اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سرعت بخشیدن به سیستم

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : سرعت بخشیدن به سیستم

نوشته اصلی توسط Mahan.Rafiee
    سلام!
    انقد شلوغش نکنید تروخدا :sad: تاپیک طولانی شده...
    ------------------------------------حق با شماست
    اما شما میتونستید منو با پیام خصوصی با خبر کنید!!!
    نه اینکه این تاپیک شلوغ بشه...
    -------------
    دوستان حق با همه ی شماست
    من قبلا تو یه سایت این گفته ی غلط رو خونده بودم ... :angry: حیف اون کسایی که میان اطلاعات غلط رو میزارن... بعد غافل هایی مثل من که هدفشان چیزی جز خیر نیست میان پخشش میکنن :sad:
    شاید همون کسی هم که اطلاعات غلط گزاشته بوده هم از کسی دیگه ای اینو شنیده باشه و مثل من بی خبر باشه!
    خدا میدونه...
    ----------
    اصلاح میکنمش
    سلام و صبح شما بخیر..

ماهان عزیز،نیازی نبود،اینقدر سخت بگیرید. :smile: @};-
    به هر حال درسته عامل اصلی در بدسکتور گرفتن نیست،ولی شلوغ و سنگین کردن درایو C یکی از عوامل خرابی ویندوز می باشد (که گاهی اوقات همین عامل باعث بدسکتور گرفتن هم میشود)،تجربه این را ثابت کرده..اما اگر کسی این را قبول نمی کنید!!! :rolleyes:
    بطور کلی مکان های که دائم در حال رفتن به انجا هستیم،هرچقدر خلوت تر باشد،در اینده به نفع ما خواهد ..(درایو سی و زیر مجموعه)

فارق از مسائل بالا،نظم و انضباط و اصولی نگه داری اطلاعات سیستم ... یک کار بسیار خوب و تاثیر گذار و ثابت شده می باشد،که البته ما در ایران ان را بلد نیستیم (که یکی از دلایل ان مجانی بودن منابع است ...!!!) و بریمان بی اهمیت می باشد.که دقیقا همین عامل باعث پسرفت و عقب افتادگی و از دست رفتن وقت و فرصت ها برایمان میشود ...!!!

بازم تشکر میکنم،از مقاله خوبی که نوشتید،برعکس مقالات دیگر که اکثرا کپی پیست و یا ترجمه می بودن ..و این نقطعه قوت مقاله شما بود. :smile:
    با آرزوی موفقیت بیشتر برای شما و خانواده محترمتان. @};-
    باتشکر.

دیدگاه

یه مقدار با هم مهربونتر باشید.
      یه راه حل جالب هم من براتون دارم:
      اگه براتون سخته که فایل هاتون رو توی دسکتاپ یا My Documents نذارید و از طرفی هم میآ‌ترسید با مشکل پیدا کردن ویندوز یا فرمت کردن درایو ویندوز اونآ‌ها رو از دست بدید، میآ‌تونید خیلی راحت این جور فولدر ها رو به یه درایو دیگه انتقال بدید. مثلا محل فیزیکی دستکتاپتون رو از درایو c به D تغییر بدید.
      به طور مثال برای انتقال پوشه My Documents روش کلیک راست کنید از داخل properties دنبال گزینهآ‌ی change location یا move بگردید.

دیدگاه

من یه بار دفراگمنت کردم یه سری اطلاعاتم ناقص شد(طراحی PCB مربوط به التیوم)از اون روز به بعد دفراگمنت رو بیخیال شدم.الان میخوام مجددا دفراگمنت کنم سیستمم را...شک دارم که دلیل اصلی خرابیها دفراگمنت بوده یا نه.لطفا راهنماییم کنید.
        خیلی ممنون

دیدگاه

با سلام
          اطلاعات رو فشرده و زیپ کن احتمال قوی اسیب نمیبینه
          موفق باشید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Ekf2000
            اطلاعات رو فشرده و زیپ کن احتمال قوی اسیب نمیبینه
            موفق باشید
            احتمال داره بخاطر سرعت پایین کامپیوترم باشه؟؟هر فایلی که نتونه درست اجرا کنه ناقص میکنه!!
            مدتیه حجم برنامه ها رفته بالا اینطوری شده برای همین میخوام دفراگمنت کنم. بنظرت درست میشه؟؟
            خیلی ممنون که جواب دادید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط saeiddiod
              احتمال داره بخاطر سرعت پایین کامپیوترم باشه؟؟هر فایلی که نتونه درست اجرا کنه ناقص میکنه!!
              مدتیه حجم برنامه ها رفته بالا اینطوری شده برای همین میخوام دفراگمنت کنم. بنظرت درست میشه؟؟
              خیلی ممنون که جواب دادید
              دفراگ کردن زیاد تاثیر خواصی نداره
              چون ویندوز کرکه و قابلیت اپدیت نداره برخی از فایل های سیستمی در مرور زمان اسیب میبینند و سرعت سیستم کم میشه
              .
              با نصب و پاک کردن برنامه های فراوان
              ردپای انها حتی در صورت پاک کردن در استارت و جاهای دیگه میمونه و همین سرعت رو کم میکنه
              .
              ورم ها و ویروس ها و ... هم که جداگانه سرعت رو کم میکنن
              .
              .
              راه حل من اینه
              شما بیا یکبار کامل ویندوزت رو از نو نصب کن و تمام برنامه های واجب و کاربردیت رو نصب کن روش
              بعد یک برنامه بکاپ گیری بگیر و از همه درایو ویندوزت بکاپ بگیر
              حواست باشه از بکاپ گیر خود ویندوز استفاده نکن که بده
              .
              هروقت کند شد بکاپ رو دوباره بار گذاری کن تا همه چیز مثل روز اول بشه
              قبلش تمام فایل هایی که ساختی رو از درایو ویندوز بریز جای دیگه تا با بازگشت بکاپ پاک نشن
              .
              .
              بهترین راه افزایش سرعت در ویندوز های کرک شده نصب مجدد ویندوز هست
              کارهای دیگه خیلی کم تاثیر داره
              موفق باشید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Ekf2000
                دفراگ کردن زیاد تاثیر خواصی نداره
                چون ویندوز کرکه و قابلیت اپدیت نداره برخی از فایل های سیستمی در مرور زمان اسیب میبینند و سرعت سیستم کم میشه
                .
                با نصب و پاک کردن برنامه های فراوان
                ردپای انها حتی در صورت پاک کردن در استارت و جاهای دیگه میمونه و همین سرعت رو کم میکنه
                .
                ورم ها و ویروس ها و ... هم که جداگانه سرعت رو کم میکنن
                .
                .
                راه حل من اینه
                شما بیا یکبار کامل ویندوزت رو از نو نصب کن و تمام برنامه های واجب و کاربردیت رو نصب کن روش
                بعد یک برنامه بکاپ گیری بگیر و از همه درایو ویندوزت بکاپ بگیر
                حواست باشه از بکاپ گیر خود ویندوز استفاده نکن که بده
                .
                هروقت کند شد بکاپ رو دوباره بار گذاری کن تا همه چیز مثل روز اول بشه
                قبلش تمام فایل هایی که ساختی رو از درایو ویندوز بریز جای دیگه تا با بازگشت بکاپ پاک نشن
                .
                .
                بهترین راه افزایش سرعت در ویندوز های کرک شده نصب مجدد ویندوز هست
                کارهای دیگه خیلی کم تاثیر داره
                موفق باشید
                کند شدن سیستم هیچ ربطی به کرک بودن ویندوز نداره
                بهتره برای دونستن فرق "ویندوز اورجینال با ویندوز کرک شده چه تفاوتی دارد ؟" به این لینک مراجعه کنید

http://www.elmefarda.com/%D9%88%DB%8C%D9%86%D8%AF%D9%88%D8%B2-%D8%A7%D9%88%D8%B1%D8%AC%DB%8C%D9%86%D8%A7%D9%84/

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                X