازن داخش باد کرده و در شرف ترکیدنه!
                                عوض کنم اونا رو ببینم چی میشه

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X