اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تمام اطلاعات سیستمم از دست رفته .

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : تمام اطلاعات سیستمم از دست رفته .

خدارو شکر دیتاهای مربوط به Altiume ,proteuse ,ise,Quartuse همه سر جاش اومده و عالی هم داره کار می کنه . بالاخره تعریفهایی که از این نرم افزار توی Help اومده الکی نبوده و به راستی سزاوار این همه تعریف و تمجید ست . به هر حال دم Active@Files Recover واقعا گرم بادا !

راستی یه نرم افزار خیلی توپ واسه رایت DVD پیدا کردم به نام Ashampoo (شاید خیلی ها بدونند ). از محاسن این نرم افزار نسبت به Nero حجم کم و سادگی کار باهاشه . محیط کار خشکل و ساده و کارایی بسیار بالا تا حدی که در Help گفته جایگزین بسیار مناسبی برای Nero خواهد بود . تا قبل از این که این بلا سرم بیاد رایت DVD رو با Nero انجام می دادم (یعنی تا همین سه چار روز پیش ) اما Ashampoo تو 3 سوت نصب شد و سرعت رایتش هم به نظر از Nero بیشتره . اسم باحالی هم داره . من رو یاد لیانشامپو و امپراطور دریا و جانگ بوگو و یونگ جانگ عزیز که این آخر سریا شده بود یومان می ندازه .

آسمان بار امانت نتوانست کشید قرعه کار به نام من دیوانه ردند
    سلطانی دو عالم باشد از آن آن کس سلطان بیامدست و درویش رفته باشد

دیدگاه

پاسخ : تمام اطلاعات سیستمم از دست رفته .

Description:
      Ashampoo Burning Studio 2009 is still totally simple and intuitive to use. We listened to your feedback, added the new functions you asked for and made a long list of corrections and changes. The result is a better, more powerful and more efficient CD, DVD and Blu-ray burning application than ever before.

لینک دانلود:
      http://rapidshare.com/files/158924913/AshBurn_2oo9.rar

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
      X