اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

صدا دادن هارد کامپیوتر

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : صدا دادن هارد کامپیوتر

نوشته اصلی توسط masoud_m_bf
    سلام
    دوتا سوال دارم
    یه هارد قدیمی 40 داشتم برای اطلاعات با حجم زیاد جای فلش ازش استفاده میکردم :biggrin:
    هر چند وقت یه بار یه صدای تق میداد(مثل وقتی هار خاموش میشه)
    یه روز وصلش کردم و شروع کرد همون صدا رو تق تق تق تق تق...
    پیوسته و دیگه بالا نمیاد :sad:
    ختم بگیرم براش؟ یا درست میشه؟ اطلاعاتش رو چطور دست بیارم؟

دوم هارد رو کامپیوتر خوردم تا گلوش پره
    (حتی بعضی وقتا یه چیزایی ازش سر ریز میشه میریزه بیرون )
    خر خر خر صدا میده وقتی اطلاعات ازش خونده میشه
    ولی 5-6 ساله همینجوریه
    دیفراگمنت خود ویندوز هم که انگار بچه گول میزنه!
    دارم TuneUp Utilities رو دانلود میکنم
    فقط میخوام ببینم امکان داره دار فانی رو ودا بگه یا نه؟ چون تمام زندگیم رو این هارده
    نگین هارد بخر چون یک قرون هم پول ندارم

مرسی ممنون
    اون هارد قدیمیت بدسکتور گرفته
    بدسکتور ها به دو صورت هستن یکی اینکه خفیف هستن و میشه از طریق نرم افزاری تا حد زیادی درستش کرد و یکی هم حاد هستن یعنی دیگه الفاتحه مع الصلوات.... نه شوخی کردم :icon_razz: میشه این نوع رو هم درستش کرد اما باید بدیش بدست یه کارشناس
    حالا مال شما از کدوم نوعه ؟؟! اگه نمیتونی حتی با پارتیشن بندی جدید باز ویندوزت رو بالا بیاری پس بدسکتور هاردت از نوعه حاده و .....

در رابطه با هارد رو سیستمت هم بگم اگه دوست داری اینم مثله هارد قبلیت بشه اشکال نداره بزار تا خر خره پر باشه )
    آخه چرا عاقل کند کاری که باز آرد پشیمانی ؟؟؟
    اگه دوست داری سریع واسه اینم فاتحه بخونی ( مثله عزراییل ) سعی کن با همین هارد تا خر خره پُرت هی با آنتی ویروس و با نرم افزار های ریکاوری هاردت رو هی اسکن کنی !!! اونوقت بعد یه مدت میبینی که هاردت واست چه سه تاری مینوازه =))

نوشته اصلی توسط student2011
    3.شخصا توصیه میکنم هر 3سه ماه یکبار ویندوزتون رو از نو نصب کنید تا از کندی در بیاد و به هارد فشار کمتری بیاره.
    :eek: :eek: :eek:عجب ....
    آخه برادر هی ویندوز عوض کردن که دهنه Cpu رو سرویس میکنه که
    برای رفع سرعت کندی ویندوز راهکار است ، آخه چرا تعویض ؟؟!! ربطی به فشار به هارد هم نداره برادر
    ماکه رفتیم خدمت (فعلا که 14 ماهش گذشت).........چون میگذرد غمی نیست....

http://tif00s.persiangig.com/image/MLX90614.jpg

دیدگاه

نوشته اصلی توسط tifoos
      برای رفع سرعت کندی ویندوز راهکار است ، آخه چرا تعویض ؟؟!! ربطی به فشار به هارد هم نداره برادر
      سلام
      1.چون در بیش از نیمی از موارد مردم سیستم خودشون رو حداکثر هر سه سال یکبار تعویض یا ارتقا میدن پس در کل میشه 12 بار تعویض ویندوز که اگه سی پی یو در این صورت بخاد مشکل پیداکنه که................

2.من این توصیه رو برای اون افرادی گفتم که با بی توجهی به سیستمشون روزگار ویندوز و رجیستری رو با ویروس-ادوار -اسپای وار و نصب بیخودی هر برنامه ای سنگین و حجیم میکنن و بلد هم نیستن چکار کنند گفتم نه شما مهندس :mrgreen:

3.ضمنا سنگین شدن ویندوز و کند کار کردنش جدای آسیبهای دیگه باعث استحلاک بیشتر سخت افزار و کاهش عمر مفید اونا میشه پس ربط داره.
      امام حسین(علیه السلام) فرمودند: کسی که از تو انتقاد میکند تو را دوست دارد و کسی که با تو دشمنی دارد، از تو تعریف و تمجید میکند.
      از پاسخ به سوالات انجمن به صورت خصوصی معذورم.

دیدگاه

شرمنده من نت درست حسابی نداشتم

نوشته اصلی توسط tifoos
        اون هارد قدیمیت بدسکتور گرفته
        بدسکتور ها به دو صورت هستن یکی اینکه خفیف هستن و میشه از طریق نرم افزاری تا حد زیادی درستش کرد و یکی هم حاد هستن یعنی دیگه الفاتحه مع الصلوات.... نه شوخی کردم :icon_razz: میشه این نوع رو هم درستش کرد اما باید بدیش بدست یه کارشناس
        حالا مال شما از کدوم نوعه ؟؟! اگه نمیتونی حتی با پارتیشن بندی جدید باز ویندوزت رو بالا بیاری پس بدسکتور هاردت از نوعه حاده و .....
        ببینید اون هادر 40 قبلا بدسکتور داشت که نمیشد روش ویندوز نصب کرد
        برم بنده خدا گفت همه اطلاعاتت باید پاک بشه گفتم دستم به دامنت یه کاریش بکن(5-6 سال پیش)
        یک روز کامل باهاش ور رفت تا درست شد
        و از اون زمان زیاد ازش استفاده نکردم
        ویندوز هم روش نیست به عنوان یه هارد اکسترنال با رابط USB ازش استفاده میکردم که اینجوری شد :sad:
        نوشته اصلی توسط tifoos
        در رابطه با هارد رو سیستمت هم بگم اگه دوست داری اینم مثله هارد قبلیت بشه اشکال نداره بزار تا خر خره پر باشه )
        آخه چرا عاقل کند کاری که باز آرد پشیمانی ؟؟؟
        اگه دوست داری سریع واسه اینم فاتحه بخونی ( مثله عزراییل ) سعی کن با همین هارد تا خر خره پُرت هی با آنتی ویروس و با نرم افزار های ریکاوری هاردت رو هی اسکن کنی !!! اونوقت بعد یه مدت میبینی که هاردت واست چه سه تاری مینوازه =))
        آخه این همه اطلاعات رو چیکارش کنم؟
        رو سی دی و دی وی دی میریزم دو روزه خش میشه و وسلام
        پیشنهادی ندارین؟
        نوشته اصلی توسط tifoos
        :eek: :eek: :eek:عجب ....
        نوشته اصلی توسط student2011
        سلام
        1.چون در بیش از نیمی از موارد مردم سیستم خودشون رو حداکثر هر سه سال یکبار تعویض یا ارتقا میدن پس در کل میشه 12 بار تعویض ویندوز که اگه سی پی یو در این صورت بخاد مشکل پیداکنه که................

2.من این توصیه رو برای اون افرادی گفتم که با بی توجهی به سیستمشون روزگار ویندوز و رجیستری رو با ویروس-ادوار -اسپای وار و نصب بیخودی هر برنامه ای سنگین و حجیم میکنن و بلد هم نیستن چکار کنند گفتم نه شما مهندس :mrgreen:

3.ضمنا سنگین شدن ویندوز و کند کار کردنش جدای آسیبهای دیگه باعث استحلاک بیشتر سخت افزار و کاهش عمر مفید اونا میشه پس ربط داره.
        منم موافق تعویض سریع ویندوز نیستم
        فرمت کردن مداوم پدر هارد رو درمیاره که
        خودم شخصا مرتب ریجستری رو تمیز میکنم و نمیذارم کار به اونجاها برسه
        ویندوز قبلیم رو 3 سال عوض نکردم
        بعد سه سال هم چون فایروالش مشکل داشت مجبور شدم عوض کنم

آموزش ساخت جعبه برای مدار با نرم افزار Corel Draw - آموزش طراحی تابلو ثابت با Corel Draw و LED Tool - آموزش کرک LED Tool

116 کتابخانه مورد نیاز برای Altium Designer

از دروغ متنفرم؛ هرچند در این مملکت به جرم صداقت، کودن نامیده شوم.

دیدگاه

آخه این همه اطلاعات رو چیکارش کنم؟
          رو سی دی و دی وی دی میریزم دو روزه خش میشه و وسلام
          پیشنهادی ندارین؟
          اگه اطلاعات خیلی حیاتی داری که دیگه جبرانشون واست امکان نداره و واست ارزش والایی داره اول اونارو بصورت فشرده کن و بعد سعی کن همیشه اونارو تو یه فضای دیگه به جز هاردت داشته باشی(حالا سی دی ، فلش ...هرچی میخواد باشه ) تا اگه مشکلی واسه هاردت خدای نکرده پیش اومد اعصابت خورد نشه (اینو همیشه رعایت کن)
          بعد بنظرت ارزش نداره برای اینکه به هاردت و اطلاعات هاردت صدمه وارد نشه و مهم تر از اون این صدای غیژژژژژ ویییییییژ هارد هی رو مخت نباشه یکم از فضای هاردت رو خالی کنی ؟؟؟
          خب برای شروع عملیات پاک سازی میتونی از فیلم هات شروع کنی بعد برو سراغ قسمت های دیگه...

دیدگاه

راستی اگه هاردت رو دفراگ کردی و صداش کمتر شده(که باید میشد) اگه یکم دیگه صبر کنی صداش هی کمتر و کمتر میشه
            و اگه یه بار کامل هاردت رو دفراگ کردی دیگه بسه نیازی به دفراگ دوباره نیست، فقط یه مثلا 1سال یه بار اینکارو دوباره انجام بده مگر اینکه اطلاعاته زیادی رو به هاردت منتقل کرده باشی که توصیه میشه همون موقع دفراگ کنی
            وسعی کن همیشه در دروازه رو خوب بسته نگه داری!!
            یعنی حواست باشه که ویروسی چیزی وارد سیستمت نشه که مجبور نباشی هاردت رو اسکن کنی مخصوصا با اون هارد پرت که اسکن کردن دهنه هارد رو سرویس میکنه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط tifoos
              اگه اطلاعات خیلی حیاتی داری که دیگه جبرانشون واست امکان نداره و واست ارزش والایی داره اول اونارو بصورت فشرده کن و بعد سعی کن همیشه اونارو تو یه فضای دیگه به جز هاردت داشته باشی(حالا سی دی ، فلش ...هرچی میخواد باشه ) تا اگه مشکلی واسه هاردت خدای نکرده پیش اومد اعصابت خورد نشه (اینو همیشه رعایت کن)
              بعد بنظرت ارزش نداره برای اینکه به هاردت و اطلاعات هاردت صدمه وارد نشه و مهم تر از اون این صدای غیژژژژژ ویییییییژ هارد هی رو مخت نباشه یکم از فضای هاردت رو خالی کنی ؟؟؟
              خب برای شروع عملیات پاک سازی میتونی از فیلم هات شروع کنی بعد برو سراغ قسمت های دیگه...
              نوشته اصلی توسط tifoos
              راستی اگه هاردت رو دفراگ کردی و صداش کمتر شده(که باید میشد) اگه یکم دیگه صبر کنی صداش هی کمتر و کمتر میشه
              و اگه یه بار کامل هاردت رو دفراگ کردی دیگه بسه نیازی به دفراگ دوباره نیست، فقط یه مثلا 1سال یه بار اینکارو دوباره انجام بده مگر اینکه اطلاعاته زیادی رو به هاردت منتقل کرده باشی که توصیه میشه همون موقع دفراگ کنی
              وسعی کن همیشه در دروازه رو خوب بسته نگه داری!!
              یعنی حواست باشه که ویروسی چیزی وارد سیستمت نشه که مجبور نباشی هاردت رو اسکن کنی مخصوصا با اون هارد پرت که اسکن کردن دهنه هارد رو سرویس میکنه

باید همون هارد 40 رو راه بندازم واسه بک پ
              کجا میتونم بدم تعمیرش کنن؟
              خودم نمیتونم؟
              از دیروز شروع کردم
              تا الان حدود 16 گیگابایت عکس و فیلم و اهنگ پاک کردم :biggrin:
              حواسم به ویروس خیلی هست
              آنتی ویروسمو همیشه پدیت نگه میدارم
              آموزش ساخت جعبه برای مدار با نرم افزار Corel Draw - آموزش طراحی تابلو ثابت با Corel Draw و LED Tool - آموزش کرک LED Tool

دیدگاه

باید همون هارد 40 رو راه بندازم واسه بک پ
                کجا میتونم بدم تعمیرش کنن؟
                خودم نمیتونم؟
                از دیروز شروع کردم
                تا الان حدود 16 گیگابایت عکس و فیلم و اهنگ پاک کردم :biggrin:
                حواسم به ویروس خیلی هست
                آنتی ویروسمو همیشه پدیت نگه میدارم
                نه خودت نمیتونی باید بدیش دست یه تعمیرکار که کارشناس باشه

آورین بالاخره دست به کار شدی :applause: آخرین حجمی که برات موند رو بعد بهمون بگو )
                فقط مثله من جو گیر نشی بزنی نصف حجم هاردتو پاک کنی :icon_razz:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط tifoos
                  نه خودت نمیتونی باید بدیش دست یه تعمیرکار که کارشناس باشه

آورین بالاخره دست به کار شدی :applause: آخرین حجمی که برات موند رو بعد بهمون بگو )
                  فقط مثله من جو گیر نشی بزنی نصف حجم هاردتو پاک کنی :icon_razz:
                  هاردم خیلی شلوغ پلوغه
                  دیگه حوصلم سر رفت!!! :icon_razz:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                  X