اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

error صفحه ی آبی در لپ تاپ

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : error صفحه ی آبی در لپ تاپ

دوستان دوباره سلام.
    چون ممکنه برای خیلی های دیگه این مشکلات پیش بیاد سعی می کنم هر چند وقت یک بار یک گزارشی بدم تا چه در صورت نتیجه دادن چه ندادن، تجربه بشه واسه بقیه!

در ابتدای کار اطلاعات خوبی در مورد این صفحات آبی ویندوز پیدا کردم که ماهیت واقعی این صفحات رو بیشتر توضیح داده و مفصل گفته که این صفحات ممکنه برای هر گونه ایراد سخت افزاری یا نرم افزای + سخت افزاری پیش بیاد:
    http://narenji.ir/15387-blue-screen-of-death-microsoft-windows
    http://www.niksystem.com/index.php?option=com_content&view=article& id=122&Itemid=41

خلاصه امروز دوباره کار روی مشکل رو از سر گرفتم و این دفعه خیلی جدی تر!

قبلاً من فقط در حد Device Manager و ... گرافیک رو به روز می کردم، واقعاً فایل های جدید در سیستم دانلود و ذخیره می شد.ولی چه فایده که نمی شود از این فایل ها استفاده کرد.
    آدرس تمامی فایل های درایور در همون فایل nvlddmkm.sys ذخیره می شود، از قضا این فایل بعد از نصب درایور جدید تغییرات رویش اعمال نمی شود تا آدرس فایل های جدید را به سیستم بدهد و نهایتاً به روز رسانی موثر باشد.

لذا روش هایی برای تغییر دستی این اطلاعات هست، که به شرح زیر است:
    روش اول:
    نقل قول اصلاح شده و ویرایش شده توسط بنده از آقای MILAD2799 در انجمن P30World:
    #مشکل اینجاست که وقتی درایو جدیدی نصب میکنید فایل nvlddmkm.sys قدیمی و نه جدید به فولدر windows/system32/drivers کپی میشود بنابراین درایور به جای دسترسی به فایل جدید به همان فایل قدیمی دسترسی پیدا میکند.
    #درایور جدید و به روز گرافیک خود را دانلود نمایید.(فقط دانلود کنید و فایل های آن را اجرا نکنید.)(توجه: الان سیستم شما درایور دارد ولی درایور قدیمی)
    #برای حل مشکل بروید به windows/system32/drivers و فایل nvlddmkm.sys را به nvlddmkm.sys.old تغییر نام دهید.
    #بعد به پوشه ای که فایلهای nvidia در آن است(منظورم همین فایل درایور جدید که دانلود کردید هست) بروید و فایل _nvlddmkm.sy را پیدا کرده و در windows/system32 سیستمتان این فایل را کپی کنید.
    #بعد باید این فایل رو از حالت فشرده خارج کنید که در ویندوز 7 باید به روش زیر عمل کنید: باید در قسمت استارت دنبال command prompt بگردید بعد روی آن راست کلیک کرده و run as administrator رو انتخاب کرده و بعد دستور زیر رو تایپ کنید
    expand.exe nvlddmkm.sy_ nvlddmkm.sys
    که به این طریق فایل از حالت فشرده خارج شده و شما فایل جدید(که یک فایل با نام یکسان ولی اطلاعات جدید به نام nvlddmkm.sys هست) رو به فولدر درایورها در آدرس(windows/system32/drivers) که بالا اشاره کردم، کپی کنید. سیستم را یکبار ریست کرده و سیستم کاملا درست خواهد شد.
    حالا این روش ممکنه نتیجه بده ممکن هم هست جواب نده!

روش دوم:
    راه حل کمی طولانی تر ولی مطمئن تر روش ابتکاری خودم هست:

اگر مثل کارهای قبلی من بخواهید پدیت کنید اطلاعات روی هم انباشه می شود و امکان اشتباه و عدم نتیجه زیادتر می شود.
    شما باید از بیخ و ریشه هرچی فایل مربوط به گرافیک هاتون هست رو از روی هارد پاک کنید.(البته نه سورس اصلی درایورها)
    خب چه طوری؟

اولاً هرچی نرم افزار و درایور مرتبط با گرافیک هست، از طریق آدرس زیر
    Control Panel\All Control Panel Items\Programs and Features
    پاک کنید.(با این کار باز هم اطلاعاتی باقی می ماند.که باید درصدد رفع آنها نیز براییم)

ثانیاً نرم افزاری که می توانید از بیخ و ریشه درایور های شما را از سیستم پاک کند نرم افزاری است تحت عنوان:
    Driver Sweeper
    لذا آن را نصب و سیستم را ریست و وارد محیط SafeMode شوید.
    در محیط SafeMode نرم افزار Driver Sweeper را اجرا کرده و از لیست درایور های موجود گزینه های مرتبط با گرافیک را انتخاب و Clear کنید.
    سیستم را ریست و به صورت عادی ویندوز را بیاورید.

حالا مشاهده خواهید کرد که به محض ورود به ویندوز عین روز اول خرید شده است، پیغامی مبنی بر عدم وجود گرافیک ظاهر می شود می تواند دوباره خیلی راحت کارت گرافیک خود را (البته به روز شده را) نصب کنید.
    با این کار دیگر مطمئن خواهید بود که درایور کاملاً به روز شده و تداخلی با اطلاعات سابق نخواهد داشت. لذت هم ببرید.
    1-مردان بزرگ اراده می کنند و مردان کوچک آرزو
    2-افراد بزرگ، همیشه به دنبال ایده های بزرگند و افراد کوچک به دنبال افراد بزرگ
    3-همیشه سعی کن آنقدر کامل باشی که بزرگترین تنبیه تو برای دیگران گرفتن خودت از آنها باشد.

دیدگاه

با سلام. دوست عزیز این روش برای لب تاپ هایی که 2 کارت گرافیکی دارند چه تغییراتی می کنه؟؟؟ چون میخوام هر دو تا رو پدیت کنم!!!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط S_Ahmad
        آدرس تمامی فایل های درایور در همون فایل nvlddmkm.sys ذخیره می شود، از قضا این فایل بعد از نصب درایور جدید تغییرات رویش اعمال نمی شود تا آدرس فایل های جدید را به سیستم بدهد و نهایتاً به روز رسانی موثر باشد.
        ممنون از پست مفیدتون ولی یه سوال :
        ریستارت بلافاصله (نباید به ویندوز فرصت داد تا دوباره درایور رو پیدا کنه) بعد از پاک کردن مگه این کار رو نمیکنه ؟ حدس میزنم اینا در نظر گرفته شده باشه چون در غیر اینصورت پدیت معنایی نداره ..
        زندگی پر ز وجود است ولی ..
        ما چه را می خواهیم چه را می جوییم که لب چشمه ی امید اینچنین نا امیدانه به سرابی تلخ مینگریم...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hesan
          با سلام. دوست عزیز این روش برای لب تاپ هایی که 2 کارت گرافیکی دارند چه تغییراتی می کنه؟؟؟ چون میخوام هر دو تا رو پدیت کنم!!!
          هیچ فرقی نمی کنه.احتیاط واجب هست که همه رو یعنی هردو رو باید پاک کنید. من خودم هم یک گرافیک OnBoard 64MB دارم که در کنار اون یک گرافیک Nvidia 1GB هم هست.
          من هردو رو با نرم افزار Driver Sweeper کاملا پاک کردم. وقتی که ویندوز عادی بالا آمدم، اول گرافیک OnBoard پدیت می شه و بعد گرافیک اصلی!
          اصلا وقتی رفتم تا اول گرافیک اصلی رو نصب کنم پیغام داد که باید در ابتدا گرافیک onBoard رو نصب کنید.این یعنی که باید اولویت با OnBoard است.
          __________________________________________________ _
          نوشته اصلی توسط afceaglee2013
          ممنون از پست مفیدتون ولی یه سوال :
          ریستارت بلافاصله (نباید به ویندوز فرصت داد تا دوباره درایور رو پیدا کنه) بعد از پاک کردن مگه این کار رو نمیکنه ؟ حدس میزنم اینا در نظر گرفته شده باشه چون در غیر اینصورت پدیت معنایی نداره ..
          منظورتون رو دقیق نفهیمدم.
          ولی اگر این بخش از صحبتهام نامفهوم است:
          در محیط SafeMode نرم افزار Driver Sweeper را اجرا کرده و از لیست درایور های موجود گزینه های مرتبط با گرافیک را انتخاب و Clear کنید.
          بیشتر توضیح بدهم:
          شما در ویندوز عادی فقط Driver Sweeper رو نصب می کنید. عملیات پاک سازی باید در SafeMode انجام بشه.لذا سیستم رو ریست کرده و وارد SafeMode بشوید. حالا از لیست آنالیز شده ی نرم افزار Driver Sweeper تمامی گزینه های مرتبط با گرافیک یا گرافیک ها رو پاک کنید.
          خب حالا باید به محیط عادی ویندوز نقل مکان کنید و مشغول به نصب درایور های به روز بشوید.(یا خودش پیغام میدهد که معمولا این گونه است یا اینکه خودتان به صورتی دستی درایور را نصب کنید.)

بازم سوالی بود در خدمتم.....
          همواره یادمان باشد:
          3-همیشه سعی کن آنقدر کامل باشی که بزرگترین تنبیه تو برای دیگران گرفتن خودت از آنها باشد.

دیدگاه

منظورم اینه که nvlddmkm.sys در طول نصب استاندارد(آن اینیستال- ریست-نصب) باید خودش یا محتویاتش تغییر پیدا کنه و نیازی به اعمال تغییرات دستی نباشه ..
            زندگی پر ز وجود است ولی ..
            ما چه را می خواهیم چه را می جوییم که لب چشمه ی امید اینچنین نا امیدانه به سرابی تلخ مینگریم...

دیدگاه

اگه از ویندوز 7 استفاده میآ‌کنید برید داخل Device Manager و روی کارت گرافیک کلیک راست کنید و Uninstall رو بزنید حالا گزینهآ‌ی Delete the driver software ... رو تیک بزنید و OK کنید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط afceaglee2013
                منظورم اینه که nvlddmkm.sys در طول نصب استاندارد(آن اینیستال- ریست-نصب) باید خودش یا محتویاتش تغییر پیدا کنه و نیازی به اعمال تغییرات دستی نباشه ..
                بله باید همین طور باشه!!
                ولی چه کار کنیم دیگه،همین یک دونه فایل سرجاش می مونه و همه کاسه کوزه ها رو به هم می زنه؟
                و خودم به عینه دیدم که همین فایل nvlddmkm.sys.old و nvlddmkm.sy_ باقی موند و پاک نشده بود.
                لذا بهترین گزینه نرم افزار Driver Sweeper هست که هر چیز مربوط یا نامربوط را پاک می کنه! :mrgreen:

دیدگاه

ختم کلام!

جمع بندی بحث:

در مورد صفحه ی آبی علت هایی زیادی هست، که اغلب بیش از 90 درصد نرم افزاری هست و قابل حل!

برای اینکه بفهمید که مشکل شما نرم افزاری هست یا سخت افزاری ، تنها راهی که میشه مطمئن بود اینه که شما ویندوز رو مجداد نصب کنید بدون نصب هیچ نرم افزار اضافه! چون ممکنه این کرک ها و ... ناهماهنگی یا اختلال رو در سیستم ایجاد می کنند.

به هر حال با نصب ویندوزی که خودش مشکل نداشته باشه! اگر دوباره کرش اتفاق افتاد یعنی صفحه آبی ظاهر شد احتمال بسیار زیاد مشکل سخت افزاری هست! و اگر در طول مدتی که ویندوز به تنهایی نصب بود و مشکلی پیش نیامد بدانید که مشکل ساز سیستم شما شاید نرم افزار ها یا درایور هایی هستند که بعداً نصب می کنید!

برای رفع ایراد صفحه ی آبی چند راه حل قبلا معرفی کردیم:
                  1
                  #مشکل اینجاست که وقتی درایو جدیدی نصب میکنید فایل nvlddmkm.sys قدیمی و نه جدید به فولدر windows/system32/drivers کپی میشود بنابراین درایور به جای دسترسی به فایل جدید به همان فایل قدیمی دسترسی پیدا میکند.
                  #درایور جدید و به روز گرافیک خود را دانلود نمایید.(فقط دانلود کنید و فایل های آن را اجرا نکنید.)(توجه: الان سیستم شما درایور دارد ولی درایور قدیمی)
                  #برای حل مشکل بروید به windows/system32/drivers و فایل nvlddmkm.sys را به nvlddmkm.sys.old تغییر نام دهید.
                  #بعد به پوشه ای که فایلهای nvidia در آن است(منظورم همین فایل درایور جدید که دانلود کردید هست) بروید و فایل _nvlddmkm.sy را پیدا کرده و در windows/system32 سیستمتان این فایل را کپی کنید.
                  #بعد باید این فایل رو از حالت فشرده خارج کنید که در ویندوز 7 باید به روش زیر عمل کنید: باید در قسمت استارت دنبال command prompt بگردید بعد روی آن راست کلیک کرده و run as administrator رو انتخاب کرده و بعد دستور زیر رو تایپ کنید
                  expand.exe nvlddmkm.sy_ nvlddmkm.sys
                  که به این طریق فایل از حالت فشرده خارج شده و شما فایل جدید(که یک فایل با نام یکسان ولی اطلاعات جدید به نام nvlddmkm.sys هست) رو به فولدر درایورها در آدرس(windows/system32/drivers) که بالا اشاره کردم، کپی کنید. سیستم را یکبار ریست کرده و سیستم کاملا درست خواهد شد.
                  2
                  راه حل کمی طولانی تر ولی مطمئن تر روش ابتکاری خودم هست:

اگر مثل کارهای قبلی من بخواهید پدیت کنید اطلاعات روی هم انباشه می شود و امکان اشتباه و عدم نتیجه زیادتر می شود.
                  شما باید از بیخ و ریشه هرچی فایل مربوط به گرافیک هاتون هست رو از روی هارد پاک کنید.(البته نه سورس اصلی درایورها)
                  خب چه طوری؟

اولاً هرچی نرم افزار و درایور مرتبط با گرافیک هست، از طریق آدرس زیر
                  Control Panel\All Control Panel Items\Programs and Features
                  پاک کنید.(با این کار باز هم اطلاعاتی باقی می ماند.که باید درصدد رفع آنها نیز براییم)

ثانیاً نرم افزاری که می توانید از بیخ و ریشه درایور های شما را از سیستم پاک کند نرم افزاری است تحت عنوان:
                  Driver Sweeper

حالا مشاهده خواهید کرد که به محض ورود به ویندوز عین روز اول خرید شده است، پیغامی مبنی بر عدم وجود گرافیک ظاهر می شود می تواند دوباره خیلی راحت کارت گرافیک خود را (البته به روز شده را) نصب کنید.
                  با این کار دیگر مطمئن خواهید بود که درایور کاملاً به روز شده و تداخلی با اطلاعات سابق نخواهد داشت. لذت هم ببرید.
                  علت انتخاب و پشنهاد این دو روش فوق این بود که تن به تعویض ویندوز ندهیم!
                  اگر از این باب مشکلی نداشتید خب راه حل سوم بهتر است:
                  3
                  تعویض ویندوز و نصب درایور های به روز !

بنده تا کنون خدا را شکر کرشی نداشتم.
                  لذا با عمل کردن به این توصیه ها و تجربه ها امید وارم که اگر شما نیز مشکلی داشته باشید حل شود!
                  همواره یادمان باشد:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                  X