اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ویندوز 10

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ویندوز 10

من که تمام دسترسی ویندوز به اینترنت رو تا جایی که میشد محدود کردم..سرویس پدیت رو هم disable کردم...کانکشن وایرلس رو هم روی Metered connection تنظیم کردم...اگه راحتش بذارید کلی ترافیک مصرف میکنه...
    تولید کننده تجهیزات برنامه پذیر اتوماسیون صنعتی

www.intelart.ir

ساخت کنترلر دما PID فازی با AVR [آموزشی]

دیدگاه

نوشته اصلی توسط milad-admin
      :eek: :eek: :eek:

خب شما هم می خوای پدیت شه هم حجم اینترنت کم نه ؟؟؟؟؟؟؟؟ :eek:
      بیشتر حجم رو همین اپدیت میگره دوست عزیز باقی نرم افزار ها که نیاز خیلی جزی از نت رو دارن برای اپ کردن خودشون
      بنده که عرض کردم
      پدیت های ویندوز 10 هم تعدادشون خیلی بیشتر از 8 و 8.1 هست
      هم اینکه پر حجم تر هستند
      منظورم اینه که نسبت به گذشته مصرفش بیشتره

چون ته سرویسم بود تا چند روز پیش با BWMeter دسترسی ها رو محدود کرده بودم
      بعد که سرویس جدید گرفتم آزاد گذاشتم
      دیروز روی 5 تا پدیت 400 مگ حجم کم کرد!
      آموزش ساخت جعبه برای مدار با نرم افزار Corel Draw - آموزش طراحی تابلو ثابت با Corel Draw و LED Tool - آموزش کرک LED Tool

116 کتابخانه مورد نیاز برای Altium Designer

از دروغ متنفرم؛ هرچند در این مملکت به جرم صداقت، کودن نامیده شوم.

دیدگاه

سلام.
        وقت عزیزان بخیر باشه.
        من یه مشکل داریم، یک هارد دارم که فقط 1 پارتیشن داره، مشکل اینجاس که هر کاری توی این درایو مربوط به این هارد بخوام انجام بدم میگه باید دسترسی بهم بدی، علتش چیه؟ چطور میشه این مشکل رو رفع کرد؟
        بقیه درایو هام مشکلی ندارند، فقط این یکی اینطوریه پیشاپیش از پاسخ گوییتون متشکرم.
        توی کانال یوتیوب من قراراه طراحی انواع بردهای الکترونیکی مثل بردهای تک لایه، دو لایه یا به طور کلی بردهای چند لایه، بردهای مبتنی بر میکروکنترلر، بردهای صنعتی، بردهای الکترونیک قدرت و بردهای فرکانس بالارو یاد بگیریم.
        همینطور کدنویسی انواع میکروکنترلرهای 8 بینی مثل میکروکنترلرهای خانواده AVR-STM8، میکروکنترلرهای میبتی بر معماری ARM مثل STM32 و پردازنده های مخصوص اینترنت اشیاء مثل ESP32-ESP8266 و DSPها یاد میگیریم.
        https://www.youtube.com/@aKaReZa75​

دیدگاه

نوشته اصلی توسط akaReza نمایش پست ها
          سلام.
          وقت عزیزان بخیر باشه.
          من یه مشکل داریم، یک هارد دارم که فقط 1 پارتیشن داره، مشکل اینجاس که هر کاری توی این درایو مربوط به این هارد بخوام انجام بدم میگه باید دسترسی بهم بدی، علتش چیه؟ چطور میشه این مشکل رو رفع کرد؟
          بقیه درایو هام مشکلی ندارند، فقط این یکی اینطوریه پیشاپیش از پاسخ گوییتون متشکرم.
          سلام دوست عزیز.رو هاردت قبلا ویندوز نصب بوده؟میتونی رو همه پوشه ها کلیک کنی و از تب security دسترسی هارو permission بدی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mindhunter نمایش پست ها
            سلام دوست عزیز.رو هاردت قبلا ویندوز نصب بوده؟میتونی رو همه پوشه ها کلیک کنی و از تب security دسترسی هارو permission بدی
            سلام.
            خیر، مستقیم فرمت شده ( همون فرمت که زمان زیادی میبره اسمش یادم نیست ) بعد به عنوان درایوی data استفاده شده.
            توی کانال یوتیوب من قراراه طراحی انواع بردهای الکترونیکی مثل بردهای تک لایه، دو لایه یا به طور کلی بردهای چند لایه، بردهای مبتنی بر میکروکنترلر، بردهای صنعتی، بردهای الکترونیک قدرت و بردهای فرکانس بالارو یاد بگیریم.
            همینطور کدنویسی انواع میکروکنترلرهای 8 بینی مثل میکروکنترلرهای خانواده AVR-STM8، میکروکنترلرهای میبتی بر معماری ARM مثل STM32 و پردازنده های مخصوص اینترنت اشیاء مثل ESP32-ESP8266 و DSPها یاد میگیریم.
            https://www.youtube.com/@aKaReZa75​

دیدگاه

نوشته اصلی توسط akaReza نمایش پست ها
              سلام.
              خیر، مستقیم فرمت شده ( همون فرمت که زمان زیادی میبره اسمش یادم نیست ) بعد به عنوان درایوی data استفاده شده.
              سلام مجدد
              از روش این لینک استفاده کن و همه پوشه هارو انتخاب کن

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
              X