اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مودم روتر سیمکارتی 4G چی بخرم؟؟؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : مودم روتر سیمکارتی 4G چی بخرم؟؟؟

[QUOTE=sina1359;725836]
    نوشته اصلی توسط mindhunter نمایش پست ها
    سلام و عرض ادب...
    دقیقا علی آقا... بحث همین بود با یکی از دوستان.... میگفت ایرانسل نگیری... خیلی گرونه
    که شما هم فرمودید.... بله تلفن دارد.... خانه هم ADSL است... کار راه انداز میباشد....
    در شمال پدر هم تلفن است.... برای دزدگیر جدیدا گرفته....پس نظر شما هم ADSL است
    پ.ن: اگر زحمتی نیست یک عکس از اینترنت (نه این که در زحمت بیوفتید و از مودم عکس بگیرید)
    پیدا کنید و از مودمتان قرار دهید ببینم به چه صورتی است.... ممنون میشم.... قیمت حدودی هم
    علی آقا این دسته از مودمها چند است؟؟؟ جهت اطلاع ....... ممنون میشم راهنمایی کنید....
    این مودم هست سینا جان

قیمت نو این مودم از 2900 به بالا هست.
    الان شما یه آی پی Static هم میخوای که نمیدونم روی سیم کارت میدن یا نه اونجوری مجبور میشی بری دنبال DDNS که از راه دور بخوای ببینی.
    همون ای دی اس ال خوب هست یه مودمم میگیری حدود 400 آی پی استاتیکم راحت میگیری.

دیدگاه

[QUOTE=mindhunter;725838]
      نوشته اصلی توسط sina1359 نمایش پست ها
      این مودم هست سینا جان

قیمت نو این مودم از 2900 به بالا هست.
      الان شما یه آی پی Static هم میخوای که نمیدونم روی سیم کارت میدن یا نه اونجوری مجبور میشی بری دنبال DDNS که از راه دور بخوای ببینی.
      همون ای دی اس ال خوب هست یه مودمم میگیری حدود 400 آی پی استاتیکم راحت میگیری.
      خیلی گرون شده..... من از پسش بر نمیام...... علی آقا خیر .... رو سیمکارت آی پی استاتیک به هیچ
      عنوان نمیدهند .... مگر TDLTE باشد.... آن هم گفت باید مجوز داشته باشید..... البته دوربینهای جدید
      همه سرور مخصوص داشته و به روش p2P انتقال تصویر صورت میگیرد.... فقط لازم است App مخصوص
      نصب شود و کد روی دوربین با اپ اسکن شود.... پس مشکلی با سیمکارتی نیست.... مد نظر شما چند است...
      البته که نمیاید قیمت پایین و مفت بفروشید... فکر کنم همان ADSL به جیب من بهتر خوش آید....
      آموزش ساخت دستگاه برف ساز خانگی : https://www.eca.ir/forums/thread55009.html
      مقاله آموزشی 11 پروژه با AVR و بسکام: https://www.eca.ir/forums/thread31760.html
      _*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡_

دیدگاه

[QUOTE=sina1359;725839]
        خیلی گرون شده..... من از پسش بر نمیام...... علی آقا خیر .... رو سیمکارت آی پی استاتیک به هیچ
        عنوان نمیدهند .... مگر TDLTE باشد.... آن هم گفت باید مجوز داشته باشید..... البته دوربینهای جدید
        همه سرور مخصوص داشته و به روش p2P انتقال تصویر صورت میگیرد.... فقط لازم است App مخصوص
        نصب شود و کد روی دوربین با اپ اسکن شود.... پس مشکلی با سیمکارتی نیست.... مد نظر شما چند است...
        البته که نمیاید قیمت پایین و مفت بفروشید... فکر کنم همان ADSL به جیب من بهتر خوش آید....
        الان تو شرکت ما داهو داریم یه مشکلی پیش اومده چون سیسکو آوردم سر راهش به ای پیش وصل نمیشه این روش P2p که فرمودید چجوری هست؟برنامشو روی گوشی نصب کنم کد روی دستگاه DVR اسکن کنم؟تنظیم خاصی روی دستگاه نداره؟من DDNS فقط دیدم که اونم نمیزاره عضو بشم

دیدگاه

[QUOTE=mindhunter;725841]
          الان تو شرکت ما داهو داریم یه مشکلی پیش اومده چون سیسکو آوردم سر راهش به ای پیش وصل نمیشه این روش P2p که فرمودید چجوری هست؟
          برنامشو روی گوشی نصب کنم کد روی دستگاه DVR اسکن کنم؟تنظیم خاصی روی دستگاه نداره؟من DDNS فقط دیدم که اونم نمیزاره عضو بشم
          دستگاه علی آقا برای کی هست؟ دی وی آر را عرض میکنم..... اگر قابلیت P2P داشته باشد و نصل جدید باشد.... یک قسمت دارد که 2 عدد QR کد را نمایش
          میدهد و با اسکن اولی شما اپ را دانلود و نصب میکنید و با اسکن دومی دوربین را شناسایی کرده و تصویر را مشاهده میکنید....
          مقاله آموزشی 11 پروژه با AVR و بسکام: https://www.eca.ir/forums/thread31760.html
          _*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡_

دیدگاه

[QUOTE=sina1359;725842]
            دستگاه علی آقا برای کی هست؟ دی وی آر را عرض میکنم..... اگر قابلیت P2P داشته باشد و نصل جدید باشد.... یک قسمت دارد که 2 عدد QR کد را نمایش
            میدهد و با اسکن اولی شما اپ را دانلود و نصب میکنید و با اسکن دومی دوربین را شناسایی کرده و تصویر را مشاهده میکنید....
            برای شرکت خودمون هست.
            چه جالب فردا حتما چک میکنم

دیدگاه

[QUOTE=mindhunter;725843]
              برای شرکت خودمون هست.
              چه جالب فردا حتما چک میکنم
              انتقال تصویر دوربین مداربسته داهوا را به نوعی میتوان یکی از مهمترین ویژگی های مورد نظر هر شخص برای انتخاب دستگاه های موردنیاز فرد است.این ویژگی به طور کلی توسط شرکت داهوا در ایران تحریم شده است اما به راحتی می توانید این ویژگی را برای دوربین ها و سیستم حفاظتی خود فعال

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
              X