اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

فهمیدن آدرس و مشخصات طرف ، از طریق ip چگونه هست؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : فهمیدن آدرس و مشخصات طرف ، از طریق ip چگونه هست؟

برای دوستمون این لینکه:
    http://whatismyipaddress.com/ip/92.50.2.101
    برای حالت ما که میخوایم از سرویس های رایگان این مدلی استفاده کنیم این سایت ها تنها گزینه هستن. قبول دارم که خطا خیلی دارن، مثلاً من ساکن تهرانم اما میزنه کرج!
    البته شنیدم برخی جاها هستن که با مبلغی موقعیت دقیق رو بهتون میدن اما در این مورد هیچ اطلاعی ندارم.
    به هر حال این تنها گزینه است (لااقل بنده گزینه دیگه ای نمیشناسم)

دیدگاه

یه نکته هم یادم رفت بگم
      این موارد از فایندرها بیشتر برای سرور ها و سایت ها درست هست نا آی پی ها داینامیک ما!
      فکر میکنم همین سایت های فایندر با آی پی استاتیک موقعیت بهتری از یوزر معمولی رو بتونه نشون بده.

دیدگاه

پاسخ : فهمیدن آدرس و مشخصات طرف ، از طریق ip چگو&#1

خوب بر خلاف گفته این سایت بنده از isp شهراد استفاده نمیکنم و از شاتل اینترنت میگیرم ، حتی اگه خارج از ایران هم بودم مشخص نبود ... چون با یک vp.n به یک سرور داخل ایران متصل هستم ...

من نمیگم راه دیگه ای وجود داره یا ... حرف من اینه که این سایت ها واسه این منظوری که شما میخواین نیستند ... این ها برای استفاده دیگه ای هستند ، معمولا برای مشخص کردن مکان سرور ها و یا ... استاتیک بودن ای پی هم چیزی رو تغییر نمیده ، ای پی ای پی هست ، این isp هست اون رو به شما به صورت استاتیک یا دینامیک اختصاص میده و به علت بحث مدیریت منابع هست نه چیز دیگه ...

این دو تا سایت کمی details بیشتری رو ارائه میدن
        http://www.ip-tracker.org/locator/ip-lookup.php
        http://www.ip2location.com/

و اما بهتر از همه اینها چه در زمینه دامین و چه در زمینه ای پی سایت دامین تولز هست که سرویس غیر رایگانش مخصوصا در زمینه دامین خیلی اطلاعات خوبی میده که البته بخشی زیادی از این اطلاعات رو تا چند وقت پیش در سرویس رایگانش هم میداد ولی خوب الان سرویس رایگانش محدود تر شده

http://www.domaintools.com/

ولی هیچ کدوم از این ابزار ها ابزار امنیتی نیستند ، با یک vp.n ساده یا برای دامین یا ... با کار های مشابه میشه اینها رو تغییر داد ... اینها بیشتر در زمینه هاستینگ ، شبکه و مدیریت سرور کاربرد دارند

با سپاس

دیدگاه

دیدم روی آی پیت پورت Mikrotek باز هست!
          ای شیطون خواستی فن آوری رو به چالش بکشی یا ما رو !!

دیدگاه

پاسخ : فهمیدن آدرس و مشخصات طرف ، از طریق ip چگو

تازه اینها vp.n های اشتراکی هست ... اختصاصی بود که ...
            در ضمن سایت ها و سرور ها هم میتونند از reverse proxy استفاده کنند و به این ترتیب شما حتی نمیتونید ای پی یا موقعیت اون سایت یا سرور رو در بیارید ... الان دیگه خیلی از سایت های پربازدید و معروف از reverse proxy استفاده میکنند ، برای جلوگیری از حملات DOS یا لود بالانسینگ یا ...

ویرایش:
            این هم وبلاگ شخصی جناب اکرمی که از طریق همون domaintools همین الان پیداش کردم

http://graywolf.ir/

دیدگاه

[quote author=dariai link=topic=96052.msg607551#msg607551 date=1404912277]
              برای دوستمون این لینکه:
              http://whatismyipaddress.com/ip/92.50.2.101
              سلام
              آقا چی شد این سایت v/p//n رو هم دور می زنه الان من بیشتر 5 تا رو استفاده کردم فقط این سایت آدرسمو پیدا کرد :surprised: :angry: :angry: :angry:
              برد جوجه کشی:
              مطالعه پست 1 (حتما مطالعه کنید)

مطالعه پست 2 (برای مطلع شدن از تغییرات برنامه مطالعه کنید)

دانلود

توجه:
              این برد نیمه صنعتی و خانگی هست...
              برای صنعتی شدن حتما برد مخصوص خودتون رو بزنید...

آی دی کانال تلگرامی مربوط به برد جوجه کشی : electr0o0nic@

دیدگاه

یعنی چی vp.n رو هم دور میزنه؟ یعنی وقتی متصلید هم ای پی واقعیتون رو نشون میده؟ در اینصورت vp.n تون vp.n نیست به صورت L2TP متصل بشید به هیچ وجه نمیتونه تشخیص بده ...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Sudoer
                  ویرایش:
                  این هم وبلاگ شخصی جناب اکرمی که از طریق همون domaintools همین الان پیداش کردم

http://graywolf.ir/
                  در مورد افزایش لود سرور به خاطر حالت کش که در reverse proxy هست شکی نیست و با شما موافقم اما در مورد DDOS رو نمیدونم!

دیدم سایت مهندس رو.
                  سرور اینجا رو یه نگاهی انداختم، از لحاظ پیکر بندی مشکلی توش ندیدم. شما خبر دارید CPanel رو ماهی چقدر لایسنس میدن دوستان؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Sudoer
                    یعنی چی vp.n رو هم دور میزنه؟ یعنی وقتی متصلید هم ای پی واقعیتون رو نشون میده؟ در اینصورت vp.n تون vp.n نیست به صورت L2TP متصل بشید به هیچ وجه نمیتونه تشخیص بده ...
                    L2TP دیگه چیه؟؟؟ oo:
                    برد جوجه کشی:
                    مطالعه پست 1 (حتما مطالعه کنید)

مطالعه پست 2 (برای مطلع شدن از تغییرات برنامه مطالعه کنید)

دانلود

توجه:
                    این برد نیمه صنعتی و خانگی هست...
                    برای صنعتی شدن حتما برد مخصوص خودتون رو بزنید...

آی دی کانال تلگرامی مربوط به برد جوجه کشی : electr0o0nic@

دیدگاه

پاسخ : فهمیدن آدرس و مشخصات طرف ، از طریق ip چگو

نوشته اصلی توسط dariai
                      در مورد افزایش لود سرور به خاطر حالت کش که در reverse proxy هست شکی نیست و با شما موافقم اما در مورد DDOS رو نمیدونم!
                      بحث کش نیست فقط ، اصلا اینها سرویس هایی هست که شرکت ها روی سرویس reserve proxy ارائه میدن ، یکی از اینها لود بالانسینگ و توضیع چغرافیایی سرور ها هست ...

سرور سایت اتفاقا مشکل هم داره ، سروری با این استفاده بهتر بود روش از nginx استفاده میشد ، چون smf پی اچ پی هست و نیازی به اپاچی نیست و در عوض میشه با استفاده از nginx از مزیت سرعت و پاسخ دهی بهترش در لود بالا استفاده کرد ...

حدود 20-30 تومن ماهیانش هست و سالیانه و ... هم داره ...
                      البته اگر واسه سرور و سایت شخصی میخواهید میتونید نگاهی هم به kloxo ، kloxo MR ، ispconfig ، webmin هم بندازید
                      دایرکت ادمین هم خوبه و لایسنسش از cpanel ارزون تره ... ، cpanel بیشتر به علت اشنایی بیشتر کاربران و امکانات قوی تر برای ریسلر دادن و ... استفاده میشه ...

نوشته اصلی توسط mohammad...
                      L2TP دیگه چیه؟؟؟ oo:
                      https://www.google.com/search?sourceid=chrome-psyapi2&ion=1&espv=2&ie=UTF-8&q=l2tp

با سپاس

دیدگاه

به نظر من هم به توجه به بازدید های سایت Nginx برای سایت بهتره.
                        DirectAdmin از لحاظ امنیت بهتر از Cpanel هست اما خوب ظاهرش تعطیله. البته بنده به شخصه ترجیح میدم Kloxo کارکنم.

دیدگاه

دوستان حالا که تقریبا فهمیدیم ip چیه و چیکارآ میکنه و چندتا سایت رو هم برای گرفتن مشخصاته Ip داریم ، حالا مسئله اینجاست که ما از کجا بیایم ip طرف رو پیدا کنیم؟

مثلا شما از کجا میتونید ip منو بگیرید؟
                          حالا یا تو محیط چت یا همینجا یه هرچیز دیگه ایی؟

ممنون
                          به سمت نور خورشید حرکت کن،تو میتونی تابش خورشید رو حس کنی ،حتی اگه کور باشی.
                          (پیش به سوی هدف)

دیدگاه

مسئله همینه! در مدل server-client شما لزوما نمیتونید به ای پی client های دیگه دسترسی پیدا کنید
                            مثلا در مورد انجمن ها مثلا همین انجمن معمولا فقط مدیران میتونند ای پی های افراد رو مشاهده کنند ... در سیستم های فروشگاهی و مدیریت سرویس دهی هم به همین صورت هست ...
                            ولی در یاهو مسنجر در حالتی که به صورت instant message با یک یا چند نفر چند میکردید پیام ها مستقیم به طرف ارسال میشد و میشد با مانتیور کردن اتصالات مثلا با netstat در ویندوز ای پی طرف رو در اورد
                            البته ورژن های جدیدش رو نمیدونم به همین منوال هست یا نه ... که باید باشه قاعدتا ... (برای کاهش latency)

کلا دنیا داره به این سمت پیش میره که حریم خصوصی افراد حفظ بشه ! البته این حفاظت فقط در برابر افراد عادی دیگه هست! در برابر دولت ها و شرکت های سرویس دهنده شما هیچگونه حریم خصوصی قرار نیست داشته باشید!

با سپاس

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                            X