اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

فایل در فلش جا نمیشود

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

فایل در فلش جا نمیشود

سلام دوستان من میخوام یک فایل 7 گیگ رو در یک فلش 16 گیگ بریزم. در حالی که فلش بنده به اندازه نیاز جا دارد یعنی فضای خالی حدود 15.5 گیگ هست ولی اون فایل توش جا نمیشه. یعنی تو 16 گیگ هم اون فایل 7 گیگی جا نشدش. فلش رو فرمت هم کردم ولی اتفاق خاصی نیفتاد. بررسی کردم هیچ چیز مخفی هم تو فلش نیست که فضا اشغال کرده باشه. و همچنین فلش در سلامت کامل قرار دارد. در ضمن فایل مورد نظر یک فایل زیپ شده است که حاوی یک نرم افزار است.
    با تشکر از دوستان

پاسخ : فایل در فلش جا نمیشود

نوشته اصلی توسط mamale
    سلام دوستان من میخوام یک فایل 7 گیگ رو در یک فلش 16 گیگ بریزم. در حالی که فلش بنده به اندازه نیاز جا دارد یعنی فضای خالی حدود 15.5 گیگ هست ولی اون فایل توش جا نمیشه. یعنی تو 16 گیگ هم اون فایل 7 گیگی جا نشدش. فلش رو فرمت هم کردم ولی اتفاق خاصی نیفتاد. بررسی کردم هیچ چیز مخفی هم تو فلش نیست که فضا اشغال کرده باشه. و همچنین فلش در سلامت کامل قرار دارد. در ضمن فایل مورد نظر یک فایل زیپ شده است که حاوی یک نرم افزار است.
    با تشکر از دوستان
    فلش رو با FAT32 فرمت کنید.
    درست میشه.
    موارد دیگه اولن اجازه ذخیره سازی یک قایل بالای 4گیگ رو نمیدن.

دیدگاه

فلش رو با فرمت NTFS فرمت کنید.
      ---------
      .
      .
      ...........

دیدگاه

همونطور که دوستان گفتند اختلاف نوع فرمت ها معمولا باعث همیچین چیزی خواهد شد
        اگه حل نشد بگو یه فکری براش میکنیم
        در جهان هرگز مشو مدیون احساس کسی - تا نباشد رایگان مهرت گروگان کسی
        گوهر خود را نزن بر سنگ هر ناقابلی - صبر کن پیدا شود گوهر شناس قابلی

دیدگاه

فلش رو با ntfs فرمت کن درست میشه . برای من هم این مشکل وجود داشت ولی با فرمت درست شد
          امضاندارم. میشه انگشت بزنم...؟

www.AsanService.ir

دیدگاه

لطفا صبر کنید...