اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

فهمیدن آدرس و مشخصات طرف ، از طریق ip چگونه هست؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : فهمیدن آدرس و مشخصات طرف ، از طریق ip چگونه هست؟

نوشته اصلی توسط پویا نجارزاده
    اینترنت مهواره ای به خاطر جلوگیری از فعالیت های سیاسی مذهبی و جلوگیری از هکر ها غیر قان
    قانونی هستند.....
    چون برای هک کردن به سرعت بسیار بالا حد اقل 20 مگابایت نیاز است........
    زیاد هم سخت نیست کافیه ip طرف رو داشته باشی کار تمومه...... حالا بماند چطوری..... ولی برای کسایی که از وایمکس استفاده میکنن به ip و port نیاز است...... هکر هم توی ایران کم نیست.....
    ولی اصل ماجرا برای جاسوسی از کاربر های عادی نیستا...... برای بانک ها و سایت های دولتی و شرکت های خصوصی و........
    مهندس این دیگه چه جور شه ؟

این خبرها هم نیست، هک کردن خیلی پیچیده هست. الان ایرانی های قدرتمند و دانشمند هکر اونور دنیا که اینترنت خیلی پرسرعت تر از 20 مگ رو دارن هیچ کاری نمی تونند با سیستم بانکی ما کنند.
    برای کاری در حوزه اربعین نیاز به نیروی داوطلب هستیم.
    http://hosseinwalkingday.com

دیدگاه

عزیزان واسه روشن شدن موضوع عرض میکنم...
      1- هک نیازی به سرعت بالا ندارد!
      2- ایرانی ها در زمینه هک قوی هستن اما کشورهای غولی مثل آمریکا، روسیه، چین و ... غول هایی هستن که واقعاً خطرناک هستن.
      3- سیستم بانکی یک سیستم داخلی هست و کنشی با اینترنت نداره، از خارج از ایران هم قانونن نباید به درگاه های بانکی دسترسی وجود داشته باشه و یه چند تا دلیل دیگه... واسه همین هست که اختلال از خارج از ایران کمتر هست، نه اینکه نباشه!

در ضمن اگر موارد امنیتی وجود داشته باشه هیچگاه به گوش من و شما نمیرسه.

یا حق

دیدگاه

خوب پس هک کردن نیازی به سرعت بالا نداره؟؟ پس ما اشتباه فک میکردیم... یادم نمیاد کجا خونده بودم.....
        بازم اطلاعات ما کافی نیست..... حالا این هوش سیاه هم که رسما جوک بود.....
        ولی این که بتونیم مثلا یه دستگاه عابربانک با یه کد خاصی هک کنیم؟؟؟ امکان پذیر هست؟؟؟؟

دیدگاه

پاسخ : فهمیدن آدرس و مشخصات طرف ، از طریق ip چگو&#1

نوشته اصلی توسط hosseinam1370
          انگار اصلا به دلمون افتاده بود اینجا این تاپیک و زدم تا بفهمم اطلاعات ip رو از کجا میگیرن

دوستان تو اینترنت کار داستان دار نکنید ، و این موضوعی هست که برا همسایمون دیروز اتفاق افتاد.

دیروز غروب دیدیم تو محل ما 7 نفر از گاهی با لباس شخصی اومده بودن ، و دنبال پسر همسایه ما بودن که 19 سالشه،بعدش پسر همسایه در رفت و اینا هم افتادن دنبالش و گرفتنش و بردن گاهی استان.البته همراه با دستبند زدن پسره و بقیه داستانآ بود.

بعد امروز کم کم داره اطلاعاتش پخش میشه که چرا اینو بردن ، بر اساس اطلاعاتی که الان مامانم آورد خونه ، دلیلش این بود که این پسره تو اینترنت با یه مسنجری عکسی از دختر رو پخش کرده بود چند روز پیش، و پدر دختره رفت شکایت کرد ، و آقایان گمنام اینا، زدن ip شو گرفتن ، و آخرین کانکتی که از محل ما بود ، پیداش کردن و گاهی با پدر دختره اومده بودن.(این پسره خونش جایه دیگه بود، اومد محل ما قایم شده بود)
          دلم به حاله همسایمون سوخت ، ولی خوب نباید این کار رو میکرد پسره.الانم که نمیزارن هیشکی ببینتش.

الان به این نتیجه رسیدم که پلیس های تو اینترنت خیلی جدی تر از پلیس های خارجه اینترنت هستن.

دوستان اگه نمیشه اون سایتهایی که من رفتم و از isp پاک کنم!!اگه نمیشه بگید منم دیگه کم کم فرار کنم برم یه کشور دیگه :mrgreen:

دوستان این اطلاعات صحت نداره ،و بخاطر آبروی خونوادشون این اطلاعات رو تو محل پخش کردن، و تازه با دوستان محل بحث کردیم ، واقعیت این بود که:
          این پسر همسایه (با عرض احترام به دوستان) همجنسگرایی کرده بود ، با یه پسر 13 ساله ، که پدره اون پسره شکایت کرد ، و چون این کار در جمهوری اسلامی به شدت ممنوع هست ، و به طور پیش فرض باید ریشه ی اینجور آدما خشک شه ، مستقیما این کارآ میره زیر دسته وزارت اطلاعات ، تا اگه گروهی در کار هست ، شناسایی و از بین بره، و متاسفانه این همسایه ما هم الان دسته اطلاعاتی ها هست.کاش زودتر مشکلش حل شه و بیاد بیرون.

و من هم همچنان به رفتن هر سایتی با ip خودم ادامه خواهم داد و اصلا هم نیازی به فرار نیست

حالا بهتره خودم بحث و عوض نکنم و بریم سر وقت ip ، ببینیم قدرت این ip چقدره.
          ممنون دوستان
          به سمت نور خورشید حرکت کن،تو میتونی تابش خورشید رو حس کنی ،حتی اگه کور باشی.
          (پیش به سوی هدف)

دیدگاه

دوستان من الان اگه Ip یکی رو داشته باشم ، چه اطلاعاتی رو از اون میتونم بدست بیارم؟
            مثلا میتونم بفهمم ماله کجاست؟یا از کجا کانکت شده؟
            (منظور از منی که یه فرد عادی ام و قانونی نمیتونم به همه ی اطلاعات شخص ip رو بدست بیارم، تا چه اندازه میتونم بدست بیارم اطلاعات ip رو؟)

ممنون همگی
            (پیش به سوی هدف)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hosseinam1370
              دوستان من الان اگه Ip یکی رو داشته باشم ، چه اطلاعاتی رو از اون میتونم بدست بیارم؟
              مثلا میتونم بفهمم ماله کجاست؟یا از کجا کانکت شده؟
              (منظور از منی که یه فرد عادی ام و قانونی نمیتونم به همه ی اطلاعات شخص ip رو بدست بیارم، تا چه اندازه میتونم بدست بیارم اطلاعات ip رو؟)

ممنون همگی
              اگه خوش شانس باشی و VPN , ... استفاده نکرده باشی، می تونی بفهمی با چه سرویس دهنده ای کانکت شده.
              اگه با GPRS کانکت شده باشه اطلاعی در مورد شهر طرف بدست نمی آد.
              بعضی از ISP ها هم مشخصات شهر رو بروز نمی دهند.
              اما بعضی از ISP ها مشخصات شهر رو می دهند.
              جزئی تر از این دیگه اطلاعاتی از روی آِپی برای یه فرد عادی بدست نمی آد.

نوشته اصلی توسط dariai
              3- سیستم بانکی یک سیستم داخلی هست و کنشی با اینترنت نداره، از خارج از ایران هم قانونن نباید به درگاه های بانکی دسترسی وجود داشته باشه و یه چند تا دلیل دیگه... واسه همین هست که اختلال از خارج از ایران کمتر هست، نه اینکه نباشه!
              کنش که خیلی داره.
              شما وقتی از خونه ات خرید اینترنتی می کنی یعنی تونستی با اینترنت خونه ات به سطح خاصی از دسترسی به سرور بانک برسی. :agree:
              برای کاری در حوزه اربعین نیاز به نیروی داوطلب هستیم.
              http://hosseinwalkingday.com

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مرتضی میرزایی
                کنش که خیلی داره.
                شما وقتی از خونه ات خرید اینترنتی می کنی یعنی تونستی با اینترنت خونه ات به سطح خاصی از دسترسی به سرور بانک برسی. :agree:
                شما با لایه بیرونی این سیستم با واسطه سایت بانکی که دارید خرید میکنید، کار میکنید!!
                این نوع سیستم ها برای حفاظت و maintenance و لاگ بهتر با چندین لایه خاص نوشته میشن. بیرونی ترین لایه اونی هست که باهاش شما خرید میکنید اما با اینترنت در تماس نیست. مثل این هست که شما دستکش کردی دستت و داری مثلاً اسید PCB هم میزنی (مثال بهتر از این الان به مغزم نرسید ) شما هم رو میرنید اما دستکش هست که در تماس با اسیده!

از روی IP میشه جای طرف، سرویس دهنده، local time و ...رو پیدا کرد (با فرض درست بودن IP) بعد از اون با توجه به اینکه کدام پورت روی سیستم باز هست، باگ های سخت افزاری و نرم افزاری و ... میشه رو سیستم طرف کارایی کرد.

دیدگاه

الان من ip یکی رو دارم،
                  باید از کجا بفهمم اون کجاست؟

درضمن هیتلر شکن نمیتونه ip رو عوض کنه تا جای طرف هم عوض بشه؟

ممنون
                  (پیش به سوی هدف)

دیدگاه

برو به این سایت ها:
                    http://whatismyipaddress.com/ip-lookup
                    http://www.iplocation.net/

فندقشکن IP رو عوض میکنه اما حواست باشه این یه معنی Hidden شدن تووی نت نیست چون هنوز داری از شرکتی که اینترنتت رو گرفتی میری اینترنت! :agree:

دیدگاه

در سطح بین المللی بلوک IP ها توسط IANA اختصاص داده میشن به ISP ها و این اطلاعات جغرافیایی که از طریق سایت ها یا نرم افزار های ip locator بدست میارید اطلاعاتی هست که خود isp به صورت بین المللی در دسترس قرار داده و اطلاعات خیلی دقیق و لزوما درستی نیست ... ولی در سطح داخلی isp ها موظف به نگهداری کلیه log ها هستن و مشخص هست کاملا که چه مشترکی با چه ip ای کانکت بوده در اون ساعت یا در واقع اون ip در اون زمان به چه مشترکی اختصاص داشته

در مورد شنود isp در سه سطح قضیه رو میشه مطرح کرد
                      1-اینکه از لاگ شدن ادرس ها و عنوان ها و اطلاعاتی مثل یوزر پس و غیره که ممکنه به صورت غیر فعالانه توسط isp شنود بشن جلوگیری کنیم
                      2-اینکه از شنود فعالانه ولی کم اهمیت isp جلوگیری کنیم(مثلا اهمیت در حد یک پرونده قضایی با درجه اهمیت متوسط به بالا در ایران)
                      3-اینکه به طور مطلق از شنود توسط isp یا هر شخص یا نهاد دیگه ای جلوگیری کنیم به طوری که به طور مطلق نتونند به اطلاعات دست پیدا کنند حتی اگه مهم ترین موضوع باشه براشون

برای سطح یک میشه از شبکه های خصوصی مجازی :d با encryption استفاده کرد
                      برای سطح دو میشه از راه حل بالا استفاده کرد ولی با انواع خاصی از encryption ها و ...
                      برای سطح سه هیچ راهی وجود نداره ، و اصولا در مباحث رمزنگاری و امنیت فقط سخت تر کردن نفوذ مطرح هست و جلوگیری مطلق معمولا مطرح نیست ... و صد البته در مورد کاربران و کار های عادی اصلا همچین نیازی مطرح نیست ...

با سپاس

دیدگاه

بله موقعیت ISP رو میده اما بهترین گزینه باز همین فایندرها ست!

دیدگاه

پاسخ : فهمیدن آدرس و مشخصات طرف ، از طریق ip چگو&#1

عزیز مثل این که متوجه نشدی ، این فایندر ها از همین اطلاعات ارائه شده توسط IANA میگن ip مورد نظر متعلق به کجاست ، که دقیق و همیشه صحیح نیست و فقط مشخص میکنه این ای پی به کدام ISP اختصاص داده شده ...

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : فهمیدن آدرس و مشخصات طرف ، از طریق ip چگو

نوشته اصلی توسط Sudoer
                            عزیز مثل این که متوجه نشدی ، این فایندر ها از همین اطلاعات ارائه شده توسط IANA میگن ip مورد نظر متعلق به کجاست ، که دقیق و همیشه صحیح نیست و فقط مشخص میکنه این ای پی به کدام ISP اختصاص داده شده ...
                            خیر قربان بنده متوجه شدم.
                            عرض بنده اینه که راه دیگه ای برای این کار نیست و همینا نزدیکترین نقطه به هدف رو نشون میدن. مگر اینکه شما امکانات trace فراتر از ISP ها داشته باشی یه چیزی در حد رگلاتوری ها که اون هم تنها دست دولت هست.

دیدگاه

پاسخ : فهمیدن آدرس و مشخصات طرف ، از طریق ip چگو

خوب با همچین دقتی که به درد استفاده ای که در این تاپیک مطرح هست نمیخوره ... حتی لزوما نمیتونه به درستی بگه isp طرف چه شرکتی هست ، حتی نمیتونه به درستی مشخص کنه طرف در ایران هست یا نه ...

برای مثال شما الان بنده رو ردگیری کنید از طریق ای پی و با گذاشتن لینک query بفرمایید بنده کدوم شهر هستم و یا حداقل بگید از چه isp استفاده میکنم

92.50.2.101

این هم برای تایید درست بودن ip

دیدگاه

نوشته اصلی توسط dariai
                                برو به این سایت ها:
                                http://whatismyipaddress.com/ip-lookup
                                http://www.iplocation.net/

فندقشکن IP رو عوض میکنه اما حواست باشه این یه معنی Hidden شدن تووی نت نیست چون هنوز داری از شرکتی که اینترنتت رو گرفتی میری اینترنت! :agree:
                                این سابت ها که غلط میزنن
                                مثلا برای من زده تهران در حالی که من تویه شیرازم

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X