اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

نرم افزار های ارسال اس ام اس و ایمیل گروهی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : نرم افزار های ارسال اس ام اس و ایمیل گروهی

ببین باید هدفت رو از داشتن سایت مشخص کنی
    مثلا من یه سایت دارم(که تقریبا شبیه وبلاگه!) و توش در مورد IT، الکترونیک،زیان ایتالیایی و موضوعات مورد علاآ‌قهآ‌ام میآ‌نویسم.هیچ وقت هم به طور منظم پدیتش نمیآ‌کنم.کاملا تفریحی کار میآ‌کنم. هیچ انتظاری هم ندارم که روزانه حتی 50 تا ویزیتور داشته باشم.وقتی هم مطلبی توش منتشر میآ‌کنم سعی میآ‌کنم از طریق شبکهآ‌های اجتماعی مثل Facebook و Linkedin دوستام رو در جریان بذارم.

حالا یه مثال از ایده میآ‌زنم.
    سالآ‌ها قبل یه بندهآ‌ خدایی به اسم کاوه (که اتفاقا مهندس الکترونیک هم بود ) تصمیم میآ‌گیره که به یادگیری زبان مورد علاقهآ‌ش یعنی ایتالیایی بپردازه.با خودش فکر میآ‌کنه که این زبان منابع خیلی کمی در ایران داره و به جز 2-3 جلد کتاب هیچ منبع آموزشی دیگه ای در اختیار ایرانیآ‌ها نیست.کلاس های زبانش خیلی کم هستن و مشکلات بر سر یادگیریش زیاده.تصمیم میآ‌گیره که هر چیزی رو از میآ‌خونه و یاد میآ‌گیره توی یه وبلاگ منتشر کنه تا بقیه هم بتونن یاد بگیرن و اگه کسی هم بلده بیاد مشارکت کنه.اینآ‌طوری شد که وبلاگش به یکی از محبوب ترین وبلاگآ‌های بلاگفا تبدیل شد و کلی بازدید کننده داشت و خیلی ها هم براش کامنت میزاشتن.

به این میگن یه ایده.این بابا از اول نمیآ‌خواست که یه سایت یا وبلاگ پر بازدید داشته باشه.هدفش چیز دیگه ای بود و ایدهآ‌ی قشنگی هم داشت.

و اما ادامه ماجرا. در سال 88 به دلایل کاملا مسخره و سلیقهآ‌ای وبلاگ این کاوه خان ما فیلتر شد و در کمال ناباوری در عرض چند روز به طور کامل از روی بلاگفا حذف شد.فکرش رو بکن یه وبلاگ با بیشتر از هزار مطلب و آرشیو 5-6 ساله یه شبه پاک بشه.

همین چند وقت پیش داشتم توی کامپیوترم میگشتم دیدم یه آرشیو ناقص از این وبلاگ دارم (1 سال آخر رو نداشتم)
    با خودم گفتم چه خوب میشد که دوباره این وبلاگ راه بیوفته و حداقل مطالب پاک شدش دوباره روی اینترنت قرار بگیره.
    بنابراین شروع کردم به بازسازی وبلاگ.یه وردپرس روی یه قسمت از هاستم نصب کردم و یه ساب دامین هم راه انداختم.مطالب آرشیو رو کم کم وارد سایت کردم.کار خیلی سختیه چون خیلی از لینک ها و عکس ها به مرور زمان از بین رفتن و من مجبورم جایگزینی برای همشون پیدا کنم. به هر حال کم کم دارم تکمیلش میآ‌کنم و وقتی آخرین پست رو وارد کردم میآ‌خوام روی یه هاست و دامین جدا راهش بندازم و تقدیم کنم به همین کاوه خان.
    ادرسش هم اینه : italianlearning.hrezaei.ir
    الان حتی یک ویزیتور هم نداره و اصلا برام مهم نیست.هر وقت کامل شد به بقیه معرفیش میآ‌کنم.
    اینم یه ایدهآ‌ای که من دارم و فکر می کنم که جالب باشه و خیلی ها هم خوششون بیاد.

امیدوارم تونسته باشم یه قسمتی از را رو بهت نشون بدم

دیدگاه

من فعلا دارم یکسری پروژه و مقاله و آموزش غیره میزارم توی انجمن بعد می خوام اونو با اس ام اس و بنر و ایمیل و شبکه های اجتماعی و لینک و موتور جست و جو تبلیغ کنم !!
      راستی بنظرتون بهتره یدفعه تبلیغ بزرگ انجام بدم یا کم کم ؟؟
      من لیست ایمیل های مرتبط با برق و الکترونیک رو جدا کردم !!
      آخه لیست من موضوعی هستش !
      با تشکر
      میشه به جای امضا انگشت بزنم ؟؟؟

دیدگاه

پروژه و آموزش و مقاله رو از کجا آوردی؟

دیدگاه

کپی کردم !!
          بخدا از اینجا کپی نکردم !!!

دیدگاه

به نظر من بهترین تبلیغ موتور های جستجو گر هست!
            مثلا خود من. ایمیل یا sms های تبلیغاتی رو نخونده پاک میکنم....
            درست تبلیغ کردن خودش یه جور هنره که باید روش فکر کنی. ایمیل زدن به این شکل مثل کسایی هست که جلو پاساژ ها هستند و داد میزن فلان مغازه حراج کرده. جز اینکه مزاحمت برای بقیه ایجاد کنه بازدهی خوبی نداره.
            [img width=477 height=100]http://www.eca.ir/pic/upload/agazade.png[/img]

دیدگاه

خب این کارو میآ‌کنی که چی بشه؟
              چرا مردم باید بیان از سایت تو اون مطالب رو بخونن در حالی که میآ‌تونن برن توی منبع اصلیش؟
              به جای این کارا سعی کن اول خوب یه چیز رو یاد بگیری و توش حرفه ای بشه بعد بری توی سایت واسه مردم آموزش و مقاله بذاری.کپی و پیست که هنر نیست.الکی داری وقت و سرمایهآ‌ت رو هدر میدی.

دیدگاه

جالب اینه که اول که پروژه ها رو گزاشتم هیچکس عضو نمی شد و لی وقتی دسترسی کاربران مهمان رو محدود کردم دیدم یه دفعه 10 نفر عضئ شدن !!
                به نظرم برای اینکه انجمن من پا بگیره بهتره یه بانک اطلاعاتی قوی براش درست کنم !

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ANGRY BIRDS
                  من فعلا دارم یکسری پروژه و مقاله و آموزش غیره میزارم توی انجمن بعد می خوام اونو با اس ام اس و بنر و ایمیل و شبکه های اجتماعی و لینک و موتور جست و جو تبلیغ کنم !!
                  راستی بنظرتون بهتره یدفعه تبلیغ بزرگ انجام بدم یا کم کم ؟؟
                  من لیست ایمیل های مرتبط با برق و الکترونیک رو جدا کردم !!
                  آخه لیست من موضوعی هستش !
                  با تشکر
                  وقتی خوب نمیتونی با فروم کار کنی بهتره اول بری کار باهاش رو یاد بگیری که مثلا بر فرض محال یه عالمه آدم اومدن تو سایت ببینند فروم مشکل داره میزارند میرند
                  پس کسی یه همچین فروم هایی برای خودش برمیداره که بتونه ساپورتش کنه
                  هر وقت تونستی مثل مدیران این سایت فرومت رو نگه داری اونوقت شاید بتونی تو این کار موفق بشی(عوامل دیگه هم هست)
                  +
                  وقتی ECA هست وجود اون فروم بی معنیه!
                  یعنی هیچ دلیل خاصی وجود نداره من اینجا رو ول کنم پاشم برم اونجا(کپی رایت هم خوب چیزیه ها)
                  اینکه مثلا یه ایران میکرو هم هست به خاطر شروعشون از اول ها بوده و اینکه تونستند یه سری رو دور خودشون جمع کنند
                  تا دلت بخواد انجمن تخصصی برای کامپیوتر و برنامه نویسی هست
                  پس بازم کسی اینجا نمیاد
                  پس اول کار باید چند نفر که سواد درست و حسابی دارند رو یه جوری متقاعد کنی که بیان تو فرومت فعالیت کنند تا اون موقع شاید یه جوری رونق بگیره
                  نوشته اصلی توسط ANGRY BIRDS
                  جالب اینه که اول که پروژه ها رو گزاشتم هیچکس عضو نمی شد و لی وقتی دسترسی کاربران مهمان رو محدود کردم دیدم یه دفعه 10 نفر عضئ شدن !!
                  به نظرم برای اینکه انجمن من پا بگیره بهتره یه بانک اطلاعاتی قوی براش درست کنم !
                  خوب مثلا این بانک اطلاعاتی از کجا قراره بیاد؟؟؟از اینجا که کپی نمیکنی نه؟
                  وقتی میتونی یه بانک اطلاعاتی خوب درست کنی و اعتبار کسب کنی که اون اطلاعات رو خودت به دست آورده باشی نه با کپی کردن از اینور و اونور
                  [hr]
                  واقعا هدفت چیه؟؟؟
                  میخوای بیخودی پول هاست و اینا بدی که بعدش به چی برسی؟
                  تا وقتی ECA هست حداقل بخش الکترونیک و برقت به هیج جایی نمیرسه

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                  X