اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تشخیص سالم یا سوخته بودن مادر بورد و سی پی یو کامپیوتر

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : تشخیص سالم یا سوخته بودن مادر بورد و سی پی یو کامپیوتر

وضعیت چندان خوب نیست .. اینطور که من دیدم افراد زیادی با 5450 یا کارت های مشابه متاسفانه این مشکل رو داستند ..
    احتمالا مشکل مربوط به ورژن pci express باشه
    کارت شما ورژن 2.1 ه و اسلات مادربورد 1.0 باشه احتمالا .. اصولا نباید این مشکل بوجود بیاد ولی از قرار بعضی از مادربورد هایی که اسلات 1.0 یا 2.0 دارن با کارت های ورژن 2.1 به مشکل بر میخورن که با توجه به این بحث
    http://www.tomshardware.com/forum/290252-33-does-work-slot
    پدیت بایوس مشکل رو حل میکنه
    آخرین پدیت بایوس به تاریخ 2007/12/17 ه که فکر نکنم فرقی بکنه چون خیلی قدیمیه .. به هرحال میتونید نصبش کنید ..

اگر قبلا تنظیمات بایوس رو تغییر داده بودید بهتره کابل برق رو جدا کنید و باطری بایوس رو دربیارید و با یک جسم رسانا قطب ها رو برای 10 ثانیه اتصال کوتاه بدید تا تنظیمات به حالت پیش فرض برگرده

یه نفر که این مشکل رو داشت گفته بود وقتی کابل مانیتور رو از کارت گرافیک جدا میکنم سیستم بوت میشه ..
    http://www.techpowerup.com/forums/showthread.php?t=167473
    زندگی پر ز وجود است ولی ..
    ما چه را می خواهیم چه را می جوییم که لب چشمه ی امید اینچنین نا امیدانه به سرابی تلخ مینگریم...

دیدگاه

متاسفانه بله با هر دو اسلات همین مشکل هست! اسلات نارنجی 16x هست و ابی 10x و متاسفانه این مشکل برقراره! روی بقیه اسلات ها تقریبا چیزی نیست! فقط هارد و دو تا درایور روش نصبه! یعنی با یه گرافیک دیگه نباید این مشکل بوجود بیاد دیگه؟! البته قبلا هم گفتم که این یک بوق بلند و 8 بوق کوتاه در هر صورتی میاد موقع روشن شدن! یعنی چه این 5450 روش نصب باشه یا کارت سوخته خودش یا اصلا روش نباشه
      ----
      تو سایت کارت که زده pci express 2.0

دیدگاه

برند و مدل کارت رو نگفتین .. این رو از مدل مرجه ATI عرض کردم ...
        دیگه لازم به گفتن نیست که هر چقدر اطلاعات بدید احتمال رسیدن به جواب بیشتره :smile: .. اگه بحث قبلی نبود نمیشد چیزی زیادی گفت
        ما چه را می خواهیم چه را می جوییم که لب چشمه ی امید اینچنین نا امیدانه به سرابی تلخ مینگریم...

دیدگاه

مدل کارت هم اینه
          http://www.sapphiretech.com/presentation/product/?cid=1&gid=3&sgid=917&pid=316&psn= &lid=1#

دیدگاه

وقتی کارت گرافیک روی مادر برد نیست هم اون بوق ها موقع روشن شدن شنیده میشه! حالا این تاثیری روی حل مشکل داره یا نه؟

دیدگاه

مسئله حل شد! مشکل از مین برد بود که PCI express v1.0a رو فقط ساپورت میکرد نه ورژن 2 رو! نمیدونم چرا ندیده بودمش!
              با تشکر از همه دوستان!

دیدگاه

شکر .. =D>
                ویجر جان لطفا بگو چطوری حلش کردین ..

دیدگاه

هیچی دیگه به سازنده کارت (sapphire tech) ایمیل زدم اونم گفت مادربردت ورژن 1 رو ساپورت میکنه که این کارت باهاش کار نمیکنه! منم فعلا به دوستم نگفتم نمیدونمم چطوری بگم! براش کارت گرفتم اونم با مادر بردش مچ نبوده! کلا آبروم رفت!
                  اینطوری بود که کلا حل شد!

دیدگاه

عجب ..
                    به بهانه امتحان قطعه بد نیست کیس رو هم آدم ببره بده فروشنده خودش نصب کنه(نوش دارو بعد مرگ سهراب)

یادمه یکی که با 5450 همین مشکل رو داشت .. 5350 خریده و مشکلش حل شده .. شاید طرف عوض کرد
                    یا میتونید باحدودا 200 تومن یه پردازندهAMD دو هسته ای و مادر بورد بگیری .. این مادربورد+پردازنده رو هم 30-40 تومنی بر میدارن .. البته باید قیمت کنی چون سیستم دست دوم رو خیلی پایین برمیدارن .. رم هم فک کنم ddr2 قیمتش بالاتر از DDR3 باشه با اختلاف کمی 2 گیگ DDR3 میتونی برداری

دیدگاه

نوشته اصلی توسط بسطام بیرامی نمایش پست ها
                      سلام
                      آقا ببین روی مادر بردها چنتا LED هست که کنارشون نوشته RAM ، یا CPU و ...
                      اینا یا خاموشن یعنی OK یا سبز باشن OK ولی اگر روشن بشن یا قرمز بشن یعنی مشکل داره این از این
                      بعد شما با این تفاسیر باید ببینی سیستم اصلا بالا میاد یا نه؟!
                      تا کحا بالا میاد؟!
                      چه پیغامی میده اگه بالا میاد؟!
                      با زدن Delete وارد Bios میشه یا نه؟!
                      باید بگی چی میشه چی میاره ، جی نمیاره تا بتونیم بیشتر کمکت کنیم
                      اگر مال هارد باشه همه چی میاره فقط ویندوز بالا نمیاد و میگه Boot نداری بیا CD بذار
                      اگه باز همه چی بیاد و تصویر نداشته باشی ولی با زدن Alt + Ctrl + Delete سیستم Reset بشه مشکل از گرافیکه ( خروجی گرافیک ) چون داره فرمان میگیره و اجرا میکنه
                      اگر همون اول تصویر بیاد ( 4 خط نوشتنی ) و توی اولین مرحله بمونه رم مشکل داره چون اول رم و بعد CPU تست میشه
                      اگر روشن شه و بوق ممتد بزنه CPU مرخص شده
                      و اگر کلا بالا نیاد مشکل از مادر برده
                      البته این مال زمانیه که اونی که گفتم 100% خراب باشه
                      مثلا ممکنه مادر برد اسلات گرافیکش مشکل داشته باشه که تصویر نداری این مشکل کوچیک باعث بالا نیومدن نیمشه ولی بازم اشکل از مادربرد میشه
                      خلاصه چک کن و دقیق تر بگو تا بتونم بهتر راهنماییت کنم
                      سلام داداش معلومه که شما خوب سرت میشه منم یه مشکل دارم کیس کامپیوترمو بعدچندماه روشن کردم چندبعدش دیدم کیس یه بوق میزنه و روشن میشه بعدش ولی مانیتور روشن نمیشه فقط جراغش چشمک میزنه بعدش از پشت کیسم اون فیش ابی رنک که فکر کنم واسه گرافیکه اوروم بالاتربازم از همون فیش ابی رنگ بود که به اون زدم روشن شده مانیتورم همه جیزش عالی بود بازم بعد یه ندت استفاده نکردن ایندفعه روشن کردم دیدم مانیتور روشن میشه ولی یکبار میبینی میگه بوت انجام نمبشود یکبار میبینی میکه اون ۳ تا کلید هستش که میگه نکه دار تا ریست بشه یکبار اینطوری مسکه نمیدونم چش شده حتی یکبار خواستم ویندوزم روش نصب کنم همه کارهارو انحام دادم ولی موقع نصبش که یه اطی هست تا پر بشه وسطش ارور میزنه ویندوز ۷ روش نصب میشه جون قبلا روش نصب بود نمیدونم چش شده اصلا بوق ممتد یا جور دیکه نمیزنه فقط یه تک بوق اونم موقع روشن شدن کیس میزنه ممنون میشم راهنماییم کنی بگی مشکل از چیه خودم فکر میکنم کارت گرافیکه نظر شما چیه ممنون میشم راهنماییم کنید؟؟؟؟؟؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط alik7125 نمایش پست ها
                        سلام داداش معلومه که شما خوب سرت میشه منم یه مشکل دارم کیس کامپیوترمو بعدچندماه روشن کردم چندبعدش دیدم کیس یه بوق میزنه و روشن میشه بعدش ولی مانیتور روشن نمیشه فقط جراغش چشمک میزنه بعدش از پشت کیسم اون فیش ابی رنک که فکر کنم واسه گرافیکه اوروم بالاتربازم از همون فیش ابی رنگ بود که به اون زدم روشن شده مانیتورم همه جیزش عالی بود بازم بعد یه ندت استفاده نکردن ایندفعه روشن کردم دیدم مانیتور روشن میشه ولی یکبار میبینی میگه بوت انجام نمبشود یکبار میبینی میکه اون ۳ تا کلید هستش که میگه نکه دار تا ریست بشه یکبار اینطوری مسکه نمیدونم چش شده حتی یکبار خواستم ویندوزم روش نصب کنم همه کارهارو انحام دادم ولی موقع نصبش که یه اطی هست تا پر بشه وسطش ارور میزنه ویندوز ۷ روش نصب میشه جون قبلا روش نصب بود نمیدونم چش شده اصلا بوق ممتد یا جور دیکه نمیزنه فقط یه تک بوق اونم موقع روشن شدن کیس میزنه ممنون میشم راهنماییم کنی بگی مشکل از چیه خودم فکر میکنم کارت گرافیکه نظر شما چیه ممنون میشم راهنماییم کنید؟؟؟؟؟؟
                        سلام
                        پس با گرافیک آنبورد مشکلی نداری.
                        این مشکل رو که میگی به احتمال 90 درصد از هارد هستش . هارد رو دربیار و روی یه سیستم دیگه با نرم افزار CrystalDiskInfo تست کن و عکسش رو اینجا بزار ببینم وضعیت هارد رو .
                        باطری بایوس که تموم نشده ؟ باطری بایوس رو یکبار دربیار و بعداز 15 دقیقه دوباره جا بزن (باید کیس رو هم از برق کشیده باشی ) تا بایوس ریست بشه.
                        سوألی داشتی در خدمتم.
                        موفق باشید.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                        X