اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

بلاک کردن سایت

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

بلاک کردن سایت

سلام.
    دوستان راهی هست که مثلا من یه سایت رو بیارم برای ip خودم بلاکش کنم ، تا دیگه هروقت آدرس همون سایت رو تایپ کردم ، دیگه اون سایت بالا نیاد؟
    یا از اینجور مثال ها که بخایم بعضی از سایت ها رو برای ip خودم بلاک کنم تا دیگه نشه به اون سایت رفت.
    الان دو روزه تو ذهنمه که آیا میشه یا نه .

با تشکر.
    به سمت نور خورشید حرکت کن،تو میتونی تابش خورشید رو حس کنی ،حتی اگه کور باشی.
    (پیش به سوی هدف)

پاسخ : بلاک کردن سایت

فایر فاکس یه افزونه داره که میتونی سایت هایی که دلت میخواد رو بلاک کنی. اسمش BLock Site.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Gordany
      فایر فاکس یه افزونه داره که میتونی سایت هایی که دلت میخواد رو بلاک کنی. اسمش BLock Site.
      خوب اگه با کروم با هرچی دیگه برم ، سایت باز میشه دیگه ،نه؟
      نمیخام اینجوری باشه.
      به سمت نور خورشید حرکت کن،تو میتونی تابش خورشید رو حس کنی ،حتی اگه کور باشی.
      (پیش به سوی هدف)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hosseinam1370
        سلام.
        دوستان راهی هست که مثلا من یه سایت رو بیارم برای ip خودم بلاکش کنم ، تا دیگه هروقت آدرس همون سایت رو تایپ کردم ، دیگه اون سایت بالا نیاد؟
        یا از اینجور مثال ها که بخایم بعضی از سایت ها رو برای ip خودم بلاک کنم تا دیگه نشه به اون سایت رفت.
        الان دو روزه تو ذهنمه که آیا میشه یا نه .

با تشکر.
        تو آنتی ویروس نود32 میشه اینکار را انجام داد . فک کنم تو بقیه آنتی ویروس ها بشه.

دیدگاه

http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=97441.0
          1 در دنیا 100 در آخرت (درس و مشق فعالیتمو تو انجمن کم کرده)
          من آنچه شرط بلاغست با تو میآ‌گویم. تو خواه از سخنم پند گیر و خواه ملال. سعدی
          !Electronic On! Programming On
          هوشمندانه سوال بپرسیم!
          http://ir02x6.persiangig.com/logo/eca/tanks_01.png

دیدگاه

سلام،
            بستگی داره چه طوری به اینترنت متصل میشید. اگه دارید از ADSL استفاده می کنید، باید بهتون بگم که یه راهی وجود داره. البته بستگی داره که مدل مودم تون قابلیت بلاک کردن داره یا نه.
            با آدرس IP مودم وارد تنظیمات اون بشین. حالا باید به دنبال یه قسمت بگردید که مفهوم block یا فیلتر کردن و ... داشته باشه. این قسمت احتمالا زیر شاخه ای از قسمت access managment یا تنظیمات مربوط به دسترسی ها می باشد.
            فیلتر کردن میتونه از روی IP یا URL یا MAC و ... باشه.
            من روی مودم های TP-LINK این بخش را کاملا تست کردم و در میان تنطیمات خیلی از مودم ها، آن را دیده ام.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X