اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

پارتیشن بندی هارد

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : پارتیشن بندی هارد

با شرینک کردن هم میشه کار کرد...برید به قسمت Disk Management و روی درایو مورد نظرتون کلیک راست و بعدش Shrink بزنید.
    خودم وقتی لپتاپ خریدم ویندوزش اورژینا بود و کلا یه درایو داشت.با همین شرینک در عدض چند ثانیه یه درایو 100 گیگ واسه ویندوز ساختم و باقی فایلامو توی درایو D ریختم و فولدرهای موزیک و فیلم و عکس و داکیومنت و ... اینا رو توی لایبرری معرفی کردم....خیلی راحت ازش استفاده میکنم...
    تولید کننده تجهیزات برنامه پذیر اتوماسیون صنعتی

www.intelart.ir

ساخت کنترلر دما PID فازی با AVR [آموزشی]

دیدگاه

نوشته اصلی توسط حمیدرضا رضائی
      یه جای کارو اشتباه انجام میدی.
      من بارها انجام دادم و به خوبی هم جواب داده
      خود منم باره اوله به این مشکل میخورم!

نوشته اصلی توسط afceaglee2013
      میشه یه عکسی چیزی بذارید از محیط نرمافزار خود ویندوز؟ ما هم ببینیم وضعیت چجوریه؟ چه اروری میده ؟
      در کل بیشتر از 4 پارتیشن نمیشه ساخت البته خودتون میدونید احتمالا.. حالا اگه به شما اجازه ایجاد اکستندد نمیده یعنی 4 تا پارتیشن پریمری دارید و دیگه نمیتونید پارتیشن جدید ایجاد کنید باید یکی رو حتما حذف کنید تا بتونید اکستندد بسازید و داخل اکستندد پارتیشن های بیشتر ..
      واقعیتش من تا حالا با هارد های که در حالت عادی بسته شدن یا Raid اصلا این مشکلو نداشتم نرم افزارای جدید اکثرا جواب میدن و 3 سوت کارا رو ردیف میکنن .. نرم افزار خود ویندوز رو هارد هایی که Raid بسته شدن اذیت میکنه ولی easeus و آکرونیس کارشون درسته .. خیلی کم دیدم گیر کنن اون جاهایی هم که گیر میکنن معمولا یه کار غیر ممکن ازشون خواسته میشه

ویرایش:
      روی دیسک(نه پارتیشن) کلیک راست کن ببین convert to basic داره اگه داشت تبدیلش کن ضمنا از گزینه های این راست کلیک هم اگه میشه یه عکس بذارید اینجا
      دقت کنید که دیسک روی MBR تنظیم شده
      اصلا یه چیزه عجیبیه
      چندتا درایو هست که نمیدونم چی هست و به چه دردی میخوره

ارور نمیده
      این عکس رو ببینید:

فقط پریماری میسازه

اینم عکس

نوشته اصلی توسط punisher.x64
      با شرینک کردن هم میشه کار کرد...برید به قسمت Disk Management و روی درایو مورد نظرتون کلیک راست و بعدش Shrink بزنید.
      خودم وقتی لپتاپ خریدم ویندوزش اورژینا بود و کلا یه درایو داشت.با همین شرینک در عدض چند ثانیه یه درایو 100 گیگ واسه ویندوز ساختم و باقی فایلامو توی درایو D ریختم و فولدرهای موزیک و فیلم و عکس و داکیومنت و ... اینا رو توی لایبرری معرفی کردم....خیلی راحت ازش استفاده میکنم...
      آره میشه
      ولی لاجیکال نمیشه!

کسی در مورد سیستم 4k چیزی میدونه؟
      آموزش ساخت جعبه برای مدار با نرم افزار Corel Draw - آموزش طراحی تابلو ثابت با Corel Draw و LED Tool - آموزش کرک LED Tool

116 کتابخانه مورد نیاز برای Altium Designer

از دروغ متنفرم؛ هرچند در این مملکت به جرم صداقت، کودن نامیده شوم.

دیدگاه

جالبه پارتیشن شما GPT هستش من تا حالا ندیده بودم این سیستمو چنجا خونده بودم اگه کانورت بشه نمیشه بوت شد نمیدونم بایوس نمیتونه بخونه و ... برا همین امتحان هم نکردم .. اکثراMBR هستن
        بگذریم
        خب شما اون پارتیشن unallocated رو ببر به آخر بعد از اون پارتیشن 20 گیگی همون ریستور رو میگم .. ولی قبل از این کار هر چی پارتیشن میتونید حذف کنید کمترین تعداد ممکن بمونه چون اگه بخوایید اکستندد بسازید فقط میتونید 3 تا پارتیشن پریماری داشته باشید اگه بییشتر باشه اجازه ساختن اکستندد داده نمیشه .. فک کنم پارتیشن های ریکاوری و سیستم مشکلی نداشته باشه ..

لپتاپتون فک کنم از اون مدلاس که دو تا هارد 500 داره اونایی که دو تا هارد دارن بعضا خیلی اذیت میکنن چون روی RAID تنظیم میشن و ... چنتا شون به پستم خورده پدر آدمو در میاره بار اول ولی بازم با اونا این مشکل یادم نمیاد پیش اومده باشه ..

ویرایش:
        البته خودتون میدونید ولی باز یاداوری بشه بد نیست پارتیشن ریستور مال بک پ ویندوزه اگه پاک بشه نمیتونید برگردونید به تنظیمات کارخانه .. اول اون دو تا پارتیشنی که خودتون ساختید رو حذف کنید بعد کل قسمت خالی رو ببرید به آخر هارد دیسک بعد از پارتیشن ریستور
        زندگی پر ز وجود است ولی ..
        ما چه را می خواهیم چه را می جوییم که لب چشمه ی امید اینچنین نا امیدانه به سرابی تلخ مینگریم...

دیدگاه

جالبه پارتیشن شما GPT هستش من تا حالا ندیده بودم این سیستمو چنجا خونده بودم اگه کانورت بشه نمیشه بوت شد نمیدونم بایوس نمیتونه بخونه و ... برا همین امتحان هم نکردم .. اکثراMBR هستن
          بگذریم
          خب شما اون پارتیشن unallocated رو ببر به آخر بعد از اون پارتیشن 20 گیگی همون ریستور رو میگم .. ولی قبل از این کار هر چی پارتیشن میتونید حذف کنید کمترین تعداد ممکن بمونه چون اگه بخوایید اکستندد بسازید فقط میتونید 3 تا پارتیشن پریماری داشته باشید اگه بییشتر باشه اجازه ساختن اکستندد داده نمیشه .. فک کنم پارتیشن های ریکاوری و سیستم مشکلی نداشته باشه ..

لپتاپتون فک کنم از اون مدلاس که دو تا هارد 500 داره اونایی که دو تا هارد دارن بعضا خیلی اذیت میکنن چون روی RAID تنظیم میشن و ... چنتا شون به پستم خورده پدر آدمو در میاره بار اول ولی بازم با اونا این مشکل یادم نمیاد پیش اومده باشه ..

ویرایش:
          البته خودتون میدونید ولی باز یاداوری بشه بد نیست پارتیشن ریستور مال بک پ ویندوزه اگه پاک بشه نمیتونید برگردونید به تنظیمات کارخانه .. اول اون دو تا پارتیشنی که خودتون ساختید رو حذف کنید بعد کل قسمت خالی رو ببرید به آخر هارد دیسک بعد از پارتیشن ریستور
          بله gpt هست
          حقیقتش خودم هم چند دقیقه پیش فهمیدم و وقتی میخوام تبدیل کنم ارور میده که دیگه بوت نخواهد شد
          نه یه دونه هارد داره فقط
          به نظرتون اگه همینجوری پریماری باشه مشکلی داره؟
          آموزش ساخت جعبه برای مدار با نرم افزار Corel Draw - آموزش طراحی تابلو ثابت با Corel Draw و LED Tool - آموزش کرک LED Tool

دیدگاه

نه فکر نکنم مشکلی باشه فقط نمیتونید پارتیشن های بیشتری داشته باشید
            الان بعد از اینکه درایو های D و E رو حذف کردید و قسمت خالی رو بردید به آخر دیسک باز تبدیل به اکستندد نشد ؟ بهتره این کارا رو با نرمافزار انجام بدید ..
            زندگی پر ز وجود است ولی ..
            ما چه را می خواهیم چه را می جوییم که لب چشمه ی امید اینچنین نا امیدانه به سرابی تلخ مینگریم...

دیدگاه

نه فکر نکنم مشکلی باشه فقط نمیتونید پارتیشن های بیشتری داشته باشید
              الان بعد از اینکه درایو های D و E رو حذف کردید و قسمت خالی رو بردید به آخر دیسک باز تبدیل به اکستندد نشد ؟ بهتره این کارا رو با نرمافزار انجام بدید ..
              طبق تحقیقات من gpt رو تا 128 پارتیشن میشه ساخت ولی فقط پریماری
              نخیر نشد! :biggrin:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
              X