اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سوال از اینترنت ماهواره ای

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

سوال از اینترنت ماهواره ای

دوست عزیز سلام
    از اینترنت ماهواره ای چی میدونی؟
    تا به حال تجربه استفاده از اینترنت ماهواره ای رو داشتی؟
    آیا در ایران استفاده از اینترنت ماهواره ای ممنوعه؟
    پرداخت هزینه برای اینترنت ماهواره ای به چه صورته؟
    ...
    لطفا دانسته های خودتو با ما به اشتراک بذار
    در کل بگین اینترنت ماهواره ای چیه؟
    متشکرم
    از نمایشگاه کار دیدن فرمایید

پاسخ : سوال از اینترنت ماهواره ای

کسی نبود که از اینترنت ماهواره ای برامون بگه؟ :surprised:

دیدگاه

استفاده از اینترنت ماهواره ای به هر نحو در ایران ممنوع است و بشدت پیگرد قانونی دارد ولی تا جایی که شنیده ام سرعت بسیار بالا و قیمت پایین تری دارد

دیدگاه

سلام
        اینترنت ماهواره ای میشه گفت 3 نوعه.دونوعش ضرر نداره و ممنوعیتش مثل ماهواره خانگی هست.اما اون یه حالت دیگش باید همینو بگم که اگه 30 ثانیه هم روشنش کنی بعد از چند دقیقه از در و دیوار میریزن تو خونتون و تو گونی میبرنت.جرمش هم اقدام علیه امنیت ملی هست...دم و دستگاهاشم گرونه.اون دیش جلو بانک ها رو اگه دیده باشی همون دستگاه هستش.التبه برای بعضی کار ها میتونی مجوزشو بگیری ...این اینترنت ماهواره ای دوطرفست..
        اما اون دو نوع دیگش چطوره؟؟؟
        شما میری یه کارت ماهواره میخری...قیمتش هم در رنج 200 تومنه...بعد مثل ماهواره معمولی نصبش میکنی.بعد هم باید یه کارت های اشتراک رو بخری از بعضی شرکت های خارجی.البته باید اینترنت کم سرعت خانگی هم داشته باشید با VPN.خلاصه بگم که سیستمش اینطوریه که از طریق اینترنت خانگی تون که VPN هم دارید یک صفحه یا فایلی رو درخواست میدید.بعد اون اطلاعات مورد نیاز شما از طریق ماهواره ها در محدوده ای که شما هستین پخش میشه بعد هم شما با دیشتون اونو دریافت میکنید.پس سرعت اپلود کم و دانلود زیاد خواهید داشت...به این میگمن اینترنت یک طرفه...
        حالا اگه شما کارت خریداری نکنید نمیتونید از اینترنت ماهواره ای یک طرفه استفاده کنید و شما به اصطلاح اینترنت افلاین دارید.و میتونید شبکه های ماهواره ای رو توی رایانتون نگاه کنید.و نیز میتونید توسط یک نرم افزار بعضی فایل ها رو که دیگران درخواست کردند از ماهواره بگیرید.به این هم میگن اینترنت بی طرف :biggrin:

دیدگاه

دو تا سوال اساسی:
          1- تا به حال دیدید کسی رو بخاطر این کار گونی پیچیش کنن یا فقط شنیدید؟
          2- از لحاظ علمی چطوری استفاده از چنین اینترنتی قابل شناسایی است؟ فرض من یه دیش دارم سمت یه ماهواره تو فضا. در این صورت یه بیم تیز به سمت اون ماهواره تشکیل میشه. لذا کسی جز اون ماهوارهه تو فضا به بیم من دسترسی نداره. پس چطوری کسی میتونه بفهمه دیش من داره چی کار میکنه؟ (اونم در 30 ثانیه)

دیدگاه

من مواردی رو که به درد شما بخورد توضیح دادم...
            از باقی اطلاعات و بحث های بیهوده اجتناب میکنم...
            در ضمن این کار هم علاوه بر ایران در کشور های دیگر هم ممنوعیت دارد...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط 6BARANA
              دو تا سوال اساسی:
              1- تا به حال دیدید کسی رو بخاطر این کار گونی پیچیش کنن یا فقط شنیدید؟
              2- از لحاظ علمی چطوری استفاده از چنین اینترنتی قابل شناسایی است؟ فرض من یه دیش دارم سمت یه ماهواره تو فضا. در این صورت یه بیم تیز به سمت اون ماهواره تشکیل میشه. لذا کسی جز اون ماهوارهه تو فضا به بیم من دسترسی نداره. پس چطوری کسی میتونه بفهمه دیش من داره چی کار میکنه؟ (اونم در 30 ثانیه)
              اگه ارسال نداشته باشید پیگیریش مشکله و عملا مثه ماهواره های خونگی برخورد میشه
              اگه ارسال داشته باشید توسط قانون دوپلر موقعیتتون شماسایی میشه.دو تا آنتن یکی ثابت و یکی متغیر میشه و توسط قانون دوپلر موقعیت مشخص میشه.توی ایران ارسال اطلاعات با سرعت بالا به شدت ممنوعیت داره و به خاطر همینه که سرعت اینترنت مناسب نیست.با اومدن اینترنت های سرعت بالا مثه 10MB و 16 MB عملا استقبال از این نوع اینترنت کمتر شده و کمتر هم میشه ولی عملا متاقضیاش کمم نیست.
              اسمم بابا برقیه می دونین کارم چیه دلم می خواد همه جا که با کمک شما
              مصرف برق کم بشه تا برقمون قطع نشه
              مصرف بی رویه کار خیلی بدیه موقع پخش کارتون برق تلویزیون
              اگه یه دفعه بره حوصله مون سر می ره
              هرگز نشه فراموش لامپ اضافی خاموش

دیدگاه

نوشته اصلی توسط بابا برقی
                اگه ارسال نداشته باشید پیگیریش مشکله و عملا مثه ماهواره های خونگی برخورد میشه
                اگه ارسال داشته باشید توسط قانون دوپلر موقعیتتون شماسایی میشه.دو تا آنتن یکی ثابت و یکی متغیر میشه و توسط قانون دوپلر موقعیت مشخص میشه.توی ایران ارسال اطلاعات با سرعت بالا به شدت ممنوعیت داره و به خاطر همینه که سرعت اینترنت مناسب نیست.با اومدن اینترنت های سرعت بالا مثه 10MB و 16 MB عملا استقبال از این نوع اینترنت کمتر شده و کمتر هم میشه ولی عملا متاقضیاش کمم نیست.
                از توضیحتون متشکرم. مساله من اینه که اگر دیشم به سمت ماهواره ای که توی فضا هست باشه و ارسال هم داشته باشم چطور با قانون دوپلر میشه فهمید که من دیشم داره چی کار میکنه. چون هم آنتن من ثابته و هم آنتی که تو فضا دارم باهاش ارتباط برقرار می کنم. بحث من کاملا از لحاظ علمیشه، یعنی با چه توجیه علمی گفته میشه که موقیغت من و کاربرد دیشم قابل شناسایی است؟ به بیان ساده تر: چطور کسی که روی زمینه(حالا هر کسی) میتونه چنین تشخیصی رو بده؟ با چه وسیله و دستگاهی می تونه به بیم آنتن من دسترسی داشته باشه تا بفهمه من با کجا ارتباط دارم و دارم چی کار میکنم؟

خواهش میکنم فقط از لحاظ علمی بحث کنیم و بحث رو به حاشیه نکشونیم. متشکرم

دیدگاه

لطفا صبر کنید...