فکر کنم وقتی یک حافظه رو پاک میکنید سیستم عامل برای افزایش سرعت فقط آدرس های مربوط به اون حافظه رو آزاد میکنه و با اطلاعاتش فعلا کاری نداره تا اگر نیاز به فضا بود بعد بره سراغ اطلاعاتش.
نرم افزارهای ریکاوری هم میان به صورت آزمایشی به این بخش های دست نخورده آدرس میدن و از این طریق اطلاعات رو بازیابی میکنن
... و (بدانید) گرفتن تصمیمهاى محکم (براى رسیدن به اهداف بزرگ) با خوش گذرانى و سفرهآهاى رنگین سازگار نیست و چه بسیار که خواب شبانه تصمیمهاى محکم روز را از میان برده و تاریکیآها، خاطره همتآهاى بلند را از یادها محو کرده است. (نهجآالبلاغه، خطبه211)
امام علی (ع):کسی که به وقت یاری رهبرش در خواب باشد، با لگد دشمنش بیدار می شود (غررالحکم،ص 422)
فکر کنم وقتی یک حافظه رو پاک میکنید سیستم عامل برای افزایش سرعت فقط آدرس های مربوط به اون حافظه رو آزاد میکنه و با اطلاعاتش فعلا کاری نداره تا اگر نیاز به فضا بود بعد بره سراغ اطلاعاتش.
نرم افزارهای ریکاوری هم میان به صورت آزمایشی به این بخش های دست نخورده آدرس میدن و از این طریق اطلاعات رو بازیابی میکنن
ممنون از پاسختون
نظر من بیشتر رویه حافظه های پرتابل هستش
مثلا من میام رویه یه سیستم یه حافظه رو فرمت میکنم بعد میام رو یه سیستم دیگه اونو ریکاوری میکنم => این حالت چجوری اجرا میشه ؟؟
عزیز جان فرقی نداره
بازم از همون روش هست
تا مادامی که چیزی توی اون آدرس نوشته نشه . قابل بازیابی هست
سیستم عامل فقط آدرسها و از جدول fat درایو پاک می کنه
موفق باشی
عزیز جان فرقی نداره
بازم از همون روش هست
تا مادامی که چیزی توی اون آدرس نوشته نشه . قابل بازیابی هست
سیستم عامل فقط آدرسها و از جدول fat درایو پاک می کنه
موفق باشی
دقیقا. فقط کافیه جدول fat رو بلد باشی. میتونی خودت هم با یک برنامه نویسی بایت به بایت اطلاعات رو بازیابی کنی. البته در مورد ntfs اطلاعی ندارم اما در مورد fat مطمئنم.
... و (بدانید) گرفتن تصمیمهاى محکم (براى رسیدن به اهداف بزرگ) با خوش گذرانى و سفرهآهاى رنگین سازگار نیست و چه بسیار که خواب شبانه تصمیمهاى محکم روز را از میان برده و تاریکیآها، خاطره همتآهاى بلند را از یادها محو کرده است. (نهجآالبلاغه، خطبه211)
امام علی (ع):کسی که به وقت یاری رهبرش در خواب باشد، با لگد دشمنش بیدار می شود (غررالحکم،ص 422)
دیدگاه