اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

عدم کارکرد صحیح فن لپ تاپ

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

عدم کارکرد صحیح فن لپ تاپ

دوستان سلام
    لپتاپم DEll Inspiron N5110 هستش

فن لپ تاپم غیر عادی کار میکنه
    قبلا هر وقت یکم داغ میشد فنش شروع به کار میکرد اما اصلا روشن نمیشه .
    بازش کردم با دستگاه باد تمیز کردم نشد
    ی قطره روغن ریختم نشد.(اینکار رو قبلا انجام دادم و بخوبی جواب داد)
    موقعی که بازش کرده بودم 5 ولت وصل میکردم به فن خیلی خوب جواب میداد.اما حالا که به لپ تاپ وصله کار نمیکنه
    الانم بعضی وقتا یدفعه ای روشن میشه 1 ثانیه کار میکنه و بعدش خاموش میشه دوباره

"زمان خط است نه دایره" چه ایده بدی بوده گرد ساختن ساعت. احساس میکنی همیشه فرصت تکرار است.
    ساعت دروغ میگوید. دروغ. زمان بر گرد یک دایره نمی چرخد! زمان بر روی خطی مستقیم میدود. و هیچگاه، هیچگاه، هیچگاه باز نمیگردد.
    ساعت خوب، ساعت شنی است! هر لحظه به تو یادآوری میکند که دانه ای که افتاد دیگر باز نمیگردد.
    پس بهتره یکم به ثانیه هایی که داریم فکر کنیم تا به راحتی از دستشون ندیم....

پاسخ : عدم کارکرد صحیح فن لپ تاپ

اگر مشکل سخت افزاری نباشه ، در ستاپ بایوس نگاه کنید ممکنه گزینه شبیه به fan always on when on ac power یا quiet mode باشه یا تنظیمات دیگه ای مربوط به فن که به حالت دلخواه تنظیم کنید.

با سپاس

دیدگاه

سلام
      منم یه 5010 دل دارم
      فنش از لحظه ای که ویندوز استارت میشه شروع به کارکردن میشه تا اینکه خاموش کنم با تمام قدرت فن میچرخه
      ممنون

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : عدم کارکرد صحیح فن لپ تاپ

نوشته اصلی توسط Sudoer
        اگر مشکل سخت افزاری نباشه ، در ستاپ بایوس نگاه کنید ممکنه گزینه شبیه به fan always on when on ac power یا quiet mode باشه یا تنظیمات دیگه ای مربوط به فن که به حالت دلخواه تنظیم کنید.

با سپاس
        سلام اصلا همچین تنظیماتی نداشت در مورد فن

قبلنا که وقتی سیستمو روشن میکردم فنش روشن میشد یکم کار میکرد و دوباره خاموش میشد

اما الان که روشن کردم روشن نشد وقتی رفته بودم تو بایوس داشتم نگاه میکردم یدفعه ای روشن شد.
        توی ویندوز با نرم افزار SpeedFan سرعت فن رو کم و زیاد میکنم اما خود سیستم نمیتونه وقتی فن خاموش شد دوباره روشن کنه فن رو به آرومی.
        سرعتش رو گذاشتم رو 50 درصد تا خاموش نشه.

اضافه شده در تاریخ :
        دوستان فنش دیگه کار نمیکنه
        میخوام ی کاری بکنم
        باز کنم
        بعد از فن 2 تا سیم بیارم بیرون یه پتانسیومتر از این کوچیکا که با پیچ گوشتی کمو زیاد میشن بذارم سر راهش یه فیش USb بزنم سرش وصل کنم به پورت USB
        oo: :nerd:
        نظرتون چیه؟

اضافه شده در تاریخ :
        دوستان سلام
        دوباره باز کردم دیدم با مقاومت نمیشه که :angry:
        با PWM کار میکنه :cry:

در ضمن 250 تا جریان میکشه 5 ولت
        میخواستم بپرسم USB 250 میلی جریان میده؟

اضافه شده در تاریخ :
        USB 500 میلی آمپر ماکزیموم جریان میده.

نگا کنید :mrgreen: :mrgreen:
        کار خودمو کردم آخرش :nice:
        مشکل از فن هست چون وقتی یکم حرارت زیاد بشه فن از کار میفته
        و احتمال میدم آی سی های PWM رو ی فن نیم سوز شدن
        پول گیرم بیاد میرم ی فن نو میخرم

"زمان خط است نه دایره" چه ایده بدی بوده گرد ساختن ساعت. احساس میکنی همیشه فرصت تکرار است.
        ساعت دروغ میگوید. دروغ. زمان بر گرد یک دایره نمی چرخد! زمان بر روی خطی مستقیم میدود. و هیچگاه، هیچگاه، هیچگاه باز نمیگردد.
        ساعت خوب، ساعت شنی است! هر لحظه به تو یادآوری میکند که دانه ای که افتاد دیگر باز نمیگردد.
        پس بهتره یکم به ثانیه هایی که داریم فکر کنیم تا به راحتی از دستشون ندیم....

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohammad safarnejad
          سلام
          منم یه 5010 دل دارم
          فنش از لحظه ای که ویندوز استارت میشه شروع به کارکردن میشه تا اینکه خاموش کنم با تمام قدرت فن میچرخه
          ممنون
          تو قسمت task manager به processes ها نگا کن ببین کدومش بیشترین کار رو از سی پی یوت میکشه end process اش کن. حله.
          بعضی از نرم افزار ها هستن بدون اینکه کاری کنن باعث میشن سی پی یو همیشه پردازشش زیاد باشه
          برای انجام کارهای محال باید باور محال بودنش را عوض کرد

تو چیزها رو می بینی و می پرسی چرا؟
          من خواب چیزهایی که وجود ندارند رو میبینم و میگویم چرا که نه!
          "جرج برنارد شاو"

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X