اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

هنگ یکهویی لپتاپ

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

هنگ یکهویی لپتاپ

سلام من لپتاپ لنوو b590 دارم سیستمم همیشه خوب بالا میاد ولی بعضی وختا در حالیکه که برنامه سنگینی هم اجرا نمیکنه یکهو هنگ میکنه مجبور میشم رستارت سردش کنم...مشکلش چیه؟میتونه از هارد باشه؟بدسکتور های هارد رو با چه برنامه ای شناسایی کنم؟؟

پاسخ : هنگ یکهویی لپتاپ

فکر کنم مشکل از باتری بود چون با برداشتن باتری دیگه این مشکل هم برطرف شد

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ghenaati_amir
      سلام من لپتاپ لنوو b590 دارم سیستمم همیشه خوب بالا میاد ولی بعضی وختا در حالیکه که برنامه سنگینی هم اجرا نمیکنه یکهو هنگ میکنه مجبور میشم رستارت سردش کنم...مشکلش چیه؟میتونه از هارد باشه؟بدسکتور های هارد رو با چه برنامه ای شناسایی کنم؟؟
      باسلام
      اگر افت سرعت و هنگ دارید بخونید:
      اولا روی دسکتاپ فایل و فولدر نزارید(فقط شرتکات ها باشند.)
      دوما سیستم را هر چند وقت یکبار دیفرگمنت کنید ، نرم افزار advanced defrag چیز خوبیه ولی میتونید از مال ویندوز هم استفاده کنید.
      هر چند وقت یک بار از ابزار disk claenup (موجود در ویندوز) اسفاده کنید.
      از برنامه های بهینه ساز سیستم استفاده کنید ، مانند tune up و system mechanic
      از یک آنتی ویروس خوب استفاده کنید ، چون ویروس ها ram را اشغال میکنند و در نتیجه باعث افت سرعت میشه ، آنتی ویروس خوب مثل کسپر اسکای ، نورتون و...
      اگر آنتی ویروس ها نتوانستند ویروس را پیدا کنند این مطلب میتونه مفید باشه: http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=40526.0
      گاهی اوقات مشکل از هارد هستش، بدسکتور ها خیلی آزار دهنده هستند (مخصوصا وقتی که فایل های سیستمی بدسکتور بگیره!) شما خیلی باید مواضب بدسکتور ها باشید ! چون آن ها به سرعت روی هارد انتشار پیدا میکنند و باعث افت شدید سرعت و هنگ کردن میشوند!!!! ( برای خودم قبلا پیش اومده بود ، هاردم بیش از دو هزار تا بدسکتور گرفته بود و تعمیر هم نمیشد ، رفتم یه هارد جدید خریدم و مشکل حل شد)
      برنامه ی تعمیر و شناسایی بدسکتور :
      http://www.softgozar.com/WebPage/Dow...ild-2013-05-08
      =====================================

فکر کنم مشکل از باتری بود چون با برداشتن باتری دیگه این مشکل هم برطرف شد
      فک نکنم مشکل از باتری بوده باشه!
      ولی احتمالش هست که باتری خراب باشه و جریان دهی اش کم شده باشه...
      1 در دنیا 100 در آخرت (درس و مشق فعالیتمو تو انجمن کم کرده)
      من آنچه شرط بلاغست با تو میآ‌گویم. تو خواه از سخنم پند گیر و خواه ملال. سعدی
      !Electronic On! Programming On
      هوشمندانه سوال بپرسیم!
      http://ir02x6.persiangig.com/logo/eca/tanks_01.png

دیدگاه

سلام متاسفانه بدون باتری هم این مشکل اتفاق میفته یعنی مشکل از باتری نیست با ابزار عیب یابی ویندوز رم و هارد رو بررسی کردم هیچ مشکلی نداشتند
        در ضمن این مشکل اغلب زمانی بوجود میاد که نرم افزار فیلتر شکن freegate رو اجرا میکنم طوری که چند ثانیه بعد از اجرای اون سیستم کلا هنگ میکنه
        اگه از freegate استفاده نکنم تعداد هنگ ها خیلی کم میشه اما نمیتونم به فیسبوک دسترسی داشته باشم هنوز نفهمیدم این مشکل سخت افزاریه یا نرم افزاری؟؟؟

دیدگاه

سلام متاسفانه بدون باتری هم این مشکل اتفاق میفته یعنی مشکل از باتری نیست با ابزار عیب یابی ویندوز رم و هارد رو بررسی کردم هیچ مشکلی نداشتند
          در ضمن این مشکل اغلب زمانی بوجود میاد که نرم افزار فیترلر شکن fr*ee*ga* te رو اجرا میکنم طوری که چند ثانیه بعد از اجرای اون سیستم کلا هنگ میکنه
          اگه از freegate استفاده نکنم تعداد هنگ ها خیلی کم میشه اما نمیتونم به فیسبوک دسترسی داشته باشم هنوز نفهمیدم این مشکل سخت افزاریه یا نرم افزاری؟؟؟
          سلام
          ==
          ممکنه اون هیتلر شکنی که گفتی ویروس باشه...
          ویروسا رم رو میرکونن!
          لطفا از task mahager عکس بگیرید (هم وقتی که چیز شکن روشنه و هم وقتی که روشن نیس.)
          از قسمتی هم که کنار ساعت سیستم هست(نوتیفیکیشن ها و آیکن ها) هم عکس بگیریید و اضافی هاشونو که استفاده ندارید ببندید .
          از system information هم عکس بگیرید.
          =====
          عکس ها را در یک سایت پلود عکس ؛ پلود کنید و لینک هایی که میده رو اینجا بزارید.
          ==
          فک کنم مشکل سخت افزاری باشه ، چون هیتلر شکن یه نرم افزاره و ربطی به سخت افزار نداره!!!!!
          1 در دنیا 100 در آخرت (درس و مشق فعالیتمو تو انجمن کم کرده)
          من آنچه شرط بلاغست با تو میآ‌گویم. تو خواه از سخنم پند گیر و خواه ملال. سعدی
          !Electronic On! Programming On
          هوشمندانه سوال بپرسیم!
          http://ir02x6.persiangig.com/logo/eca/tanks_01.png

دیدگاه

سلام مشکل رفع شد
            متاسفانه درایورهایی که استفاده میکردم مربوط به سیستم من نبود و به همین دلیل برلی گرافیکم درایور نصب نمیشد. با دانلود درایور های مناسب و نصب اونها مشکل شد و مدت زیادی از کار بدون نقص لپتابم میگذره. برای جلوگیری از این چنین مشکلاتی همیشه موقع نصب به نصب درایور مناسب و به روز اقدام کنید
            با تشکر ازهمه دوستان

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X