اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

فهمیدن آدرس و مشخصات طرف ، از طریق ip چگونه هست؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : فهمیدن آدرس و مشخصات طرف ، از طریق ip چگونه هست؟

نوشته اصلی توسط hosseinam1370
    یعنی الان من هر سایتی که رفتم با هیتلر ش..ک..ن اینا میتونن ببینن؟ :mrgreen:
    حالا جدی هرکاری کنم تو اینترنت ، اونم با هیتلر شک...ن یه کسایی میتونن ببینن؟

چیکار میشه کرد تا isp کاملا عوض شه ،یا مثلا اصلا نتونن ip رو پیدا کنن؟
    vpn o soks نمیتونن کاری کنن تا پیدات نکنن؟

چقدر جالبه.
    شما هرکاری کنی قابل پیگیری هست

چون مسیر هر نوع داده از isp رد میشه و اطلاعاتش اونجا ثبت میشه

مگر اینکه پول کافی برای خرید تجهیزات اینترنت آفلاین رو داشته باشی :mrgreen:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط اشکان غفارزاده.

مگر اینکه پول کافی برای خرید تجهیزات اینترنت آفلاین رو داشته باشی :mrgreen:
      شاید بعضی سایت های خصوصی بخام برم :mrgreen:.
      حالا جدا از شوخی ، اینترنت آفلاین از همونایی هست که شبیه دیش ماهواره داره و سرعتش بسیار بالاست و از 7 کشور آزاده و هرچی بخان توش هست؟ :nice:

سرعت دانلود و پلود اون چقدره؟
      طرز کارش ؟
      کسی اطلاعاتی داره به ما هم بگه .
      تازه شنیدم غیر قانونی هم هست.درسته؟

ممنون دوستان
      به سمت نور خورشید حرکت کن،تو میتونی تابش خورشید رو حس کنی ،حتی اگه کور باشی.
      (پیش به سوی هدف)

دیدگاه

با سلام

شاید اون قدیما که میگفتن دوتا فرشته هستن که همه کارای آدمو ثبت میکنن، تصورش سخت بود. ولی امروز انسان داره با دستای خودش اینکارو میکنه. :eek: . چه برسه به رقیب و عتید.
        کمترین توقع از یک فرد تحصیلکرده، دانستن املای صحیح کلمات است.

دیدگاه

شاید بعضی سایت های خصوصی بخام برم :mrgreen:.
          حالا جدا از شوخی ، اینترنت آفلاین از همونایی هست که شبیه دیش ماهواره داره و سرعتش بسیار بالاست و از 7 کشور آزاده و هرچی بخان توش هست؟ :nice:
          سرعت دانلود و پلود اون چقدره؟
          طرز کارش ؟
          کسی اطلاعاتی داره به ما هم بگه .
          تازه شنیدم غیر قانونی هم هست.درسته؟
          ممنون دوستان
          آره همونایی هست که دیش داره

سرعتشون رو نمیدونم ولی خیلی بالا باید باشه
          غیر قانونی هست و مجازاتش زباده
          هزینه راه اندازیش بالا هست وگرنه لوازم که چیزی نیست

فک کنم غیر قانونی بودنش به خاطر سرعتش باشه

دیدگاه

درباره اون دیش ماهواره، اطلاعات خیلی دقیقی ندارم؛ اون چیزی که شنیدم: شما اگه فقط دریافت داشته باشی؛ دریافت اطلاعات دست خودت نیست.یعنی نمیتونی دنبال یه چیز دلخواه باشی.فقط میتونی فرمت دیتای دلخواه رو مشخص کنی و از اون نوع فرمت؛ دیتا دریافت کنی که یه خرده ریسک داره.(مثلا فرمت رو میذاری EXE به هوای اینکه MATLAB 2014 رو دانلود کنی، میبینی ویروس دانلود شده و...! علتش رو هم نمیدونم که چرا؟ و چطوری فایل دریافت میشه؟
            و اما ارسال!!
            کافیه یه کوچولو ارسال دیتا داشته باشی، تا بر و بچه های اطلاعات و سربازان گمنام و... بریزن آش رو با جاش ببرن!! ( خودت و دستگاه و...)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط اشکان غفارزاده.
              آره همونایی هست که دیش داره

سرعتشون رو نمیدونم ولی خیلی بالا باید باشه
              غیر قانونی هست و مجازاتش زباده
              هزینه راه اندازیش بالا هست وگرنه لوازم که چیزی نیست

فک کنم غیر قانونی بودنش به خاطر سرعتش باشه
              آها تازه یادم اومد.
              چند ماه پیش رفته بودم نمایشگاه الکامپ تهران، همینجور که میگشتم،یکی از همینا دیدم ،که یه دیش خوشگلی داشت، اینقدر باحال بود.
              به اون یارو گفتم این چیه، گفت برای اینترنت هست ، شما اینو میگیری میندازی پشت بامت ، و سرعت اینترنتت میرسه تا 5 گیگ ، گفتم اگه بخام بخرمش ،قیمتش چنده ؟
              گفت 2.5 میلیون تومان.تازه گفت این از اون کوچیکهاش هست :mrgreen:. تازه گفت باید مجوز هم بگیری برای نصبش. شرایط و هم گفت ،ولی یادم نیست .
              منم گفتم اگه میخام باهاتون تماس میگیرم و ایمیلم و گرفتن و دیگه ماهم دیگه دیگه .
              قلب لپ تاپمون ضعیف هست ، 5 گیگ بندازیم روش سکته میکنه میره. همین 512 خوبه ، ما که راضی هستیم، با اون 5 گیگ معلوم نیست سر از کجاها در میآریم.
              (پیش به سوی هدف)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط شاهرخ مستقیمی
                و اما ارسال!!
                کافیه یه کوچولو ارسال دیتا داشته باشی، تا بر و بچه های اطلاعات و سربازان گمنام و... بریزن آش رو با جاش ببرن!! ( خودت و دستگاه و...)
                آره تو فیلم هوش سیاه هم همچین چیزی دیده بودیم.

ولی اینا چجوری میفهمن ؟!!! خیلی باحالنآ .

برام سوال شده که آخه چرا میآن میبرن ؟ تهش ملت میرن (با عرض احترام به دوستان ) از اون فیلم های اونجوری بگیرن دیگه ، که رو بلوتوث و هارد ملت ، پر هست، یا شبکه های ماهواره ایی که دیگه ترکونده،
                دلیلشون چی میتونه باشه که بیان اینارو جمع کنن؟
                مگه کارای دیگه هم میشه با این دستگاه کرد؟
                (پیش به سوی هدف)

دیدگاه

دلیلشون چی میتونه باشه که بیان اینارو جمع کنن؟
                  مگه کارای دیگه هم میشه با این دستگاه کرد؟
                  دلیل اصلیش اینه که نمیتونن بفهمن داری چه غلطی میکنی!! ( البته ببخشیدها...خیلی رک و عامیانه گفتم! )
                  (منظور فعالیت های سیاسی و امنیتی و... هست.)

دیدگاه

انگار اصلا به دلمون افتاده بود اینجا این تاپیک و زدم تا بفهمم اطلاعات ip رو از کجا میگیرن

دوستان تو اینترنت کار داستان دار نکنید ، و این موضوعی هست که برا همسایمون دیروز اتفاق افتاد.

دیروز غروب دیدیم تو محل ما 7 نفر از گاهی با لباس شخصی اومده بودن ، و دنبال پسر همسایه ما بودن که 19 سالشه،بعدش پسر همسایه در رفت و اینا هم افتادن دنبالش و گرفتنش و بردن گاهی استان.البته همراه با دستبند زدن پسره و بقیه داستانآ بود.

بعد امروز کم کم داره اطلاعاتش پخش میشه که چرا اینو بردن ، بر اساس اطلاعاتی که الان مامانم آورد خونه ، دلیلش این بود که این پسره تو اینترنت با یه مسنجری عکسی از دختر رو پخش کرده بود چند روز پیش، و پدر دختره رفت شکایت کرد ، و آقایان گمنام اینا، زدن ip شو گرفتن ، و آخرین کانکتی که از محل ما بود ، پیداش کردن و گاهی با پدر دختره اومده بودن.(این پسره خونش جایه دیگه بود، اومد محل ما قایم شده بود)
                    دلم به حاله همسایمون سوخت ، ولی خوب نباید این کار رو میکرد پسره.الانم که نمیزارن هیشکی ببینتش.

الان به این نتیجه رسیدم که پلیس های تو اینترنت خیلی جدی تر از پلیس های خارجه اینترنت هستن.

دوستان اگه نمیشه اون سایتهایی که من رفتم و از isp پاک کنم!!اگه نمیشه بگید منم دیگه کم کم فرار کنم برم یه کشور دیگه :mrgreen:
                    (پیش به سوی هدف)

دیدگاه

پاسخ : فهمیدن آدرس و مشخصات طرف ، از طریق ip چگو&#1

الان به این نتیجه رسیدم که پلیس های تو اینترنت خیلی جدی تر از پلیس های خارجه اینترنت هستن.

دوستان اگه نمیشه اون سایتهایی که من رفتم و از isp پاک کنم!!اگه نمیشه بگید منم دیگه کم کم فرار کنم برم یه کشور دیگه :mrgreen:
                      زود باش فرار کن !
                      چون همینجا خودتو لو دادی! :icon_razz:
                      1 در دنیا 100 در آخرت (درس و مشق فعالیتمو تو انجمن کم کرده)
                      من آنچه شرط بلاغست با تو میآ‌گویم. تو خواه از سخنم پند گیر و خواه ملال. سعدی
                      !Electronic On! Programming On
                      هوشمندانه سوال بپرسیم!
                      http://ir02x6.persiangig.com/logo/eca/tanks_01.png

دیدگاه

فرار نکن بزن هارد رو منفجر کن جوری که ریکاوری که هیچ پازل 1000تایی هم نتونن ازش در بیارن!
                        سایت رفتن مشکلی نداره. کارهایی مثل penetrate کردن بانک ها و ... داستان داره!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط dariai
                          فرار نکن بزن هارد رو منفجر کن جوری که ریکاوری که هیچ پازل 1000تایی هم نتونن ازش در بیارن!
                          :mrgreen:
                          قربونت برم ، تا این حد نیستم که :mrgreen: .
                          مزاح میکنم بخندیم :mrgreen:.

من همش تو سایت های مذهبی میگردم، چند بار هم این برادرای گمنام بهم جایزه دادن ، بخاطر این همه بچه خوب بودنه من
                          اینقدر ip منو دوست دارن که نگو. میگن اصلا با دیدن ip این پسره (من) آرامش میگیریم ما .
                          (پیش به سوی هدف)

دیدگاه

اینترنت مهواره ای به خاطر جلوگیری از فعالیت های سیاسی مذهبی و جلوگیری از هکر ها غیر قان
                            قانونی هستند.....
                            چون برای هک کردن به سرعت بسیار بالا حد اقل 20 مگابایت نیاز است........
                            زیاد هم سخت نیست کافیه ip طرف رو داشته باشی کار تمومه...... حالا بماند چطوری..... ولی برای کسایی که از وایمکس استفاده میکنن به ip و port نیاز است...... هکر هم توی ایران کم نیست.....
                            ولی اصل ماجرا برای جاسوسی از کاربر های عادی نیستا...... برای بانک ها و سایت های دولتی و شرکت های خصوصی و........

دیدگاه

نوشته اصلی توسط پویا نجارزاده
                              چون برای هک کردن به سرعت بسیار بالا حد اقل 20 مگابایت نیاز است........
                              مهندس این که گفتی الان یعنی چی؟؟ oo:
                              توی اینترنت اگر بگردید میتونید داستان خییییلی سال پیش از hack کردن بانک تجارت رو پیدا کنید!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط dariai
                                مهندس این که گفتی الان یعنی چی؟؟ oo:
                                توی اینترنت اگر بگردید میتونید داستان خییییلی سال پیش از hack کردن بانک تجارت رو پیدا کنید!
                                بله اون قضیه رو میدونم....
                                من خودم که هکر نیستم...... خودم یه سرچ زدم از چند نفر پرسیدم... برای این که شناسایی نشین بهتره از اینترنت مهواره ای استفاده کنید... یا از وایفای رایگان رستوران دانشگاه و... بازم اطلاعات من در این زمینه کامل نیست.....

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X