اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ویندوز وییستا

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

ویندوز وییستا

سلام
    من یه لپ تاپ سونی گرفتم و یه back up از ویندوز ویستاش با خود ویندوز گرفتم . و این رو روی یه hard eternal ریختم و به اون رو به هارد خودم انتقال دادم .من بعد پارتیشن بندی کردم و ویندوز xp نصب کردم . برای اینکه دوباره بتونم ویندوز ویستا رو برگردونم چه باید بکنم.
    یکی می گفت باید هاردتو به حالت اولیه که کلش یه پارتیشن بود عوض کنی ! ایا لازم است ؟؟؟؟؟ :sad:
    من یکی از دلیل این کارم اینه که با اینکه درایور های xp اون رو از بازار رضا خریدم ولی بعضی از درایورها مانند درایورهای صفحه کلید و LCD رو نتونستم گیر بیارم تو این زمینه میتونیت کمکم کنید . :cry:
    بعدش اینکه بهد از نصب نرم افزار protel 2008 و وقتی میخوام یه مثال pcb رو باز کنم یه صفحه ابی میاد و میگه درایورهات مشکل داره . با اینکه من درایورها رو نصب کردم . و تک تک هم اون ها رو نصب کردم. چه کار کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :cry2:
    من دشمن تو و عقاید تو هستم ولی حاضرم در راه آزادی عقیده ات جانم را فدا کنم. (ولتر)

پاسخ : ویندوز وییستا

سلام

با چی بکاپ گرفتی؟
    باید با نرمافزار های مخصوص این کار این کارو بکنی
    مثل acronis true image
    norton ghost
    اولی بهتره
    موفق باشی
    Upload your files Here. Great Azeri Resumable File Host: http://endir.az/index.php?lang=5

دیدگاه

همنطوری که گفتم با خود ویندوز گرفتم . ولی به جای ریختن روی دی وی دی روی هارد ریختم .
      من دشمن تو و عقاید تو هستم ولی حاضرم در راه آزادی عقیده ات جانم را فدا کنم. (ولتر)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط eye of day
        همنطوری که گفتم با خود ویندوز گرفتم . ولی به جای ریختن روی دی وی دی روی هارد ریختم .
        سلام

اگه منظورتون system restore بوده که باید عرض کنم بدرد نمیخوره و فقط یه پناهگاه مخفی و بی سر وصدا برای ویروسا درستمیکنه. توضیحش مفصله . ولی اینو از بنده قبول کنید.
        بهتره غیر فعالش کنید .

اگه منظورتون ntbackup هست بایدبگم این نرم افزار معادل بدرد نخور کار همون acronis و ghost رو انجام میده حالا با قابلیت و کارایی کمتر و ....
        بهتره از نرم افزار هایی که عرض کردم اسنفاده شه

خب الان که رو هارد ریختی باهاش چه مشکلی داری؟
        Upload your files Here. Great Azeri Resumable File Host: http://endir.az/index.php?lang=5

دیدگاه

همنطوری که گفتم من الان روی سیستم ام ویندوز xp دارم و می خوام دوباره ویندوز ویستا رو برگردونم ولی روی dvd نریختم و روی هارد ریختم و هاردم رو هم پارتیشن بندی کردم حالا باید چ :cry2:ه کار کنم.

دیدگاه

سلام

خب اگه پراتیشنات حتی با یه پارتیشن های جدیدی overwrite شده باشن ، ولی تو اون پراتیشن های جدید چیزی نریخته باشی یه مقدار امید هست ، البته با شرایط خاصی

حالا میتونی دقیقا اندازه ی هارد ، شکل پارتیشن بندی قبلی و شکل پارتیشن بندی جدیدت و اینکه اون ایمیج رو کدوم پارتیشن بود رو بهم بگی ؟
            البته منظورم از شکل پارتیشن بندی همون اندازه ی پارتیشنات بترتیب هست. یعنی از C به بعد بترتیب اندازه ها چطور بوده؟

البته لپتاپ سونی وایو یه recovery partition داره که اگه پارتیشن اولیت ویندوزش خراب شد اون اتوماتیک بالا میاد. (البته این پارتیشن hidden flag ش ست شده ، یعنی یه جورایی مخفیه .)
            الیته روند بوت اتوماتیک بخاطر MBR اولیه ی هاردت هست که اینطور عمل میکنه.
            میتونی داخل acronis disk director ببینیش . حتی میتونین ظاهرش کنین.
            فقط قبل از هر کاری با Acronis true image از همون پارتیشن بکاپ بگیرین. (ریکاوری پارتیشنو میگم.)

به هر حال میخوام عرض کنم که هنوز امیدی هم هست که بدون ایمیج دقیقا همون ویندوز اورجینالتون رو دوباره برگردونین.
            البته میتونین Recovery DVD لپتاپتون رو از همون جایی که خریدین یا از نمایندگی هاش بگیرین.

با عرض پوزش بابت تاخیر زیاد در حضور در سایت
            نتیجه رو بگین.

دیدگاه

سلم
              من لپ تاپم Sony Vaio NS295 هستش

ویندوز XP و Vista رو خود شرکتی که ازش خرید کردم برام نصب کرد

با XP کار میکردم و به دلایلی تصمیم به Repair کردنش گرفتم / بهد از Repair فقط اکس پی ریپیر شده بالا میاد و ویستا رو نمیتونم انتخاب کنم :cry:
              حالا میخوام برگردم به شرایط قبل از ریپیر :sad:

چه کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
              Reveng will surely come... Your hard time are ahead
              // - - - - - - - - - -
              برگه های کتاب به منزله بالهایی هستند که روح ما را به عالم نور و روشنایی پرواز میآ*دهند. فرانسوا ولتر
              // - - - - - - - - - -
              اگر برای هرچیزی به غیر از علاقه ی شدیدتان به الکترونیک تلاش کنید ، خیلی دور نخواهید رفت / خیلی هم خوب نخواهید شد.
              // - - - - - - - - - -

دیدگاه

آهان آهان
                یه توضیحی در مورد درایور لپ تاپ های سونی بدبن
                آخه من Back up نگرفتم .... :angry:
                Reveng will surely come... Your hard time are ahead
                // - - - - - - - - - -
                برگه های کتاب به منزله بالهایی هستند که روح ما را به عالم نور و روشنایی پرواز میآ*دهند. فرانسوا ولتر
                // - - - - - - - - - -
                اگر برای هرچیزی به غیر از علاقه ی شدیدتان به الکترونیک تلاش کنید ، خیلی دور نخواهید رفت / خیلی هم خوب نخواهید شد.
                // - - - - - - - - - -

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                X