اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
کدام ویندوز؟
Collapse
X
-
پاسخ : کدام ویندوز؟
نوشته اصلی توسط iAmBARANAکدام ویندوز را نصب کنم؟ چرا؟
7 , 8 , 8.1 , 9 , 10, ...
مثلا برای پروگرم کردن میکرو،درایور های xp و 7 بهتر کار می کنن و راحت تر در دسترس هستن
در کل ویندوزی رو باید نصب کرد که علاوه بر درایورهای خود کامپیوتر به درایورهای دستگاه های جانبی مثل پرینتر و اسکنر و ... دسترسی داشته باشیم
اسکنر من مدل genius hr8 هستش و فقط با xp و vista کار می کنهفقط کسانی که خیلی گریه کرده باشند ، خندیدن را بلدند
-
من خودم 10 استفاده میکنم فعلا که راضی هستماز دو چیز بسیار زیاد یاد گرفتم (1) نمونه مدارهای موجود در سایت های خارجی (2) مهندسی معکوس بردهای غیر ایرانی. به نقل از آقای مرتضی امانی
--------------------------------------------------------
تمام دنیا ما را تحریم کرده اند؛ حداقل خودمان همدیگر را تحریم نکنیم. به نقل از pencil
اشک هایی که پس از هر شکست ریخته میشوند همان عرق هاییست که برای پیروزی ریخته نشده است. mehran901
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط mnwatoهر ویندوزی ویژگی خاصی داره.
اما فعلا اصلا 10 نصب نکنید تا نسخه نهاییش وارد بازار بشه الان هرکی نصب کنه وقتی به نت وصل میشه ویندوز اتوماتیک برای مایکروسافت گزارش میفرسته. به همین خاطر هم هست که فعلا رایگانه.
ویندوز هم10 نصب کنید خیلی عالیه..که موقع کار باهاش متوجه میشیProudly @real_ahmadi
#real_ahmadi
واسه اسمت بجنگ
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط mnwatoمن منظورم این بود که الان توی مرحله ی آزمایشیه صبر کنیم که روی سیستم شما تست کنن بعدا فاینالشو نصب کنیم :biggrin:
منم ویندوزم ۸.۱ اورجیناله اصلا عقلانی نیست که عوضش کنم
الان نسخه نهاییش اومده...که بهرینش Enterpriseهستش
الان هرچی ورژن جدید تری میده بیرون(بیلد جدید)ویندوز کامل تر میشه.....وگر نه نسخه از مایشی نیست...
ویندوز 8.1هم به در نمی خوره......فقط یه خوبی نسبت به سون داره اونم سرعت بالا تر و دیگر هیچ....
موفق باشیدProudly @real_ahmadi
#real_ahmadi
واسه اسمت بجنگ
دیدگاه
-
از نظر من بهترین گزینه هنوز همون ویندوز xp هست
محیط کاربری ساده و قابلیت نصب انواع نرم افزار ها و مهمتر از همه برای کارای برنامه نویسی و میکرو عالیه
البته یه مدت رو سیستمم 8.1 اورجینال بود که مجبور شدم عوضش کنم و فعلا خودم از 7 استفاده میکنم به ناچار چون روی سیستمم xp نصب نمیشه
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط hamidrezam2از نظر من بهترین گزینه هنوز همون ویندوز xp هست
محیط کاربری ساده و قابلیت نصب انواع نرم افزار ها و مهمتر از همه برای کارای برنامه نویسی و میکرو عالیه
البته یه مدت رو سیستمم 8.1 اورجینال بود که مجبور شدم عوضش کنم و فعلا خودم از 7 استفاده میکنم به ناچار چون روی سیستمم xp نصب نمیشه
ولی توصیه می کنم تاجای امکان از ویندوز xpاستفاده نکنید..الان دلیلش رو بیان میکنم..
مایکروسافت ویندوز xpرو ویندوز خارج از رده محسوب می کنه....یعنی وقتی به انیترنت متصل میشی انواع خطر ها تهدیدت می کنه....
8.1هم به درد نمی خوره اون محیط متروش دل ادمو می زنه...
7عالیه..ولی به نظر من تکراریه(ولی به عنوان یه سیستم عامل خوب فعلا میشه ازش استفاده کرد)
ویندوز10که عالیه....یک ویندوز کامله که هر اپدیتی که مایکروسافت میده بیرون واسه کاملتر شدن ورفع باگ ها هستش....اینطور که معلومه ویندوز10اخرین سیستم عامله مایکروسافته (یعنی دیگه بالاتر از ده نمی ده بیرون)سعی داره همین ده رو کاملش کنه تا روی انواع پلتفرم ها نصب بشه وبهترین کارایی رو داشت باشه....
10رو باید باهاش کار کنی تا متوجه بشی چون من بگم شاید بگی اینا زیاد لازممون نیست...ولی وقتی باهاش کار کنی متوجه میشی که بودنش بهتر از نبودنشه....
امید وارم تونسته باشم کمکی کرده باشم..موفق باشی
نوشته اصلی توسط iAmBARANAبا تشکر
در صورت امکان مزایا و معایب هر نسخه را بیان کنید با ذکر مثال :job:
نیز سیستم مورد نیاز برای هر نسخه :read:
موفق باشی در پناه حقProudly @real_ahmadi
#real_ahmadi
واسه اسمت بجنگ
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط Technologyسلام
ولی توصیه می کنم تاجای امکان از ویندوز xpاستفاده نکنید..الان دلیلش رو بیان میکنم..
مایکروسافت ویندوز xpرو ویندوز خارج از رده محسوب می کنه....یعنی وقتی به انیترنت متصل میشی انواع خطر ها تهدیدت می کنه....
8.1هم به درد نمی خوره اون محیط متروش دل ادمو می زنه...
7عالیه..ولی به نظر من تکراریه(ولی به عنوان یه سیستم عامل خوب فعلا میشه ازش استفاده کرد)
ویندوز10که عالیه....یک ویندوز کامله که هر اپدیتی که مایکروسافت میده بیرون واسه کاملتر شدن ورفع باگ ها هستش....اینطور که معلومه ویندوز10اخرین سیستم عامله مایکروسافته (یعنی دیگه بالاتر از ده نمی ده بیرون)سعی داره همین ده رو کاملش کنه تا روی انواع پلتفرم ها نصب بشه وبهترین کارایی رو داشت باشه....
10رو باید باهاش کار کنی تا متوجه بشی چون من بگم شاید بگی اینا زیاد لازممون نیست...ولی وقتی باهاش کار کنی متوجه میشی که بودنش بهتر از نبودنشه....
امید وارم تونسته باشم کمکی کرده باشم..موفق باشیگفتم بازم میگم باید باهاش کار کنی...یه یک ماه باهاش کار کنی دستت میاد....بازم میخوای ویژگی هاش رو توی گوگل سرچ کن (ولی حتما یه هفته هم شده باهاش کار کن حتما)
موفق باشی در پناه حق
فقط مشکلی که من با 8.1 داشتم این بود که یه سری از نرم افزار ها رو مثل step7 رو نصب نمیکنه حالا 10 رو نمیدونم ولی خیلی تعریفشو شنیدم از جمله شما
فقط از لحاظ سرعت و کاراییش نسبت به 7 چطوره؟
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط hamidrezam2ممنون
فقط مشکلی که من با 8.1 داشتم این بود که یه سری از نرم افزار ها رو مثل step7 رو نصب نمیکنه حالا 10 رو نمیدونم ولی خیلی تعریفشو شنیدم از جمله شما
فقط از لحاظ سرعت و کاراییش نسبت به 7 چطوره؟
اگه منظورت از step7همون نرم افزار سیماتیک منجیره پی ال سی هست نه نصب نمیشه خود نرم افزار نمی زاره نصب بشه مشکل از ویندوز نیست
واسه همین الان دوتا ویندوز دارم ولی ویندوز اصلیم 10 هستشProudly @real_ahmadi
#real_ahmadi
واسه اسمت بجنگ
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط sigmaosاصلا ویندوز نمیپسندم
خیلی باگ داره و مزخرفه
شما باید نسخه threshold 2 ویندوز10رو نصب کنیداز دو چیز بسیار زیاد یاد گرفتم (1) نمونه مدارهای موجود در سایت های خارجی (2) مهندسی معکوس بردهای غیر ایرانی. به نقل از آقای مرتضی امانی
تمام دنیا ما را تحریم کرده اند؛ حداقل خودمان همدیگر را تحریم نکنیم. به نقل از pencil
اشک هایی که پس از هر شکست ریخته میشوند همان عرق هاییست که برای پیروزی ریخته نشده است. mehran901
دیدگاه
دیدگاه