اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

شاسایی هارد اینترنال مک

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

شاسایی هارد اینترنال مک

سلام دوستان
    من هارد اینترنال لب تاب مک خودمو عوض کردم اما اونو شناسایی نمی کنه و وقتی می خوام سیستم عمل روش نصب کنم میگه فضایی برا نصب پیدا نشد یعنی اصلا هاردو نشناخته دو باره همون هارد قبلیشو روش گذاشتم ولی بازم شناسایی نمی کنه اگه کسی راه حلی به ذهنش میرسه کمک کنه ممنون میشم

پاسخ : شاسایی هارد اینترنال مک

نوشته اصلی توسط adrianjavad نمایش پست ها
    سلام دوستان
    من هارد اینترنال لب تاب مک خودمو عوض کردم اما اونو شناسایی نمی کنه و وقتی می خوام سیستم عمل روش نصب کنم میگه فضایی برا نصب پیدا نشد یعنی اصلا هاردو نشناخته دو باره همون هارد قبلیشو روش گذاشتم ولی بازم شناسایی نمی کنه اگه کسی راه حلی به ذهنش میرسه کمک کنه ممنون میشم
    کابل فلتشو که پاره نکردی؟

امیرحسین ضیا

دیدگاه

نه سالمه ...

دیدگاه

از داخل فیرمویر(بایوس) ببینید می توانید تنظیمات را ریست کنید یا نه. اگر مقدور است از تنظیمات آن عکس اینجا بگذارید (در uplod.ir بارگذاری کنید)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مهندس ربانی نمایش پست ها
          از داخل فیرمویر(بایوس) ببینید می توانید تنظیمات را ریست کنید یا نه. اگر مقدور است از تنظیمات آن عکس اینجا بگذارید (در uplod.ir بارگذاری کنید)
          من نمیدونم چطور وارد این تنظیمات بشم میشه راهنمایی کنید ؟؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط adrianjavad نمایش پست ها
            من نمیدونم چطور وارد این تنظیمات بشم میشه راهنمایی کنید ؟؟
            اینجا توضیح داده چطور
            A system's BIOS, or Basic Input/Output System, is a software chip in a computer's motherboard that determines how the operating system functions. All Windows operating systems use BIOS, while MacBook computers use an equivalent called EFI, or Extensible Firmware Interface.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X