اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

شبکه

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

شبکه

سلام من یه کیس تو خونه دارم اونو میخوام به لبتابم وصل کنم و از طریق لبتاب با کیس کار کنم میشه امکانش هست؟

پاسخ : شبکه

منظورت از این که میخوای از طریق لپ تاپ با کیس کار کنی چیه؟ منظورت کنترل پی سی از طریق لپ تاپه؟ اگه اینه که برنامه هایی مثل Net support school هست برای این کار، شبکه کردن هم که کاری نداره.
    لطفاً برای انجام پروژه های دانشجویی پیام خصوصی نفرستید.
    لطفاً سوالاتی که در انجمن قابل طرح شدن هستند پیام خصوصی نکنید.
    با تمام وجود گناه کردیم اما نه نعمتش را از ما گرفت نه گناهان ما را فاش کرد اطاعتش کنیم چه می کند؟"دکتر شریعتی"
    اگر جایی که ایستاده اید را نمی پسندید، عوضش کنید شما درخت نیستید!! "پاسکال"
    یا به اندازه ی آرزوهایت تلاش کن یا به اندازه تلاشت آرزو کن. "شکسپیر"

دیدگاه

با سلام،

اگر هم میخوای لپ تاپ و کامپیوترت با هم ارتباط داشته باشن، بطوری که یک سری فایل ها رو از هر کدوم بر دیگری کپی کنی، فقط کافیه که پورت های شبکه دو دستگاه مورد نظر رو با یک کابل شبکه کراس به همدیگه متصل کنی و پروتکل NetBIOS رو در تنظیمات شبکه هر دو دستگاه فعال کنی. حالا میتونی روی هر کدوم از دستگاهها پوشه ها و یا هر درایوی از هارد رو Share کنی ( با سطح دسترسی های مختلف ) و به اینصورت تبادل اطلاعات کنی.
      حتی میتونی در لپ تاپ هایی که فاقد CD و یا DVD درایو هستند، درایور CD یا DVD کامپیوتر رو Share کنی و از این طریق برنامه ای رو از روی CD و یا DVD درایو کامپیوتر بر روی لپ تاپ نصب کنی و ......
      مادامی که از شخصی یاد میشود، او و افکارش زنده اند ....

Sh_Nourbakhsh@Yahoo.com

http://s2.picofile.com/file/7170362468/_Wall_e_.jp

دیدگاه

یه کیس دارم که جابجاییش برام سخته و میخوام از طریق لبتابم به کیس وصل بشم و از پورت سریالش استفاده کنم در همون سیستم این کار میشه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط reza javahery
          یه کیس دارم که جابجاییش برام سخته و میخوام از طریق لبتابم به کیس وصل بشم و از پورت سریالش استفاده کنم در همون سیستم این کار میشه
          فکر نکنم بشه پورت ها رو Share کرد....
          مادامی که از شخصی یاد میشود، او و افکارش زنده اند ....

Sh_Nourbakhsh@Yahoo.com

http://s2.picofile.com/file/7170362468/_Wall_e_.jp

دیدگاه

نوشته اصلی توسط reza javahery
            با برنامه NetSupport School میشه همه کارایی که با سیستم انجام میدی انجام بدی فقط از راه دور و از طریق شبکه.
            لطفاً برای انجام پروژه های دانشجویی پیام خصوصی نفرستید.
            لطفاً سوالاتی که در انجمن قابل طرح شدن هستند پیام خصوصی نکنید.
            با تمام وجود گناه کردیم اما نه نعمتش را از ما گرفت نه گناهان ما را فاش کرد اطاعتش کنیم چه می کند؟"دکتر شریعتی"
            اگر جایی که ایستاده اید را نمی پسندید، عوضش کنید شما درخت نیستید!! "پاسکال"
            یا به اندازه ی آرزوهایت تلاش کن یا به اندازه تلاشت آرزو کن. "شکسپیر"

دیدگاه

با این برنامه میآ‌تونید پورت سریال رو روی شبکه share کنید.
              http://www.eltima.com/products/serial-over-ethernet/

دیدگاه

نوشته اصلی توسط حمیدرضا رضائی
                با این برنامه میآ‌تونید پورت سریال رو روی شبکه share کنید.
                http://www.eltima.com/products/serial-over-ethernet/
                متاسفانه لایسنس میخواد

دیدگاه

اگر هم میخوای لپ تاپ و کامپیوترت با هم ارتباط داشته باشن، بطوری که یک سری فایل ها رو از هر کدوم بر دیگری کپی کنی، فقط کافیه که پورت های شبکه دو دستگاه مورد نظر رو با یک کابل شبکه کراس به همدیگه متصل کنی و پروتکل NetBIOS رو در تنظیمات شبکه هر دو دستگاه فعال کنی. حالا میتونی روی هر کدوم از دستگاهها پوشه ها و یا هر درایوی از هارد رو Share کنی ( با سطح دسترسی های مختلف ) و به اینصورت تبادل اطلاعات کنی.
                  میشه یکم بیشتر توضیح بدین؟ این پروتکل رو چجوری باید فعال کرد؟
                  قامت انسان با لباس انسانیت شکل می گیرد،
                  والا مترسک جالیز را هم می توان لباسی فاخر پوشاند

(عبدالرضا کشاورز)

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                  X