اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کدام ویندوز؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

کدام ویندوز؟

کدام ویندوز را نصب کنم؟ چرا؟
    7 , 8 , 8.1 , 9 , 10, ...

کدام آنتی ویروس؟
    1,560
    7
    0%
    564
    8
    0%
    410
    8.1
    0%
    280
    9
    0%
    147
    10
    0%
    119
    سایر
    0%
    40
    از نمایشگاه کار دیدن فرمایید

پاسخ : کدام ویندوز؟

نوشته اصلی توسط iAmBARANA
    کدام ویندوز را نصب کنم؟ چرا؟
    7 , 8 , 8.1 , 9 , 10, ...
    بستگی به نوع کار و مشخصات کامپیوتر داره،
    مثلا برای پروگرم کردن میکرو،درایور های xp و 7 بهتر کار می کنن و راحت تر در دسترس هستن
    در کل ویندوزی رو باید نصب کرد که علاوه بر درایورهای خود کامپیوتر به درایورهای دستگاه های جانبی مثل پرینتر و اسکنر و ... دسترسی داشته باشیم
    اسکنر من مدل genius hr8 هستش و فقط با xp و vista کار می کنه
    فقط کسانی که خیلی گریه کرده باشند ، خندیدن را بلدند

دیدگاه

من خودم 10 استفاده میکنم فعلا که راضی هستم
      از دو چیز بسیار زیاد یاد گرفتم (1) نمونه مدارهای موجود در سایت های خارجی (2) مهندسی معکوس بردهای غیر ایرانی. به نقل از آقای مرتضی امانی
      --------------------------------------------------------
      تمام دنیا ما را تحریم کرده اند؛ حداقل خودمان همدیگر را تحریم نکنیم. به نقل از pencil
      اشک هایی که پس از هر شکست ریخته میشوند همان عرق هاییست که برای پیروزی ریخته نشده است. mehran901

دیدگاه

هر ویندوزی ویژگی خاصی داره.
        اما فعلا اصلا 10 نصب نکنید تا نسخه نهاییش وارد بازار بشه الان هرکی نصب کنه وقتی به نت وصل میشه ویندوز اتوماتیک برای مایکروسافت گزارش میفرسته. به همین خاطر هم هست که فعلا رایگانه.
        Every one can do everything so why you do this awful thing.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mnwato
          هر ویندوزی ویژگی خاصی داره.
          اما فعلا اصلا 10 نصب نکنید تا نسخه نهاییش وارد بازار بشه الان هرکی نصب کنه وقتی به نت وصل میشه ویندوز اتوماتیک برای مایکروسافت گزارش میفرسته. به همین خاطر هم هست که فعلا رایگانه.
          من این مشکل رو (که هر ویندوزی داره مخصوصا مصرف شارژ)بانرم افزار BWmeterحلش کردم پیشتهاد می کنم امتحان کنی ضرر نداره..
          ویندوز هم10 نصب کنید خیلی عالیه..که موقع کار باهاش متوجه میشی
          Proudly @real_ahmadi
          #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

من منظورم این بود که الان توی مرحله ی آزمایشیه صبر کنیم که روی سیستم شما تست کنن بعدا فاینالشو نصب کنیم :biggrin:
            منم ویندوزم ۸.۱ اورجیناله اصلا عقلانی نیست که عوضش کنم
            Every one can do everything so why you do this awful thing.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mnwato
              من منظورم این بود که الان توی مرحله ی آزمایشیه صبر کنیم که روی سیستم شما تست کنن بعدا فاینالشو نصب کنیم :biggrin:
              منم ویندوزم ۸.۱ اورجیناله اصلا عقلانی نیست که عوضش کنم
              نسخه ازمایشی ویندوز 10کی بود که اومد....اسمشTechnical Pre Viewبود...
              الان نسخه نهاییش اومده...که بهرینش Enterpriseهستش
              الان هرچی ورژن جدید تری میده بیرون(بیلد جدید)ویندوز کامل تر میشه.....وگر نه نسخه از مایشی نیست...
              ویندوز 8.1هم به در نمی خوره......فقط یه خوبی نسبت به سون داره اونم سرعت بالا تر و دیگر هیچ....
              موفق باشید
              Proudly @real_ahmadi
              #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Technology
                ویندوز هم10 نصب کنید خیلی عالیه..که موقع کار باهاش متوجه میشی
                با تشکر
                در صورت امکان مزایا و معایب هر نسخه را بیان کنید با ذکر مثال :job:
                نیز سیستم مورد نیاز برای هر نسخه :read:

دیدگاه

از نظر من بهترین گزینه هنوز همون ویندوز xp هست
                  محیط کاربری ساده و قابلیت نصب انواع نرم افزار ها و مهمتر از همه برای کارای برنامه نویسی و میکرو عالیه
                  البته یه مدت رو سیستمم 8.1 اورجینال بود که مجبور شدم عوضش کنم و فعلا خودم از 7 استفاده میکنم به ناچار چون روی سیستمم xp نصب نمیشه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hamidrezam2
                    از نظر من بهترین گزینه هنوز همون ویندوز xp هست
                    محیط کاربری ساده و قابلیت نصب انواع نرم افزار ها و مهمتر از همه برای کارای برنامه نویسی و میکرو عالیه
                    البته یه مدت رو سیستمم 8.1 اورجینال بود که مجبور شدم عوضش کنم و فعلا خودم از 7 استفاده میکنم به ناچار چون روی سیستمم xp نصب نمیشه
                    سلام
                    ولی توصیه می کنم تاجای امکان از ویندوز xpاستفاده نکنید..الان دلیلش رو بیان میکنم..
                    مایکروسافت ویندوز xpرو ویندوز خارج از رده محسوب می کنه....یعنی وقتی به انیترنت متصل میشی انواع خطر ها تهدیدت می کنه....
                    8.1هم به درد نمی خوره اون محیط متروش دل ادمو می زنه...
                    7عالیه..ولی به نظر من تکراریه(ولی به عنوان یه سیستم عامل خوب فعلا میشه ازش استفاده کرد)
                    ویندوز10که عالیه....یک ویندوز کامله که هر اپدیتی که مایکروسافت میده بیرون واسه کاملتر شدن ورفع باگ ها هستش....اینطور که معلومه ویندوز10اخرین سیستم عامله مایکروسافته (یعنی دیگه بالاتر از ده نمی ده بیرون)سعی داره همین ده رو کاملش کنه تا روی انواع پلتفرم ها نصب بشه وبهترین کارایی رو داشت باشه....
                    10رو باید باهاش کار کنی تا متوجه بشی چون من بگم شاید بگی اینا زیاد لازممون نیست...ولی وقتی باهاش کار کنی متوجه میشی که بودنش بهتر از نبودنشه....
                    امید وارم تونسته باشم کمکی کرده باشم..موفق باشی
                    نوشته اصلی توسط iAmBARANA
                    با تشکر
                    در صورت امکان مزایا و معایب هر نسخه را بیان کنید با ذکر مثال :job:
                    نیز سیستم مورد نیاز برای هر نسخه :read:
                    گفتم بازم میگم باید باهاش کار کنی...یه یک ماه باهاش کار کنی دستت میاد....بازم میخوای ویژگی هاش رو توی گوگل سرچ کن (ولی حتما یه هفته هم شده باهاش کار کن حتما)
                    موفق باشی در پناه حق
                    Proudly @real_ahmadi
                    #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Technology
                      سلام
                      ولی توصیه می کنم تاجای امکان از ویندوز xpاستفاده نکنید..الان دلیلش رو بیان میکنم..
                      مایکروسافت ویندوز xpرو ویندوز خارج از رده محسوب می کنه....یعنی وقتی به انیترنت متصل میشی انواع خطر ها تهدیدت می کنه....
                      8.1هم به درد نمی خوره اون محیط متروش دل ادمو می زنه...
                      7عالیه..ولی به نظر من تکراریه(ولی به عنوان یه سیستم عامل خوب فعلا میشه ازش استفاده کرد)
                      ویندوز10که عالیه....یک ویندوز کامله که هر اپدیتی که مایکروسافت میده بیرون واسه کاملتر شدن ورفع باگ ها هستش....اینطور که معلومه ویندوز10اخرین سیستم عامله مایکروسافته (یعنی دیگه بالاتر از ده نمی ده بیرون)سعی داره همین ده رو کاملش کنه تا روی انواع پلتفرم ها نصب بشه وبهترین کارایی رو داشت باشه....
                      10رو باید باهاش کار کنی تا متوجه بشی چون من بگم شاید بگی اینا زیاد لازممون نیست...ولی وقتی باهاش کار کنی متوجه میشی که بودنش بهتر از نبودنشه....
                      امید وارم تونسته باشم کمکی کرده باشم..موفق باشیگفتم بازم میگم باید باهاش کار کنی...یه یک ماه باهاش کار کنی دستت میاد....بازم میخوای ویژگی هاش رو توی گوگل سرچ کن (ولی حتما یه هفته هم شده باهاش کار کن حتما)
                      موفق باشی در پناه حق
                      ممنون
                      فقط مشکلی که من با 8.1 داشتم این بود که یه سری از نرم افزار ها رو مثل step7 رو نصب نمیکنه حالا 10 رو نمیدونم ولی خیلی تعریفشو شنیدم از جمله شما
                      فقط از لحاظ سرعت و کاراییش نسبت به 7 چطوره؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hamidrezam2
                        ممنون
                        فقط مشکلی که من با 8.1 داشتم این بود که یه سری از نرم افزار ها رو مثل step7 رو نصب نمیکنه حالا 10 رو نمیدونم ولی خیلی تعریفشو شنیدم از جمله شما
                        فقط از لحاظ سرعت و کاراییش نسبت به 7 چطوره؟
                        ویندوز 10حرفه تر از سونه
                        اگه منظورت از step7همون نرم افزار سیماتیک منجیره پی ال سی هست نه نصب نمیشه خود نرم افزار نمی زاره نصب بشه مشکل از ویندوز نیست
                        واسه همین الان دوتا ویندوز دارم ولی ویندوز اصلیم 10 هستش
                        Proudly @real_ahmadi
                        #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

اصلا ویندوز نمیپسندم
                          خیلی باگ داره و مزخرفه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sigmaos
                            اصلا ویندوز نمیپسندم
                            خیلی باگ داره و مزخرفه
                            چون شما نسخه های اولیه رو نصب کردید :biggrin:
                            شما باید نسخه threshold 2 ویندوز10رو نصب کنید
                            از دو چیز بسیار زیاد یاد گرفتم (1) نمونه مدارهای موجود در سایت های خارجی (2) مهندسی معکوس بردهای غیر ایرانی. به نقل از آقای مرتضی امانی
                            تمام دنیا ما را تحریم کرده اند؛ حداقل خودمان همدیگر را تحریم نکنیم. به نقل از pencil
                            اشک هایی که پس از هر شکست ریخته میشوند همان عرق هاییست که برای پیروزی ریخته نشده است. mehran901

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sigmaos
                              اصلا ویندوز نمیپسندم
                              خیلی باگ داره و مزخرفه
                              میشه در مورد باگ های ویندوز و اینکه از چه سیستم عاملی استفاده می کنید توضیح بدین
                              با تشکر

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X