پاسخ : مشکلات مربوط به ویروس و انتی ویروس رو اینجا
رایگان و قدرتمند از جنس مایکروسافت
انتخاب یک آنتیآویروس مناسب برای رایانه، دغدغهآای است که خیلیآها به آن دچار هستند؛ انتخابی که میآتواند امنیت رایانه را تقویت کند، انتخاب حساسی است اما واقعیت این است که هیچ آنتیآویروسی تضمینی نیست و حتی سازندگان نیز حاضر نیستند محصولات خود را تضمین کنند بهآطوریآکه اگر مشتری به بدافزار دچار شد، هزینهآای پرداخت کنند و یا زیر بار مسئولیت بروند و این موضوع نشان میآدهد که ویروسآنویسان یک قدم جلوتر هستند. از همین رو باید به اندازهآای به انتخاب یک آنتیآویروس بها بدهید که دردسر خود آن و انتخابش، بیشتر از بدافزارآها نباشد.
شاید این یک وصله ناروا باشد اما خیلیآها گمان میآکنند که بعضی از همین بدافزارآها، ساخت دست خود صاحبان صنایع آنتیآویروس است چرا که تا نباشد ویروسی، مردم به آنتیآویروسی هم احتیاج پیدا نخواهند کرد. البته میآتوانید آنتیآویروسآهای مجانی را از این قاعده مستثنا کنید اما این آنتیآویروسآها معدود هستند اما در این میان، حساب ابزارآهای امنیتی مایکروسافت به کلی جداست.
چه بسا قلب مایکروسافت بیشتر برای سیستمآعاملآهای خود بتپد. نکته اینآجاست که بعضی از این محصولات مجانی هستند و خیلی خوب هم به روزرسانی میآشوند و از همینآرو امتحانشان اگر خیلی خوب نباشد، ضرری هم نخواهد داشت.
Windows Live OneCare
Windows Live OneCare یک سرویس آنآلاین امنیتی از شرکت مایکروسافت است که روی هر پلتآفرمی کار میآکند.
این سرویس مجموعهآای کامل از خدمات امنیتی را در طی چند ساعت بهآطور مجانی به کاربر ارائه میآکند، بدین ترتیب که کاربر بهآوسیله مرورگر IE به سایت این سرویس متصل میآشود و دستور آغاز کار را صادر میآکند و تنها چند انتخاب ساده پیش روی وی خواهد بود.
کاربر میآتواند Quick Scan و یا Full Scan را انتخاب کند تا نرمآافزار بهآطور آنآلاین کار خود را آغاز کند.
پس از دانلود شدن چند فایل کوچک، جستآوآجو آغاز شده و چندین ساعت به طول خواهد انجامید.
در واقع Windows Live OneCare یک چار فرانسه کامل برای یک رایانه است.
این ابزار به یک فایروال مجهز است. پس از پایان تستآهای امنیتی و پاک کردن کلیدآهای اضافی و آلوده از رجیستری، این سرویس، سلامت هارددیسک شما را نیز بررسی میآکند.
یک سیستم Defragment بهبود یافته نیز در این سرویس امنیتی به کار گرفته شده است تا پس از پایان همه مراحل کار، جان تازهآای به رایانه داده شود.
این ابزار کاملا با ویندوز سازگار است و با ایجاد BackUp و Resto Point تضمین میآکند که پس از استفاده از این محصول حداقل چیزی از دست نخواهید داد.
البته باید دقت داشته باشید که این ابزار Real Time نیست و تنها هنگامی که کاربر اراده کند، به فریاد میآرسد. پایین بودن Performance این ابزار یکی از ضعفآهای آن است و شاید از همینآرو مایکروسافت آنآرا برای بهآکارگیری در ویندوز هفت به روز نکرده است اما کاربران XP و ویستا میآتوانند از این محصول استفاده کنند.
http://onecare.live.com/site/en-us
Microsoft Security Essentials
Microsoft Security Essentials محصولی جدید و در واقع جایگزینی برای Windows Live OneCare است که اینآبار بهآطور Real Time و مقیم در رایانه شما، فعالیتآ امنیتی انجام خواهد داد. این آنتیآویروس در همه سیستمآعاملآهای ویندوز قابل اجراست.
این آنتیآویروس در بدو ورود خود نشان داد که میآتواند با بسیاری از آنتیآویروسآهای پولی جهان رقابت کند.
کاهش 9 درصدی سهام سیمانتک و 6 درصدی سهام مکآآفی، کمترین تاثیری است که این محصول بر صنایع آنتیآویروس گذاشته است.
تمجیدآهای مختلفی که از سوی منتقدان از این محصول به عمل آمده است، توجه بسیاری از مشتریان قدیمی آنتیآویروسآهای خوشنام را به خود جلب کرده است.
این آنتیآویروس در حین اجرا نزدیک به 5 مگابایت حافظه از رم اشغال میآکند و تنها در 10 دقیقه Quick Scan انجام میآدهد.
Full Scan این آنتیآویروس حدود 45 دقیقه طول میآکشد و درست مثل محصول قبلی، برای پاک کردن هر بدافزاری Restor Ponit و BackUp ایجاد میآکند.
البته باید متذکر شویم که در آخرین آزمایشات در طول یک جستآوآجوی Manual این آنتیآویروس 89 درصد از بدافزارآها را شناسایی کرد و در این میان، تنها 30 درصد از KeyLoggerآها و 67 درصد Rotkitآها شناسایی شدند.
در صورت تمایل میآتوانید این آنتیآویروس کاملا مجانی را از آدرس زیر دانلود کنید:
با بدافزار Win32/FakeSpypro آشنا شوید
ویروسی با نقاب آنتیآویروس
مهندسی اجتماعی یکی از روشآهای جدیدی است که ویروسآنویسان برای وسوسه کردن کاربر به کلیک روی لینکآهای آلوده بهره میآبرند.
در این روش، ویروسآنویس با ایجاد حسآ هیجان، کنجکاوی و یا حتی ترس، کاربر را مجبور میآکند که بیآتوجه به خطرات احتمالی روی یک لینک آلوده کلیک کند.
ترس نیز میآتواند یکی از ایدهآهای مهندسی اجتماعی باشد همانآگونه که مدتی پیش "اخطار به آلوده شدن به بدافزار"، عامل ترسناک مهندسی اجتماعی برای فریب کاربر بود.
همین روش ساده هزاران رایانه در جهان را به بدافزارآهای گوناگونی آلوده کرد و امروز همین ترفند با نقاب جدیدی بازگشته است.
اگر در وبآسایتآها با نسخه قدیمی این بدافزار آشنا شده باشید و یا رایانه شما نیز قربانی این بدافزار شده باشد میآدانید که پنجره اخطاری نمایش داده شده که شبیه به هیچ آنتیآویروسی نیست. این پنجره حاوی یک یا چند لینک است و به کاربر توصیه میآکند که با کلیک روی این لینکآها و پرداخت مبلغی، یک آنتیآویروس دانلود کند که قادر به پاک کردن بدافزار است.
جالب اینآجاست که در سراسر جهان هزاران نفر این مبلغ را پرداختهآاند در حالیآکه نتیجه کلیک روی این لینک نه تنها از دست دادن پول است بلکه راه را برای ورود بدافزارآهای بیشتر باز میآکند.
روش جدیدآتر این بدافزار، بسیار پیشرفتهآتر و کارآمدتر از قبلی عمل میآکند و میآتواند دارندگان همه آنتیآویروسآهای قدیمی را هدف قرار دهد.
Trojan:Win32/FakeSpypro نام نسخه جدید این بدافزار است که بهآتازگی منتشر و بهآروزآرسانی شده است.
این بدافزار پس از ورود به رایانهآهایی که به آنتیآویروس بهآروز مجهز نیستند، نوع آنتیآویروس را شناسایی میآکند.
با توجه به اینآکه برخی از آنتیآویروسآها همچنان این بدافزار را شناسایی نمیآکنند، این بدافزار فرصت میآیابد که با دانلود چند بسته اضافی، تصاویری کاملا شبیه به پیغامآهای آنتیآویروس نصب شده روی رایانه به کاربر نشان دهد.
در ظاهر، پیغامی از طرف آنتیآویروس صادر شده است و بیانگر وجود یک بدافزار در رایانه است. در عین حال یک لینک برای به روزآرسانی آنتیآویروس نیز نمایش داده شده تا امکان حذف بدافزار ممکن شود. بنابراین احتمال اینآکه کاربر روی لینک آلوده کلیک کند زیاد است چرا که همه کاربران به آنتیآویروسآهای خود و توصیهآهای آن اعتماد کاملی دارند.
برخی از آنتیآویروسآهای ضعیفآتر نیز کاملا میآتوانند هدف این بدافزار قرار گیرند و پیغامآها بهآطور کامل از طرف آنتیآویروس صادر شود.
شرکت مایکروسافت با نمایش چند عکس، نشان داده که نسخهآهای بهآروزرسانی نشده آنتیآویروسآهایی مانند symantec،NOD32 و Sophos میآتوانند قربانی حملات این بدافزار باشند.
نسخهآهای قدیمی Windows Guard نیز بهترین قربانیان این بدافزار محسوب میآشوند.
همانآگونه که از نام Trojan:Win32/FakeSpypro مشخص است، این بدافزار در تروجانآها ردهآبندی میآشود.
بیشتر کسانی که به این بدافزار آلوده شدهآاند، آنآرا از سایتآها و یا ایمیلآهای آلوده دریافت کردهآاند.
این بدافزار به قربانیان خود توصیه میآکند که بستهآای بهآنام Spyware Protect 2009 را دانلود و نصب کنند و از همینآرو به این نام نیز مشهور شده است. این بستهآ حاوی چند بدافزار دیگر از جمله چند کرم و تروجان است.
پس از نصب این بدافزار یک فایل اجرایی با نام sysguard.exe در مسیر "%windir% ذخیره میآشود. کلیدهای رجیستری زیر باعث مقیم شدن این فایل در رایانه میآشود:
data: "%windir%sysguard.exe"
HKCUSoftwareMicrosoft
WindowsCurrentVersionRun
value: "(default)"data: bho
HKLMSOFTWAREClasses
CLSIDC9C42510-9B21-41c1-9DCD-8382A2D07C61
فایل iehelper.dll نیز باعث آسیبآدیدن مرورگر شده که در System32 ذخیره میآشود.
کلیدآهای رجیستری زیر باعث فعال باقیآماندن فایل iehelper.dll میآشوند:
خوشبختانه اگر نتایج جستآوجو به سایتیآ حاوی این بدافزار منتهی شود، جستآوآجوگر به شما پیغامی مبنی بر آلوده بودن سایت نشان خواهد داد؛ پس این پیغامآها را نادیده نگیرید.
داداش یه چیز بگم من از کاسپر خیلی راضیم البته به جز تک هسته ای ها همه راضین یه سوال واسم پیش اومده که وقتی یه فایل exe اجرا میشه مثل کی ام پلیر که یه مولتی مدیا پلری هست و میخوام نصب کنم اولین بار 1 دقیقه کاسپر اون پایین مثل قلب میزنه و در حال برسی اون فایله چه طور میتونم اون اسکن رو غیر فعال کنم کاسپرم 2010 هست و انشالا 2011 رو نصب میکنم در ضمن این سایت واسه دانلود گزاشته بردارین
http://www.iransetup.ir/Security/Kaspersky.html
در ضمن ساپرت کیم داره کیا ی مفتکی میده :agree:
سلام دباره به بچه ها :bye
من کاسپرو نصب کردم 2011 رو خیلی عالیه اپدیت میشه ولی اپدیتش به روز نمیشه ینی حدود 1 مگا دانلود میکنه ولی بازم مینویسه اپدیت کنید ادرس اپدیتشم برسی کردم از سرور تاریخ و زمانم درسته اگه میتونید کمکم کنید :cry2: :cry2: :cry2: :cry2:
آقا حامد کاسپر خیلی خوبه ولی به خاطر لیسانسش من هیچ وقت نتونستم ازش نتیجه خوبی بگیرم.چون اکثرا بعد از مدت کوتاهی لیسانس شما بلوک میشه و پدیت از کار میافته.بهتره از NOD استفاده کنین با اینکه بعضی از ویروسا رو نمیشناسه ولی راحت پ میشه.
It's nice to be important but it's important to be nice!
از اینکه نمی رسم جواب دوستان را بدم معذرت می خوام.
از NOD32 استفاده میکنم یه سایت برای user name و password میخوام درضمن اینم پیدا کردم ولی هر چی میزنم جواب نمیده سایتای قبلی که داشتم جواب نمیدن یعنی اصلا باز نمیشن
http://www.iransetup.ir/Security/Nod32.html
داداش چرا هیشکی نگاه نمیکنه اینجا :angry: :cry2: به خدا من از اینجا تغذیه میکنم :mrgreen:
اموزش اپدیت
اموزش اپدیت از سی دی یا فلاش یا اینترنت
اموزش ذخیره فایل های ا پدیت
اموزش همه کارای انتی ویروس
با فایلای اجرای خود انتی ویروس + اپدیت یک ماهه در فایل زیپ
اقای عزیز اموزش اپدیت نورتونم حتما داره داداش
داداش گلم که فر مودین کیا جواب نمیده غیر فعاله کیا یا همون یوزر پس وردا ببین داداش ایناایدی رو اد کن
هر کاری بخوای برات میکنه امکانات خوبی داره و یه رباط هست به زبان فینگلیشی هم تو تهران طراحی شده البته تازگیا انگار نا مردایی هستن که خرابش کردن ولی واسه در یافت جدید ترین یوزر نود 32 امادست بهش پی ام بده مثل ادم چت میکنه :surprised: :surprised:
البته فقط یه رباته هیچ خطری نداره 3 ماههه تو اد لیست منه بیش از 200000 تا اد لیست داره ینی این رباتو 200000 اد کردن کارا ی زیادی بلده ادش کن و خودت ببین ربات مهربونیه :eek:
سلام یه مشکل عجیب :eek:
وقتی رو هر پوشه از کامپیوتر دوبل کلیک میکنم به جای open کردن داخل پوشه serch میکنه
یعنی یه صفحه جدید باز میشه صفحه جستو جو که ادرس دیفالتش ادرس پوشه ای هست که روش کلیک کردم رو راست کلی کم اولین گزینه سرچ هستش ؟
شما رو پوشه راست کلیک کنید اولیش حتما open هست مال من serch هست :eek:
چی کار کنم درست شه ؟ از کجا تنظیم میشه ؟ :angry:
نوشته اصلی توسط حامد رحیمی
سلام یه مشکل عجیب :eek:
وقتی رو هر پوشه از کامپیوتر دوبل کلیک میکنم به جای open کردن داخل پوشه serch میکنه
یعنی یه صفحه جدید باز میشه صفحه جستو جو که ادرس دیفالتش ادرس پوشه ای هست که روش کلیک کردم رو راست کلی کم اولین گزینه سرچ هستش ؟
شما رو پوشه راست کلیک کنید اولیش حتما open هست مال من serch هست :eek:
چی کار کنم درست شه ؟ از کجا تنظیم میشه ؟ :angry:
نوشته اصلی توسط majid.4206
از NOD32 استفاده میکنم یه سایت برای user name و password میخوام درضمن اینم پیدا کردم ولی هر چی میزنم جواب نمیده سایتای قبلی که داشتم جواب نمیدن یعنی اصلا باز نمیشن
نوشته اصلی توسط majid.4206
دعای صبح و آه شب کلید گنج مقصود است
بدین راه و روش میرو که با دلدار پیوندی
در این بازار اگر سودیست با درویش خرسند است
خدایا منعمم گردان به درویشی و خرسندی
دیدگاه