اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

روش هایی برای افزایش سرعت اینترنت

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

روش هایی برای افزایش سرعت اینترنت

سلام بزرگان

به یه روش بامزه برای این کار دقت کنین.
    به deivce manager برین . و روی مودم دابل کلیک کنین.
    به برگه ی advanced و extra initialization commands برین و عبارت AT&FX رو اونجا اضافه کنین.
    بعد تو تنظیمات کانکشن dialup ای که ساختین برین و تو ی برگه ی general دکمه ی configure رو بزنین و maximum speed رو روی 921600 قرار بدین.
    بعد به همون کانکشن به اینترنت وصل شین . میبینین که سرعتش 921.6 کیلوبیت بر ثانیه هست که البته این حالت سرعت رو مقداری بالا میبره و برای مواردی که مشکل قطعی ارتباط مکرر با اینترنتو دارین ، این کارو انجام بدین ، معمولا مشکلو حل میکنه.

مرسی
    Upload your files Here. Great Azeri Resumable File Host: http://endir.az/index.php?lang=5

پاسخ : روش هایی برای افزایش سرعت اینترنت

سلام بزرگان

خب یه روش دیگه:
    یه کار دیگه که باید بکنین اینه که تو تنظیمات کانکشنتون به برگه ی networking برین و ایتم QOS Packet Scheduler رو uninstall کنین.
    البته اگه از automatic update استفاده میکنین این کارو نکنین و بجاش تو run بنویسین gpedit.msc و بعد اجرا کنین. (من که میگم automatic update رو بندارین کنار)
    بعد به مسیر
    local computer policy -- computer configuration -- administrative templates -- network -- QOS Packet Scheduler
    برین و رو limit reservable bandwidth دابل کلیک کنین و enabled رو بزنین و مقدار رو به 0 تغییر بدین. به چیز دیگه ای دست نزنین.
    بعد یه ریست کنین.
    یکی از این دوکار عملا 20 درصد از پهنای باند اینترنتتون رو که بوسیله ی ویندوز رزرو شده بود رو آزاد میکنه که عملا تاثیر محسوسی روی سرعت داره /

مرسی
    Upload your files Here. Great Azeri Resumable File Host: http://endir.az/index.php?lang=5

دیدگاه

سلام بزرگان

یه کار دیگه:
      کار بعدی این که comport و irq مودمتونو بدست بیارین. (اگه تو بدست اوردنش مشکل دارین بگین)
      بعد تو run بنویسین: sysedit
      بعد اجراش کنید.
      از بین 4 فایل باز شده system.ini رو انتخاب کنید و بعد از خط [386enh]
      یه خط باز کنید بصورت زیر:
      ComXIrqYBuffer=1024
      توجه کنین که X و Y بترتیب شماره ی comport و IRQ ی مودم شما هستن .
      بعد فایل رو سیو کنین و ببندین و یه ریست کنین .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط عابد بابازاده
        سلام بزرگان

یه کار دیگه:
        کار بعدی این که comport و irq مودمتونو بدست بیارین. (اگه تو بدست اوردنش مشکل دارین بگین)
        سلام
        دوتای قبلی رو انجام دادم، تاثیرشون خیلی خوب بود، مرسی
        تو این یکی irq پیدا کردم اما comport رو نه میشه لطفا راهنمایی بکنی
        بازم ممنون
        بای :bye
        ساحل افتاده گفت : « گر چه بسی زیستم
        هیچ نه معلوم شد، آه که من کیستم. »

موج ز خود رفته ای، تیز خرامید و گفت :
        « هستم اگر می روم، گر نروم نیستم »

دیدگاه

سلام بزرگان

آقا ابراهیم
          برای بدست آوردن Com port تو device manager رو مودمت دابل کلیک کن
          تو برگه ی advanced برو رو advanced port settings .
          اونجا com port number نوشته شده.

دیدگاه

سلام
            ممنون... منم این کارو کردم ولی حالا مشکلی که برام پیش اومده، اینه که صدای مودم دیگه قطع نمیشه! چه کنم؟ oo:

دیدگاه

سلام بزرگان

آقا احسان
              کدوم یک از اون کارا باعث قطع نشدن صدا شده؟
              یکی یکی برشون گردون و ببین کدوم باعث شده
              نتیجه رو بگو. :mrgreen:

دیدگاه

سلام
                من هر سه تا کار رو با هم انجام دادم و بعدش ری استارت کردم! نمی دونم کدوم باعث شده. اگه به خاطر uninstall کردن اون موردی باشه که شما اشاره کردین، میشه برگردوندش؟

دیدگاه

عبارت AT&FX رو حذف کردم درست شد

دیدگاه

نوشته اصلی توسط احسان محمودی
                    عبارت AT&FX رو حذف کردم درست شد
                    سلام

مگه مودمت چیه؟
                    اگه خودشو درایورش جدید باشه و برای ویندوز اکس پی باشه نباید این مشکل بوجود بیاد.
                    :eek:

دیدگاه

مارکش creative هست، ولی مدلش یادم نیست. درایور xp هم داره

دیدگاه

سلام
                        من یه سوال دارم
                        من روی سیستمم با یه اکانت با سرعت فکر کنم 52 کار می کردم بعد روی سیستم مجددا" ویندوز نصب کردم ... بعد از نصب ویندوز از همون اکانت استفاده کردم اما سرعتش 31.2 (فکر کنم ) شده بود ... چرا؟؟

دیدگاه

سلام

باتوجه به اینکه شرایط سخت افزاری و سیم کشی خونه عوض نشده ، بسته به ترافیک شبکه ممکنه بعضی مواقع با سرعت کمتری کانکت شین.
                          البته اون رعتی که پایین مینویسه سرعت زمان اتصاله و بر اساس شرایط مختلف از جمله شلوغی خط دیجیتال جاری ISP و ... ممکنه طی برقراری کانکشن اینترنت سرعت کم و زیاد شه.
                          حالا این سرعت رو ببینین که همیشه همینطوره یا نه.
                          البته تعجب نکنین ماه رمضون اینترنت طرفدار بیشتری پیدا کرده . مخصوصا شبها.
                          نتیجه رو بگین.

دیدگاه

سلام
                            من یه سوال دارم
                            من روی سیستمم با یه اکانت با سرعت فکر کنم 52 کار می کردم بعد روی سیستم مجددا" ویندوز نصب کردم ... بعد از نصب ویندوز از همون اکانت استفاده کردم اما سرعتش 31.2 (فکر کنم ) شده بود ... چرا؟؟
                            به احتمال زیاد درایور مودمت درست نصب نشده. من از وقتی که از media center استفاده می کنم، این مشکل رو دارم. برو به device manager و رو مودم کلیک راست کن و update driver رو بزن. به ترتیب این گزینه ها رو انتخاب کن و برو جلو no at this time ، install from a list ، don't search . ببین اونجا درایور اصلی مودمت هست یا نه ( اسم و مدل مودمت رو نوشته ). اگه نبود، یه بار دیگه درایورش رو از رو cd نصب کن
                            و اگه درایورت اونجا بود، انتخابش کن و next رو بزن. البته فکر کنم لازم باشه cd درایور رو هم بذاری. ببین چه جوریاس؟

دیدگاه

راستش بین این همه استاد جرات ارایه راه حل ندارم !!ولی یک راهی وجود داره که بقدری ساده است که فکر کنم همه بلد باشن ولی برای اونایی که مثل من تازه کارن می گم راه حل اینه :کلید f6رو نگه داری تا صفحه سریع تر بار گذاری بشه !!!1
                              توی IEکه جواب داده مرور گر های دیگه رو نمی دونم
                              ضمنا تجربه میگه نگاهتون به پنجره های کوچیک پایین باشه اگه send و recive ندارید این کارو نکنید چون دیسکانکت می شید

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X