اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

درایور wifi

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

درایور wifi

من دنبال درایور wifi برای لب تاب del1015 هستم
    برای windows xp.
    ظاهرا اون چیزی که توی سایتش هست با چیپ من جور در نمی یاد و دریوار اون رو پیدا نمی کنم
    البته 3 سال پیش هم که برای اولین بار روی اون xp نصب کردم همین مشکل رو داشتم تا اینکه یکی بهم گفت که این چیپ با چیزی که در وب سایت خود dell گفته شده فرق داره و یه درایور بهم داد که تا چند هفته پیش که مجبور شدم ویندوز رو عوض کنم ، کار می کرد ولی الان نه اون فایل رو دارم نه اصلا می دونم چیپش چیه .
    کسی می تونه بهم کمک کنه؟

پاسخ : درایور wifi

اگه به اینترنت دسترسی داری برنامه Driver Checker رو نصب کن خودش درایوری که با سیستمت سازگاره پیدا میکنه و نصب میکنه.
    لطفاً برای انجام پروژه های دانشجویی پیام خصوصی نفرستید.
    لطفاً سوالاتی که در انجمن قابل طرح شدن هستند پیام خصوصی نکنید.
    با تمام وجود گناه کردیم اما نه نعمتش را از ما گرفت نه گناهان ما را فاش کرد اطاعتش کنیم چه می کند؟"دکتر شریعتی"
    اگر جایی که ایستاده اید را نمی پسندید، عوضش کنید شما درخت نیستید!! "پاسکال"
    یا به اندازه ی آرزوهایت تلاش کن یا به اندازه تلاشت آرزو کن. "شکسپیر"

دیدگاه

با تشکر از شما
      من این نرم افزار رو دانلود کردم و نصب و کرک هم کردم ولی وقتی دنبال درایورها می گرده 15 تا درایور رو پیدا می کنه که نمی تونه دانلود کنه هیچ کدام رو اصلا هیج چیزی نمیاره با وجود اینکه اینترنت دارم .
      راه دیگری نیست ؟
      اصلا کسی درایور این نوع لب تاب رو نداره؟
      یا اصلا از جایی نمیشه واقعا فهمید چه چیپ wifi یی روی اون هست؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط داریوش عباسی
        با تشکر از شما
        من این نرم افزار رو دانلود کردم و نصب و کرک هم کردم ولی وقتی دنبال درایورها می گرده 15 تا درایور رو پیدا می کنه که نمی تونه دانلود کنه هیچ کدام رو اصلا هیج چیزی نمیاره با وجود اینکه اینترنت دارم .
        راه دیگری نیست ؟
        اصلا کسی درایور این نوع لب تاب رو نداره؟
        یا اصلا از جایی نمیشه واقعا فهمید چه چیپ wifi یی روی اون هست؟
        احتمالاً سایت شرکت نرم افزار، اون درایور رو نداشته.
        روش های اینجا رو امتحان کن
        با تمام وجود گناه کردیم اما نه نعمتش را از ما گرفت نه گناهان ما را فاش کرد اطاعتش کنیم چه می کند؟"دکتر شریعتی"

دیدگاه

از روش شما هم جواب نگرفتم .
          دیگه نمی دونم چکار کنم .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط داریوش عباسی
            با تشکر از شما
            با چیزتر گذر به اینترنت وصل شو شاید دانلود شد

دیدگاه

اگه برنامه Driver Checker، درایور وایرلس شما رو شناخته ولی نتونسته دانلود کنه، اسم و مدل سخت افزارتون رو که میده توی گوگل بسرچین شاید از یه جای دیگه بشه دانلودش کنید.

دیدگاه

با چیزتر گذر به اینترنت وصل شو شاید دانلود شد
                آره فکر کنم همیون رو باید امتحان می کردم .
                اگه برنامه Driver Checker، درایور وایرلس شما رو شناخته ولی نتونسته دانلود کنه، اسم و مدل سخت افزارتون رو که میده توی گوگل بسرچین شاید از یه جای دیگه بشه دانلودش کنید.
                اتفاقا همین کار رو هم کردم ولی نتونستم لینک خوبی برای دانلود درایور اون پیدا کنم و اکثر سایتها درست باز نمی شدند .
                البته بالاخره مشکلم حل شد و یه بنده خدایی ، یه سی دی به من داد که الان اسمش یادم نیست ولی یه نرم افزار کاملا شبیه به همین درایور چکر بود با این تفاوت که درایورهایی که پیدا می کرد اکثرا توش بود و احتیاجی به این اینترنت و .. شکن نداشت و مشکل من هم حل شد .
                از شما هم تشکر می کنم

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                X