اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مشکل در یاهو مسنجر

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

مشکل در یاهو مسنجر

سلام.
    من یه مدته یاهو مسنجرم یه مشکل عجیب پیدا کرده. فرض کنید امروز برام 10 تا ایمیل رسیده و وقتی یاهو رو باز میکنم میگه 10 تا ایمیل جدید داری. میرم اونا رو چک میکنم. فردا 5 تا دیگه هم برام ایمیل ارسال شده. وقتی یاهو رو باز میکنم به جای اینکه بگه 5 تا جدید داری میگه 15 تا جدید داری و این روند هر روز ادامه داشته تا الان که رسیده به نزدیک 1000 تا.
    البته این مشکل تقریبا 1 ساله که پیش اومده. این ایمیل رو من سالها پیش ساختم و همیشه هم استفاده میکردم.
    ویندوز رو هم عوض کردم، روی یک کامپیوتر دیگه هم که یاهو مسنجر داشت امتحان کردم ، بازم همین مشکل بود.

پاسخ : مشکل در یاهو مسنجر

از دوستان کسی نیست کمکی کنه؟

دیدگاه

ایمیل های خونده نشده رو برات یاد آوری میکنه!!بازشون کنی از تعدادشون کم میشه!!
      http://upload7.ir/images/42355212667119477675.gif
      daydigi.com

دیدگاه

ببخشید، اما گویا شما متن رو کامل نخوندید.من تازه کار نیستم و میدونم تعداد ایمیلهای خونده نشده رو تو حالت عادی میده. اما مشکل اینه که هر روز این تعداد رو با روزهای قبل جمع میکنه. مثلا امروز 5 تا اومده میزنه 5 تا، فردا 10 تا جدید بیاد میزنه 15 تا نه 10 تا!
        الان تقریبا 1 ساله که اینجوری شده. با تعویض ویندوز هم فرقی نکرد.

دیدگاه

واسه منم هیمنطور میشد....بعد یه مدت خودش درست شد.... :agree: ولی دوباره الان همونطور شده!!!! :surprised: :surprised:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X