اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

بهترین ارائه دهنده دامنه ir کدوم شرکت هست ؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : بهترین ارائه دهنده دامنه ir کدوم شرکت هست ؟

دقیقا. در واقع دامین روی هاست ست میشه.
    حتی میتونی ساب دامین هم داشته باشی. مثلا آدرس سایت اصلیت Site.ir باشه و یه وبلاگ هم با آدرس blog.site.ir داشته باشی.

دیدگاه

هانور ای تی هم من چند ساله ازشون هاست میخرم واقعا راضی هستم
      http://www.hannoverit.com/farsi/linux.php

دیدگاه

من برای سایت شخصی که قبلا داشتم از ایران هاست گرفتم. پشتیبانی شبانه روزی دارن. خوبه. سایت شرکت هم الان رو ایران هاسته. البته شخصا چند روز پیش زدم از ریشه سیستم رو زدم رفت هوا. ولی سرعت خوبی داره. سیستماش به روزه و اپ تایمش خیلی بالاس. ساعت 2 شب هم پشتیبانیش جواب میده.
        دامین هم نظر شخصی من اینه که واسه شرکت co.ir بگیر. و برای اینکه به دلیل تایید نشدن ضرر نکنی پیشنهاد میدم از خود Nic بگیر. اگه از اینا بگیری و دامنه توسط nic تایید نشه پولت برنمیگرده. ولی خود nic اگه دامنه رو تایید نکنه پولشو برمیگردونه.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط علی یعقوبی
          هانور ای تی هم من چند ساله ازشون هاست میخرم واقعا راضی هستم
          http://www.hannoverit.com/farsi/linux.php
          متشکرم از پیشنهادتون
          سایت خوبی رو پیشنهاد کردی و دارای نماد اعتماد و مجوزوزارت بازرگانی و گواهی امنیت و پشتیبانی خوبی داره
          اما قیمت هاست هاش برای کار ما زیاده
          سایت ما بازدیدکننده زیادی هم نخواهد داشت و سرور قدرتمند و این چیزا هم لازم نیست
          یه هاست ارزان و حداکثر 200مگی که تصاویرمون رو بعد از مدتی حذف نکنه کفایت میکنه....انتظار ما در همین حد هست
          اما ابن هاست ها برای سایت های پر بازدید و پر دانلود و اینجور چیزا کارایی داره...

نوشته اصلی توسط Mahdi_Vaziri
          من برای سایت شخصی که قبلا داشتم از ایران هاست گرفتم. پشتیبانی شبانه روزی دارن. خوبه. سایت شرکت هم الان رو ایران هاسته. البته شخصا چند روز پیش زدم از ریشه سیستم رو زدم رفت هوا. ولی سرعت خوبی داره. سیستماش به روزه و اپ تایمش خیلی بالاس. ساعت 2 شب هم پشتیبانیش جواب میده.
          دامین هم نظر شخصی من اینه که واسه شرکت co.ir بگیر. و برای اینکه به دلیل تایید نشدن ضرر نکنی پیشنهاد میدم از خود Nic بگیر. اگه از اینا بگیری و دامنه توسط nic تایید نشه پولت برنمیگرده. ولی خود nic اگه دامنه رو تایید نکنه پولشو برمیگردونه.
          مهدی جان ممنون
          از این سایت هم خوشم اومد و پشتیبانی 24ساعته و 365 روزه داره
          اما خداوکیلی گرونترین نرخ هارو داره !
          36هزار تومن واسه 5سال واسه دامین ir. !!!
          از دوبرابر هم بیشتر میگیره...
          نه این یکی واقعا بی انصافه
          نماد اعتمادش ارزونی خودش

از تذکرت ممنونم
          نمیدونستم که پول رو بر نمیگردونند !
          اما به نظر خودم دامین ما مشگلی نداشته باشه چون با شماره ثبت شرکت و این چیزا انجام میشه
          اگه مستقیم از نیک بگیریم همونطور که دوست عزیز فرمودند هزینه های بعدیش خیلی بیشتر از قیمت های سایت های میزبان خواهد بود

هنگامی که چیزی مینویسی، کاری نکن تنها کسی که از مغزش استفاده کرده باشد ،مدادت باشد .

\|/_\/_

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مهران چمنی

اما به نظر خودم دامین ما مشگلی نداشته باشه چون با شماره ثبت شرکت و این چیزا انجام میشه
            اگه مستقیم از نیک بگیریم همونطور که دوست عزیز فرمودند هزینه های بعدیش خیلی بیشتر از قیمت های سایت های میزبان خواهد بود

دامین رو بنیاد nic تعیین میکنه که مشکلی داره یا نه. اگه ir بخوای ثبت کنی مشکلی نیست. ولی co.ir بخوای ثبت بکنی مدارک رو میفرستی بعد از یکی دو روز بهت میگن که این دامه رو اجازه دارید داشته باشید یا نه.
            nic هزینه بعدی نداره که!!!!. یه بار خرید میکنی و تموم. فقط از خود nic بگیرید قیمت حدود دو برابر شرکتها میشه. که البته من خودم شخصا تمایل داشتم دامنه رو مستقیم بگیرم. معمولا دردسر کمتره با این کار.

در مورد کیفیت این شرکت که بگم بزرگترین شرکت سرویس دهنده تو ایرانه. در ضمن سرویس خدمات هیچ شرکتی مربوط به دامین نمیشه. چون معمولا واسه دامین مشکلی پیش نمیاد. هاسته که مشکل پیدا میکنه همیشه. که به نظر من بهترین تیم فنی رو دارن اینا. اگه قرار باشه اپدیت بکنن سرورها رو از یه هفته قبل اطلاع میدن و دقیقا تو زمانی که گفتن تو زمان کوتاهی تعمیراتشونو انجام میدن. به هر حال. این شرکت انتخاب من بوده با توجه به معیارام. چون کلا هزینه جمع و جور کردن سایت کمه. حالا دو یا سه برابر هم بشه چون کل هزینه کمه اصلا به چشم نمیاد. من اینجا فقط کیفیت خدمات رو ملاک قرار دادم.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X