اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مشکل بعد از نصب ویندوز سون

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : مشکل بعد از نصب ویندوز سون

نوشته اصلی توسط damola
    انشاا... در رفع خرابی ویندوزهاتون جبران کنم :biggrin:
    پیشاپیش تشکر میکنم ..

قاط زدن start حل شد؟
    اگه حل شد لطفا بفرمایید چطوری حل شد و قضیه چی بود اگه نه منم یه چند تا سوال بپرسم :mrgreen:
    زندگی پر ز وجود است ولی ..
    ما چه را می خواهیم چه را می جوییم که لب چشمه ی امید اینچنین نا امیدانه به سرابی تلخ مینگریم...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط afceaglee2013
      قاط زدن start حل شد؟
      اگه حل شد لطفا بفرمایید چطوری حل شد و قضیه چی بود اگه نه منم یه چند تا سوال بپرسم :mrgreen:

نه نشد
      منم به رسم وفاداری به XP دوباره XP نصب کردم و فعلا با همون کار میکنم
      انشاا... روی هارد جدید دوباره سون رو میزنم ببینم فرقی داره یا نه(البته بعید به نظر میرسه)

دیدگاه

والا من زیاد متخصص نیستم ولی اگه از هارد باشه کلا یا هنگ میکنه یا مثلا calc.exe رو اجرا میکنه ولی ارور میده ..
        از نظر بنده حقیر یا خود ویندوز دستکاری شده یا کرکش ویروسیه و یا یکی از برنامه ها (یا کرکش) کرمی سوسکی چیزی به جونش افتاده شاید و یا شاید هم سایتی چیزی میرید که آلوده س و ...
        راستی آنتی ویروس چی داشتین؟
        ما چه را می خواهیم چه را می جوییم که لب چشمه ی امید اینچنین نا امیدانه به سرابی تلخ مینگریم...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط afceaglee2013
          والا من زیاد متخصص نیستم ولی اگه از هارد باشه کلا یا هنگ میکنه یا مثلا calc.exe رو اجرا میکنه ولی ارور میده ..
          از نظر بنده حقیر یا خود ویندوز دستکاری شده یا کرکش ویروسیه و یا یکی از برنامه ها (یا کرکش) کرمی سوسکی چیزی به جونش افتاده شاید و یا شاید هم سایتی چیزی میرید که آلوده س و ...
          راستی آنتی ویروس چی داشتین؟
          :biggrin:
          ممنون
          اما کاش یه دور دقیق تاپیک رو میخوندید
          با چند تا ویندوز تست زدم
          هنوز کار به کرک نکشیده این مشکل پیش میاد
          آخه وقتی هنوز هیچی رو سیستم نیست چطور به اینترنت وصل شم و برم سایت!!!!

دیدگاه

یه بار دیگه از اول خوندم ولی اینبار با دقت بیشتر و فقط این موارد رو ندیده بودم
            نوشته اصلی توسط damola
            در همون ابتدا عرض کردم با دو نسخه متفاوت تست کردم
            oo:
            نوشته اصلی توسط damola
            برای بار سوم عرض میکنم
            کل هارد خالیه
            oo:

نوشته اصلی توسط damola
            اما کاش یه دور دقیق تاپیک رو میخوندید
            باید کف بینی بلد بود

دیدگاه

راجع به دو نسخه متفاوت حق با شماست
              اون موقع داشتم با چند تا از بچه ها هم تو چت همین موضوع رو مطرح میکردم و قاط زده بودم، به همین منظور پوزش میطلبم :biggrin:

اما راجع به پاک بودن هارد:

بار اول:
              نوشته اصلی توسط damola
              کل هارد رو فرمت کردم(low level )
              بار دوم:
              نوشته اصلی توسط damola
              کل هارد با متعلقات وابسته اش رو گرفتم پاک کردم و دوباره از تو همون محیط نصب سون پارتیشن بندی کردم
              راجع به مشکل دوستی میگفت بلافاصله بعد از نصب ویندوز درایور هاش رو هم نصب کن(بدون تاخیر) ببین آیا باز هم مشکل داری یا نه(
              اکروبات و پروتل هم چند نفری گفتند ممکنه مشکل ایجاد کنه که با توجه به اینکه من هنوز هیچ نرم افزاری نصب نکردم اون قضیه پیش اومد منتفیه
              فعلا به دلیل مشغله دیگه فرصت نمیکنم دوباره ویندوز رو پاک کنم تا سون نصب کنم و ببینم آیا این فرضیه درسته یا خیر
              اما نکته اصلی اینه که انگار مسیر %windir% برای ویندوز غیر فعال میشه و نمیتونه چیزی رو از طریق این آدرس فراخوانی کنه
              زمانی که گرفتم آدرس فایل موجود رو دستی وارد کردم بدون مشکل کار میکرد. منتها به دلیل خرابی سایر قسمتها و کاهش شدید سرعت ویندوز قیدش رو زدم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط damola
                راجع به دو نسخه متفاوت حق با شماست
                اون موقع داشتم با چند تا از بچه ها هم تو چت همین موضوع رو مطرح میکردم و قاط زده بودم، به همین منظور پوزش میطلبم :biggrin:

اما راجع به پاک بودن هارد:

بار اول:
                بار دوم:
                راجع به مشکل دوستی میگفت بلافاصله بعد از نصب ویندوز درایور هاش رو هم نصب کن(بدون تاخیر) ببین آیا باز هم مشکل داری یا نه(
                اکروبات و پروتل هم چند نفری گفتند ممکنه مشکل ایجاد کنه که با توجه به اینکه من هنوز هیچ نرم افزاری نصب نکردم اون قضیه پیش اومد منتفیه
                فعلا به دلیل مشغله دیگه فرصت نمیکنم دوباره ویندوز رو پاک کنم تا سون نصب کنم و ببینم آیا این فرضیه درسته یا خیر
                اما نکته اصلی اینه که انگار مسیر %windir% برای ویندوز غیر فعال میشه و نمیتونه چیزی رو از طریق این آدرس فراخوانی کنه
                زمانی که گرفتم آدرس فایل موجود رو دستی وارد کردم بدون مشکل کار میکرد. منتها به دلیل خرابی سایر قسمتها و کاهش شدید سرعت ویندوز قیدش رو زدم
                دقیقا وقتی پروتل و که نصب کردم این مشکل به وجود امد.
                [img width=165 height=100]http://www.askdin.com/gallery/images/29839/1___________5.png[/img]
                وبسایت ختم صلوات
                http://www.salavaty.com/

دیدگاه

سلام

من مشکل شما رو داشتم و نصب چند باره ویندوز و حتی امتحان کردن هارد دیگه هم مشکلمو حل نکرد به طوری که بعد از چند روز ویندوزم عملا از کار میفتاد

همونطور که خودتون اشاره کردین مشکل از متغییر WINDIR ویندوزه و اونطوری که من متوجه شدم زحمت این کار رو یه ویروس برامون میکشه !

من بعد از خراب شدن آخرین ویندوزی که نصب کرده بودم یه آنتی ویروس پدیت رو سیستم نصب کردم و بعد هم مسیر WINDIR رو درستش کردم شکر خدا الان مدتیه که ویندوز کوچکترین مشکلی نداره

و اما مسیر WINDIR رو میتونی با استفاده از فابل windows\system32\SystemPropertiesAdvanced.exe عوض کنی

بعد از اجرا روی گزینه Environment Variables کلیک کن تو صفحه جدیدی که باز میشه با یخورده جستجو میتونی متغیر WINDIR رو EDIT کنی

ضمنا اگه در حالت نرمال فایل اجرا نشد باید اونو تو safemode اجرا کنین

موفق باشین

دیدگاه

من یه پیشنهاد میدم
                    شاید مشکل شما حل بشه
                    من شکی ندارم که کار ویروسه
                    ولی اون رو بایاس نشسته
                    برای امتحان بایاست رو آبدیت کن بعد ویندوز عوض کن

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                    X