سلام به دوستان
چند وقت پیش هاردم بعد از 3 ماه کار کردن دچار مشکل شد گارانتی هاردم رو تعویض کرد با یه هارد صفر کیلومتر
حالا میخوام روش ویندوز سون 64 بیت نصب کنم
اول باید پارتیشن بندی بشه اما کلا بیشتر از سه درایو ایجاد نمیکنه ( c_d_e )
حدود 400 گیگ میمونه وقتی روش کلیک میکنم که یه درایو جدید بسازم میگه : . . . windows-cannot-be-installed-to-this-disk
رفتم تو سایت ها یه سرچ کردم یکیشون گفته بود گزینه UEFI BOOT رو disable کنم اما من تو قسمت boot اصلا همچین گزینه ای ندارم
فقط یه گزینه هست به نام fast boot
دوستان راهنمایی کنن
باید چیکار کنم ؟؟؟
یه مسئله ی دیگه که خواستم خدمت اساتید عرض کنم اینه که براساس نرم افزار HDDlife pro عملکرد هارد 90% و وضعیت سلامتی هارد 0% هست
این یعنی این که هارد کاملا داغونه اما هارد من همین دیروز بدستم رسید و تازه نصبش کردم براساس همین نرم افزار این هارد وقتی بدستم رسیده حدود
1300 ساعت کار کرده
تحلیل دوستان چیه ؟
من تا امشب هستم بعدش باید برم پادگان 45 روز دیگه میام .
با تشکر
چند وقت پیش هاردم بعد از 3 ماه کار کردن دچار مشکل شد گارانتی هاردم رو تعویض کرد با یه هارد صفر کیلومتر
حالا میخوام روش ویندوز سون 64 بیت نصب کنم
اول باید پارتیشن بندی بشه اما کلا بیشتر از سه درایو ایجاد نمیکنه ( c_d_e )
حدود 400 گیگ میمونه وقتی روش کلیک میکنم که یه درایو جدید بسازم میگه : . . . windows-cannot-be-installed-to-this-disk
رفتم تو سایت ها یه سرچ کردم یکیشون گفته بود گزینه UEFI BOOT رو disable کنم اما من تو قسمت boot اصلا همچین گزینه ای ندارم
فقط یه گزینه هست به نام fast boot
دوستان راهنمایی کنن
باید چیکار کنم ؟؟؟
یه مسئله ی دیگه که خواستم خدمت اساتید عرض کنم اینه که براساس نرم افزار HDDlife pro عملکرد هارد 90% و وضعیت سلامتی هارد 0% هست
این یعنی این که هارد کاملا داغونه اما هارد من همین دیروز بدستم رسید و تازه نصبش کردم براساس همین نرم افزار این هارد وقتی بدستم رسیده حدود
1300 ساعت کار کرده
تحلیل دوستان چیه ؟
من تا امشب هستم بعدش باید برم پادگان 45 روز دیگه میام .
با تشکر
دیدگاه