اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

بالا نیومدن ویندوز بعد از نصب اوبونتو

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : بالا نیومدن ویندوز بعد از نصب اوبونتو

ubuntu رو به صورت live بوت کنید و ctrl+alt+T بزنید و وارد کنید sudo gparted و enter کنید
    از دراپ لیست بالا سمت راست هارد تون رو انتخاب کنید
    هر چی پارتیشن داره رو delete کنید و بعد از منوی device گزینه create partition table رو بزنید و نوع پارتیشن تیبل رو msdos انتخاب کنید و تایید کنید
    و بعد یک پارتیشن ntfs به صورت primary بسازید با حجم ذلخواه برای نصب ویندوز و در اخر از منوی edit گزینه apply all operations رو بزنید

با سپاس

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Sudoer
      ubuntu رو به صورت live بوت کنید و ctrl+alt+T بزنید و وارد کنید sudo gparted و enter کنید
      از دراپ لیست بالا سمت راست هارد تون رو انتخاب کنید
      هر چی پارتیشن داره رو delete کنید و بعد از منوی device گزینه create partition table رو بزنید و نوع پارتیشن تیبل رو msdos انتخاب کنید و تایید کنید
      و بعد یک پارتیشن ntfs به صورت primary بسازید با حجم ذلخواه برای نصب ویندوز و در اخر از منوی edit گزینه apply all operations رو بزنید

با سپاس

دارم اطلاعات رو از هارد خارج میکنم.

دوسته عزیز با این کار کل اطلاعاتم پاک میشه و یه هاردی که هیچ پارتیشنی نداره تولید و دوباره یه پارتیشنی میسازیم که ویندوز بشناستش و ویندوز نصب و بقیه حافظه ای که مونده رو بعد از اینکه ویندوز نصب شد ردیف میکنیم. درسته؟

حالا یه چیزی جدا از کار بالا ،برام سواله و اون اینکه :
      ببینید تو همون gparted هاردمو که پیدا کرد خوب
      حالا از لیست پارتیشن ها پارتیشن هایی که من برای نصب اوبونتو انتخاب کردم 68 گیگ بود ،
      تمامی فایل هام تو sda4 هست ،
      http://www.xum.ir/image/FQ8W
      به نظرت اگه بیام روش راست کلیک و unmount کنم ، ویندوزم هارد و نمیشناسه ؟یه میتونه مشکله دیگه ای پیش بیاره؟

ممنون دوسته عزیز
      به سمت نور خورشید حرکت کن،تو میتونی تابش خورشید رو حس کنی ،حتی اگه کور باشی.
      (پیش به سوی هدف)

دیدگاه

نه اون ربطی به شناسایی نشدن هارد توسط ویندوز نداره ...
        فایل هاتو بریز تو هارد اکسترنال یا فلش و هارد و طبق پست قبلی هارد رو دوباره پارتیشن بندی کن
        اگر اون cd هایرنز رو تونستی بوت کنی میتونی از mini tools partition wizard هم استفاده کنی واسه ساخت پارتیشن تیبل و پارتیشن بندی ، تمام پارتیشن ها رو پاک کن و دیسک رو به صورت MBR پیکربندی کن و مابقی ماجرا ...

دیدگاه

یجا درایو boot هم داره.اونم پاک کنم؟با gparted

ممنون
          (پیش به سوی هدف)

دیدگاه

اره همه رو پاک کن

دیدگاه

ممنون از همه دوستانی که راهنمایی کردند .

جناب sudoer شما فوق العاده ایید.
              ممنون ازتون .حل شد.

منم به سادگی از این حجم اطلاعاتی که با فلش 16 گیگ انتقال دادم نمیگذرم ، تا زیر و بم لینوکس و در نیارم دست بردار لپ تاپم نمیشم .

اگه میشد این تاپیک انتقال میدادن به مباحث کامپیوتر خیلی خوب میبود ،مثل من تو بعضی از انجمن ها همین مشکل و داشتن که بعضیآ حل نشده باقی مونده بود ، حالا اگه این و لینک میدادم به اونا خوب میبود.تا دوستان دیگه هم استفاده میکردن.

موفق باشید.

اضافه شده در تاریخ :
              حالا دیگه فهمیدم چخبره تو هارد بعد از 3 روز گشت تو اینترنت و پاسخ و راهنمایی دوستان تو ای سی آ .

حالا به نظرتون هارد رو به صورت perimery بسازم یا logical ?
              جدا از درایو مخصوص نصب ویندوز رو میگم.البته برای ویندوز پریمری میسازم.
              برای ذخیره فایل ها ی خودم.یا دیگر درایو ها.

ممنون دوستان
              (پیش به سوی هدف)

دیدگاه

همیشه سعی کن تا محبور نشدی و نیاز نداشتی ، دیسک ها رو به صورت mbr پیکربندی کنی نه gpt
                و همچنین تا وقتی نیاز نداشتی پارتیشن های رو به صورت primary بساز

اگر میخوای ویندوز و لینوکس رو کنار هم داشته باشی(که برای یاد گیری توصیه نمیکنم ...):
                ویندوز رو نصب کن که خودش در مراحل نصب دو پارتیشن primary اول دیسک میسازه ، فقط حجمش رو طوری در نظر بگیر که واسه پارتیشن فایل هات و لینوکس فضا بمونه
                بعد از نصب ویندوز یک پارتیشن primary دیگه برای لینوکس بساز و در انتهای دیسک اگر میخوای باقیمونده رو فقط یک پارتیشن کنی برای فایل هات به صورت primary باشه بهتره و اگر قصد داری الان یا در اینده برای کار هایی خاص چند تا پارتیشن بسازی logical بساز

و اگر میخوای ویندوز نصب کنی و لینوکس رو در مجازی ساز داشته باشی که توصیه من هم همین هست و یادگیریتون رو هم بشدت اسون میکنه و انعطاف بیشتری هم میده به کار هاتون ، ویندوز رو نصب میکنی و بعد از نصب یک پارتیشن primary میسازی برای فایل هات ...
                مجازی ساز سعی کن اگر از این تفکرات متن باز و استفاده نکردن از کرک و اینها نداری :biggrin: از vmware workstation استفاده کنی و اگر داری virtual box هم خوبه

اگر مایل بودید یک تاپیک ایجاد کنید در مورد نحوه صحیح تنظیم کردن vmware برای گرفتن بهترین performance و stability و شبکه کردن virtual machine ها با هم یا با host بحث کنیم

با سپاس

دیدگاه

من اول اوبونتو رو روی virtual box داشتم که سرعتش پایین بود و جو گیر شدم رفتم رو هارد نصب کنم که اینجوری شد دیگه.

پس به نظرت این :
                  http://soft98.ir/os/virtual-machine/...rkstation.html

برای اوبونتو و سرعتش خوبه دیگه ، نه؟

اهل اون کرک و منبع باز اینا هم نیستم :mrgreen:

اوبونتو حرص آدمو در میآره ،حالا به طور آزمایشی رو لپ تاپم نصب کردم ، و میخام gparted رو باز کنم ،از من پسورد میخاد که بازم پسورد و میزنم هیچی نشون نمیده و بازم نمیکنه .
                  قربونه ویندوز بشم آخه نونمون کمه چی مون کمه که رفتیم اوبونتو.

این مسئله باعث شد تا به قدرت فلش دیسکم پی ببرم :mrgreen: فلش دیسکم رو لپ تاپ پسرخالم که کمی از سیستم من پایینتر هست، هر ثانیه 22 مگا بایت داده انتقال میداد :mrgreen: ولی رو سیستم من 10 هست .جالب بود.

ممنون
                  (پیش به سوی هدف)

دیدگاه

بله

برای پسورد باید دقت کنید پسورد یوزر خودتون رو میخواد یا root و ضمنا در اکثر سیستم عامل های unix-like در ترمینال پسورد نشون داده نمیشه در حین تایپ

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                    X