اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ارتباط با شرکت های بزرگ دنیا

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

ارتباط با شرکت های بزرگ دنیا

سلام دوستای عزیز ...
    من الکترونیک می خونم و یه سوال دارم که خیلی برام مهمه ، اگه کسی میدونه یا اطلاعی داره خواهشا بهم کمک کنه ، می خوام بدونم اگه ایده ای داشته باشیم ، البته فقط ایده نه ایده ساخته شده ، و مثلا بخواهیم این ایده رو در اختیار شرکت های فعالی مثل گوگل یا اپل قرار بدیم راهش چیه واصلا راهی وجود داره ، خیلی سرچ کردم ولی به چیز خاصی نرسیدم ، حتی ایمیل خاصی هم از این شرکت ها بدست نیاوردم ، اگه که راهی در مورد شرکت های خارجی وجود نداره آیا راهی در این زمینه تو خود ایران هست ؟؟؟ لطفا اگه کسی میتونه راهنمایی کنه دریغ نکنه ،،، ممنون ...

پاسخ : ارتباط با شرکت های بزرگ دنیا

با سلام
    در مورد سوال جوابی ندارم اما به نظرم شما اول برای ثبت ایده اقدام کن تا حقوق معنوی اون براتون محفوظ بمونه و اگه در اختیار کسی گذاشتین مشکلی پیش نیادوبرای ثبت هم ساخت لازم نیشت ایده کافیه فقط به شرطی که ثابت کنید که ایده قابل ساخته، همین.
    The healthy human mind doesn't wake up in the morning thinking this is his last day on earth.

دیدگاه

مرسی حسام جان ، برای ثبت ایده باید چیکار کنم ؟؟؟

دیدگاه

خواهش،خب می تونین از اداره اداره کل مالکیت صنعتی اقدام به این کار بکنین.
        The healthy human mind doesn't wake up in the morning thinking this is his last day on earth.

دیدگاه

خوبه ، ایده های زیادی برای ثبت دارم ، ممنون ...

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X