اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

نفوذ به rapidshare.de !

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

نفوذ به rapidshare.de !

با سلام
    آقا من میگم یک خورده بی خیال این ابزارها بشیم چون همشون مسخره هستند مثلا من یک لینک می خواستم دانلود کنم با یکیشون پیغام می آورد صبر کن تا 63 دقیقه تا دانلود تیکت.... خلاصه به اعصاب خوردیش نمی ارزه من میگم باید یک اکانت یک ساله گیر بیاریم مثلا اگه کسی از بچه ها یه اقوامی یه آشنایی داره توی خارج مثلا آمریکا... اونا که پولشون زیاد حالا با 79 یورو که جیبشون خالی نمیشه :!: یک اکانت بگیریم تازه اگه اون شخص هم یک اکانت گرفت و یوزر و پسورد رپید رو داد و کسی می خواست اذیت کنه و پسوردس رو عوض کنه هیچ جای نگرانی نیست چون کافیه شخص صاحب بگه Forgot Premium Password و رپید پسورد رو به ایمیلش می فرسته به نظر شما با این روش سرمون هم کمتر درد نمی گیره! تازه برای امنیت بیشتر هم صاحب اون شناسه میتونه پسوردش رو هر چند مدت یک بار عوض کنه ولی دوباره پسورد رو به بچه های این سایت بده :idea: ولی یه چیزی خیلی مهمه این که کی میتونه؟ :?: :?: :?:
    البته می دونید چیه عمده ترین مشکل ما این هست که یه آدم سرمایه دار توی این سایت البته در قسمتهای مدیریتی نیست(سرمایه تمام برا و بچ این سایت علم هستش!) اگه چنین کسی میبود خیلی از مشکلات سایت حل می شد

دیدگاه

نفوذ به rapidshare.de !

البته من یه چند تا شناسه پیدا کردم ولی پسوردشون نمی دونم اکانت وجود داره ولی پسورد نمی دونم مثلا: DrifterKnuckles یا xxxxx

دیدگاه

نفوذ به rapidshare.de !

سلام من حدود 1 ماه هست که از کامپیوتر خودم نمی تونم از سایت رپیدشیر دانلود کنم.
        خیلی وضع خرابه !!! مینویسه 1 دقیقه صبر کن بعد میشه 2 بعد 3 بعد 4............ دقیقا سر کاری !
        البته این بلا به این شدت فقط سر من اومده چون روزی 1 گیگ دانلود می کردم و ایناهم نمی فهمیدن که انگار ناراحت شدن
        کسی می تونه کمکی کنه؟
        یک اکانت 3 ماهه 25 تومنه بازم کسی حاظر نیست شراکت کنه برای خریدش؟ :cry:
        I ❤️ ECA

دیدگاه

نفوذ به rapidshare.de !

این نرم افزار رو استفاده کنید فعلا حال کنید
          http://www.4shared.com/file/3634550/7f271d8e/harvest_1205_newest_version_updated_6-sep-06.html
          تا کار میکنه لذت ببرید
          I ❤️ ECA

دیدگاه

نفوذ به rapidshare.de !

خواندن کلمات قصار برای یک آدم تحصیلآ‌نکرده چیز خوبی است
            چرچیل

تنها معجزه بزرگ و نابودنشدنی، اعتقاد بشر به معجزه است.
            ژان پل سارتر
            [color=red][size=14pt]جادوی دست یک انسان، در دست دیگری، توانایی "مهندسیآ‌کردن" است. "ماوراءالطبیعه" واژهآ‌ای پوچ است. رابرت آنسون هاینآ‌لاین

دیدگاه

نفوذ به rapidshare.de !

http://rapidshare.de/files/32181500/The_Full_Guide_For_Solving_RapidShare_By_Hesham_3d el.rar

I ❤️ ECA

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
              X