سلام و خسته نباشید من یه لپ تاب لنوو دارم که از دیشب گذاشتم رو اسلیپ و امروز صبح روشن که کردم روی ارم lenovo ثابت مونده و هیچ حرکتی نداره باتری و هارد هم در اوردم منو بایاس و ویندوز هم که اصلا خبری ازشون نیست نمیدونم چیکار کنمم گارانتی هم داره ولی نگران فایلای شخصی هستنم خواهش میکمنم کمک کنید لپ تاب گرونیه ۳/۳ قیمتشه :cry:
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
روی ارم ماندن lenovo y510
Collapse
X
-
پاسخ : روی ارم ماندن lenovo y510
نوشته اصلی توسط saeed_66سلام و خسته نباشید من یه لپ تاب لنوو دارم که از دیشب گذاشتم رو اسلیپ و امروز صبح روشن که کردم روی ارم lenovo ثابت مونده و هیچ حرکتی نداره باتری و هارد هم در اوردم منو بایاس و ویندوز هم که اصلا خبری ازشون نیست نمیدونم چیکار کنمم گارانتی هم داره ولی نگران فایلای شخصی هستنم خواهش میکمنم کمک کنید لپ تاب گرونیه ۳/۳ قیمتشه :cry:
Proudly @real_ahmadi
#real_ahmadi
واسه اسمت بجنگ
-
نوشته اصلی توسط saeed_66سلام و با تشکر از پاسخگویی شما خیر نه متاسفانه فقط روی ارم ثابت مانده ک هیچ کلیدی عمل نمیکند
اگه نداره درش رو باز کن باطری مین رو در بیار وبعد از 10دقیقه جا بزن
اگه سی دی ویندوز داری داخل دیوی دی رامش بزار ببین بازم چیزی نمیاد؟
شما یه بار هارد رو هم دربیار وروشنش کن
اگه نشد دیگه باید ببری واست درستش کننProudly @real_ahmadi
#real_ahmadi
واسه اسمت بجنگ
دیدگاه
-
آقا هارد رو از کامپیوتر در بیار قایم کن بعد بده گارانتی!
هارد که بیرون باشه اطلاعات هیچیشون نمیشه و کسی نمیدزده .
1 در دنیا 100 در آخرت(درس و مشق فعالیتمو تو انجمن کم کرده)
من آنچه شرط بلاغست با تو میآگویم. تو خواه از سخنم پند گیر و خواه ملال. سعدی
!Electronic On! Programming On
هوشمندانه سوال بپرسیم!
http://ir02x6.persiangig.com/logo/eca/tanks_01.png
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط saeed_66درشو باز کنم گارانتی میپره یه لیبل رو پیچ هست پیچ گوشتی پارش کرت گارانتیش هم باطل میشه
کسی میتونه حدس بزنه مشکلش نرم افزاریه یا سخت افزار یکی گفت اگه رم هات سوخته باشن همینطور میشهProudly @real_ahmadi
#real_ahmadi
واسه اسمت بجنگ
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط saeed_66... نمیدونم چیکار کنمم گارانتی هم داره ولی نگران فایلای شخصی هستنم خواهش میکمنم کمک کنید لپ تاب گرونیه ۳/۳ قیمتشه :cry:
اگه هم دست زدن به پلیس فتا تحویلشون بده!1 در دنیا 100 در آخرت(درس و مشق فعالیتمو تو انجمن کم کرده)
من آنچه شرط بلاغست با تو میآگویم. تو خواه از سخنم پند گیر و خواه ملال. سعدی
!Electronic On! Programming On
هوشمندانه سوال بپرسیم!
http://ir02x6.persiangig.com/logo/eca/tanks_01.png
دیدگاه
دیدگاه