اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

خراب شدن فن لپ تاپ

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

خراب شدن فن لپ تاپ

سلام. امروز صبح که لپ تاپم رو روشن کردم دیدم فنش صدای پت پت میده و هوا بیرون نمیده، خاموشش کردم. چون امروز همه جا تعطیله و من هم نمی تونم حتی یک روز بدون لپ تاپ سر کنم چه پیشنهادی دارید؟
    لطفاً برای انجام پروژه های دانشجویی پیام خصوصی نفرستید.
    لطفاً سوالاتی که در انجمن قابل طرح شدن هستند پیام خصوصی نکنید.
    با تمام وجود گناه کردیم اما نه نعمتش را از ما گرفت نه گناهان ما را فاش کرد اطاعتش کنیم چه می کند؟"دکتر شریعتی"
    اگر جایی که ایستاده اید را نمی پسندید، عوضش کنید شما درخت نیستید!! "پاسکال"
    یا به اندازه ی آرزوهایت تلاش کن یا به اندازه تلاشت آرزو کن. "شکسپیر"

پاسخ : خراب شدن فن لپ تاپ

سلام
    راه اول:خدا خواسته شما مقداری از اعتیادتون کم کنید و این روز تعطیلی بیشتر با خانواده باشید تا لپ تاپ
    2-پیچ های پشت لپ تاپ را باز کنید و فن را دربیارید کمی روغن کاری و تمیز کاری حل میشه فقط اینکار را با دمپایی و روی فرش انجام ندهید
    3-از خانواده بخواهید شما را با طناب به تخت ببندند تا طلوع فردا
    4-برید تو خیابون شاید یک تعمیر کار لپ تاپ با زنش دعواش شده باشه اومده باشه تو مغازش یا دفترش
    5-به اورژانس اجتماعی مراجعه کنید
    باتشکر از تماس شما
    کسی که به کشورش به درستی خدمت کند،نیازمند تکیه به خاطره ی گذشتگانش نخواهد بود
    ولتر

دیدگاه

خیلی ممنون از پیشنهادهای عالی. فعلاً که روشنش کردم خوبه و سنسورها هم دمای بالایی نشون نمیدن. ولی اگه باز مشکلی پیش بیاد یه کاری می کنم. در ضمن مشکل اصلی اینه که تمام فایل های پروژه روی لپ تاپه و چون حجمش زیاده و به هم ریخته هست حوصله انتقالش رو ندارم. بازم ممنون.
      لطفاً برای انجام پروژه های دانشجویی پیام خصوصی نفرستید.
      لطفاً سوالاتی که در انجمن قابل طرح شدن هستند پیام خصوصی نکنید.
      با تمام وجود گناه کردیم اما نه نعمتش را از ما گرفت نه گناهان ما را فاش کرد اطاعتش کنیم چه می کند؟"دکتر شریعتی"
      اگر جایی که ایستاده اید را نمی پسندید، عوضش کنید شما درخت نیستید!! "پاسکال"
      یا به اندازه ی آرزوهایت تلاش کن یا به اندازه تلاشت آرزو کن. "شکسپیر"

دیدگاه

نوشته اصلی توسط deremel400
        سلام

پیچ های پشت لپ تاپ را باز کنید و فن را دربیارید کمی روغن کاری و تمیز کاری حل میشه فقط اینکار را با دمپایی و روی فرش انجام ندهید
        ضمن تایید فرمایشات جناب demerel 400 بهتره بعد از تمیزکاری فن ، بوش و بلبرینگ اونو با اسپری پاک و سپس با گریس یا وازلین چربش کنین چرب کردن با روغن نتیجه سریع میده ولی زودتر هم اثرش از بین میره .

نوشته اصلی توسط deremel400
        سلام

برید تو خیابون شاید یک تعمیر کار لپ تاپ با زنش دعواش شده باشه اومده باشه تو مغازش یا دفترش

دستت درد نکنه کل پستت روحمون رو شاد کرد

دیدگاه

پیش نهاد میکنم این کار رو به یه متخصص بسپارید
          چون برای باز کردن فن باید مادر بورد باز بشه
          حواستون به الکتریسته ساکن باشه خیلی تاثیر داره یه موقع دیدی روشن نمیشه ها
          مدت هاست نیستم

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X