اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

نمایش عکس در ایمیل

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : پلود عکس در ایمیل

سلام
    اگه منظورتون اینه که مثلا یه همچین اتفاقی بیوفته :

شما باید اول اون عکس رو یه جا پلود کنی بعد روی عکس رایت کلیک کن copy رو بزن (به آدرس عکس کاری نداریم)
    نمی دونم چرا فقط با IE جواب میده من خودمم داشتم با opera این کارو می کردم دیدم نشد اصلا نمی دونم چرا تو opera نمیشه عکس رو select کرد؟! تو firefox هم میشه select کرد اما با رایت کلیک نمیشه عکس رو کپی کرد باید از control+c استفاده کرد. بعد عکس کپی شده رو میری پیست میکنی. اکا هم اگه این قابلیت پیست شدن عکس ها رو داشت خیلی خوب میشد دیگه لازم نبود از گزینه ی اضافه کردن عکس استفاده کنیم

راستی می دونید چرا تو opera نمیشه عکس رو انتخاب کرد؟؟؟؟
    Goodbye

دیدگاه

سلام .................

ممنونم .. در واقع همون Copy معمولی هست؛ درسته؟ هیچ نیازی به لینک و اینا نیست .. درسته؟
      دوستان! مدتی کمتر به سایت میام ..

دیدگاه

سلام
        بله همینطوره که گفتید. فقط یه کپی معمولی از عکسی هستش که پلود شده. به لینک هم نیاز نیست. اما وقتی که شما یه عکس رو پلود می کنید قاعدتا یه لینک به شما میده اما شما به اون لینک کاری نداری و فقط همون عکس رو کپی می کنید.
        Goodbye

دیدگاه

پاسخ : نمایش عکس در ایمیل

سلام

من کلی ایمیل برام میاد که عکسها در داخل متن ایمیل قرار داره و همچنین همون عکسها بصورت attach شده نیز در ایمیل وجود داره،ولی وقتی از عکسهایی که داخل متن ایمیل قرار دارند property بگیری آدرسی مثلا بصورت زیر داره:
          http://us.mg1.mail.yahoo.com/ya/download?mid=...
          که مشخصه عکس تو یک سرور دیگه پلود نشده بلکه در خوده ایمیل وجود داره. میخواستم ببینم اینکار چجوری انجام میشه؟
          البته میدونم یک راه اینه که عکس رو یکجا پلود کرد بعد اون رو تو ایمیل کپی پیست کرد ولی اینجوری ممکنه اولا اون عکس بعدا پاک بشه یا مثلا اون سرور برای طرف مقابل فیلتر باشه و بنوعی نتونه عکس رو ببینه. ولی این ایمیل هایی که برای من میاد اینجوری نیست یعنی عکسها علاوه بر اینکه attach شده اند داخل متن هم وجود دارند.

ممنون
          اللهمَ اغفرلیَ الذنوبَ التی تحبسُ الدعاء

دیدگاه

پاسخ : نمایش عکس در ایمیل

سلام ....................

دوستان؛ عکس GIF رو چطور میشه توی یاهو میل ضمیمه ی پست کرد به طوریکه پست که باز میشه، نمایش متحرک تصاویر مشخص باشه ؟ ممنون میشم پاسخ بدید ..
            دوستان! مدتی کمتر به سایت میام ..

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X