اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کارت حافظه (رم) یا Micro SD چه برندی و چه مدلی بخرم؟؟؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : کارت حافظه (رم) یا Micro SD چه برندی و چه مدلی بخرم؟؟؟

بله فکر کنم همین که شما میفرمایید ...24 ساعت در هفت روز هفته.....
    محمد خان یک سوال دیگه.....داشتم در گوگل سرچ میکردم که چشمم به
    کارت حافظه 512 گیگ افتاد... من یک هارک 500 گیگ اکسترنال AData چند
    سال پیش خریداری کردم... برای آرشیو موزیکهام..... حالا میبینم یک کارت
    با آن حجم کوچک رسیده به پای همان هارد!!!! حال سوال اینجاست:
    من مثلا یک حافظه 512 خریدم.... 1- عمری همانند هارد اکسترنال دارد؟
    2- چه رم ریدری و چه مدلی و برندی پیشنهاد میدهید که برای اتصال
    به PC از آن استفاده کنم که هم کارت خراب نشود و هم سرعت انتقال
    داده پایین نیاید و به عنوان ذخیره آرشیو موزیک استفاده کنم.....
    کلا کارت حافظه و رم ریدر را چه برندی بخرم؟؟؟ به خاله ام میتوانم
    بگویم که از آمریکا برایم بخرد و پست کند.... چی بگیرم به نظرتون
    بد جوری دلم را برده..... یا فلش مموری هم میشود آن را چی پیشناد میدهید
    خلاصه رم ریدر + کارت حافظه یا فلش مموری؟؟؟؟
    آموزش ساخت دستگاه برف ساز خانگی : https://www.eca.ir/forums/thread55009.html
    مقاله آموزشی 11 پروژه با AVR و بسکام: https://www.eca.ir/forums/thread31760.html
    _*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡_

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sina1359 نمایش پست ها
      بله فکر کنم همین که شما میفرمایید ...24 ساعت در هفت روز هفته.....
      محمد خان یک سوال دیگه.....داشتم در گوگل سرچ میکردم که چشمم به
      کارت حافظه 512 گیگ افتاد... من یک هارک 500 گیگ اکسترنال AData چند
      سال پیش خریداری کردم... برای آرشیو موزیکهام..... حالا میبینم یک کارت
      با آن حجم کوچک رسیده به پای همان هارد!!!! حال سوال اینجاست:
      من مثلا یک حافظه 512 خریدم.... 1- عمری همانند هارد اکسترنال دارد؟
      2- چه رم ریدری و چه مدلی و برندی پیشنهاد میدهید که برای اتصال
      به PC از آن استفاده کنم که هم کارت خراب نشود و هم سرعت انتقال
      داده پایین نیاید و به عنوان ذخیره آرشیو موزیک استفاده کنم.....
      کلا کارت حافظه و رم ریدر را چه برندی بخرم؟؟؟ به خاله ام میتوانم
      بگویم که از آمریکا برایم بخرد و پست کند.... چی بگیرم به نظرتون
      بد جوری دلم را برده..... یا فلش مموری هم میشود آن را چی پیشناد میدهید
      خلاصه رم ریدر + کارت حافظه یا فلش مموری؟؟؟؟
      کلا حافظه های الکترونیکی اگر با کیفیت باشند متوسط عمرشون بیشتر از هاردهای مکانیکی هست پس از نظر طول عمر مشکلی ندارند
      مموری ریدر مارک خوب من چیز خاصی سراغ ندارم همین ای دیتا و ترنسید و سن دیسک و.......هم مموری ریدر دارند که اگر قراره از ایران بخرید باید اول دید چه مموری می خرید بعد متناسب با اون هزینه کنید و مموری ریدر بخرید
      از نظر سرعت به نظر من اگر قصد هزینه دارید ssdاکسترنال بخرید هم در مقابل فلش و مموری sd پر سرعت تر هست حتی گاهی اوقات سرعت دو برابر بیشتر داره هم اینکه همون حدود قیمت براتون در میاد

مثلا سرعت ssdبالا را با این مموری مقایسه کنید و همین طور قیمت تازه هزینه یدونه مموری ریدر برند خوب هم بهش اضافه کنید

کسی که به کشورش به درستی خدمت کند،نیازمند تکیه به خاطره ی گذشتگانش نخواهد بود
      ولتر

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mohamadh14 نمایش پست ها
        کلا حافظه های الکترونیکی اگر با کیفیت باشند متوسط عمرشون بیشتر از هاردهای مکانیکی هست پس از نظر طول عمر مشکلی ندارند
        مموری ریدر مارک خوب من چیز خاصی سراغ ندارم همین ای دیتا و ترنسید و سن دیسک و.......هم مموری ریدر دارند که اگر قراره از ایران بخرید باید اول دید چه مموری می خرید بعد متناسب با اون هزینه کنید و مموری ریدر بخرید
        از نظر سرعت به نظر من اگر قصد هزینه دارید ssdاکسترنال بخرید هم در مقابل فلش و مموری sd پر سرعت تر هست حتی گاهی اوقات سرعت دو برابر بیشتر داره هم اینکه همون حدود قیمت براتون در میاد

مثلا سرعت ssdبالا را با این مموری مقایسه کنید و همین طور قیمت تازه هزینه یدونه مموری ریدر برند خوب هم بهش اضافه کنید

https://www.digikala.com/product/dkp...A7%DB%8C%D8%AA
        سلام و عرض اب و تشکر .......
        محمد خان این حافظه های SSD چه هستند؟ جدیدا وارد بازار شده اند؟ بر چه منبایی کار میکنند؟
        همانند هارد دیسک مغناتیسی هستند یا مثل فلش مموری ها ازدسته اپرامها هستند؟ تا حالا ندیده
        بودم.... البته خیلی وقت است که از علم کامپیوتر عقب افتادم و پیگیری نمیکنم..... کمی میتوانید
        من را آگاه کنید.... انگار نوع اینترنال آن هم موجود است.... با فلش مموری ها و هارد چه فرقی دارند....
        مقاله آموزشی 11 پروژه با AVR و بسکام: https://www.eca.ir/forums/thread31760.html
        _*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡_

دیدگاه

سلام و عرض اب و تشکر .......
          محمد خان این حافظه های SSD چه هستند؟ جدیدا وارد بازار شده اند؟ بر چه منبایی کار میکنند؟
          همانند هارد دیسک مغناتیسی هستند یا مثل فلش مموری ها ازدسته اپرامها هستند؟ تا حالا ندیده
          بودم.... البته خیلی وقت است که از علم کامپیوتر عقب افتادم و پیگیری نمیکنم..... کمی میتوانید
          من را آگاه کنید.... انگار نوع اینترنال آن هم موجود است.... با فلش مموری ها و هارد چه فرقی دارند....
          سلام
          ارادت
          ssdکه مخفف solid state driveهست در واقع جایگزینی الکترونیکی برای هاردهای مغناطیسی یا همان مکانیکی هست .بله مثل فلش کاملا الکترونیکی هست و هیچ گونه موتور یا سیستم مکانیکی نداره .داخلش فقط برد و چیپ و مقاومت و....است
          مزیت اصلی که به نسبت فلش یا رمهای sdمعمولی داره اینه که عموما (نه همیشه)سرعتش از فلش و رم بیشتره اما خوبssd سایز بزرگتری به نسبت sdداره

ssdدقیقا مثل هارد هم اینترنال داره هم اکسترنال مزیت ssdبه نسبت هارد معمولی اینه که چون مکانیکی نیست با ضربه و آهنربا و.....به سادگی خراب نمیشه. صدا نداره .گرماش کمتر از هارده .اکثرا سرعتشون خیلی بیشتر از هارده. اما گران تر از هارده .قدیما خیلی گرون تر از هارد بود اما الان تا حد زیادی قیمتشون کم شده قبلا طول عمر ssdخیلی کمتر بود که این مشکل هم در محصولات جدید کاملا حل شده
          من خودم از حدود 8سال پیش با ssdآشنا شدم اما از کی در بازار ایران بوده نمی دونم
          ولتر

دیدگاه

بریم سر موضوع اصلی تاپیک که SD Card بود......
            بر اساس نظرات مردم در دیجی کالا که باز نمیتوان 100 درصد آنها را درست پنداشت..... برندهای مختلف را بررسی میکنیم:
            کینگستون یا kingston که از قدیم تولید کننده معروف کارت حافظه بوده... نظر همه به سری جدیدی که در دیجی کالا به فروش
            میرسد... بسیار بد بوده و همه گفتند که بعد از یک ماه سوخته... پس چهار ضربدر از ما میگیرد [
            xxxx]
            ای دیتا یا ADATA که در تولید حافظه حرف اول را میزند... نظر کاربران دیجی کالا نصف تعریف کرده بودند و گروهی هم به بی کیفتی
            و سوختن این برند که تعدادشون هم کم نبودند ... نظر دادند.... پس نصف به نصف که دو ضربدر و دو ستاره [
            **xx]
            سیلیکن پاور یا SP که همه تعریف کرده بودند ولی چند پست خرابی داشتیم و سه ستاره و یک ضربدر...... [
            ***x]
            کوداک یا Kodak که همه یا تعریف کرده بودند ویا گفته بودند معمولی است و چیز خاصی نیست پس دو ستاره و دو جاخالی.... [
            **--]
            سونی یا Sony که همه تعریف کرده بودند و چند نفر هم گفته بودند معمولیست اما 4 ستاره دارد [
            ****]
            سامسونگ یا Samsung که همه تعریف کرده بودند ولی انگار سریهای جدید همه فیک است که ما به سری جدید کار نداریم [
            ****]
            توشیبا یا Toshiba که دوستم در علائدین هم سفارش آن را کرده بود.... همه به شدت تعریف کردند.... پس 5 ستاره [
            *****]
            نظر دوستان چیست؟؟؟؟؟

دیدگاه

دوستان... توشیبا را حافظه طلای تهران TMC گارانتی کرده....
              این شرکت گارانتی کننده خوب است.... ؟؟؟
              به پای متین و آواژنگ و آونگ میرسد؟؟؟
              سامسونگ و HP و چند برند مطرح را عرضه میکنه
              نظر دوستان چیست؟؟؟؟
              لطفا راهنمایی کنید حافظه 16 یا 32 با چه گارانتی و برنی
              بخرم؟؟؟؟؟

دیدگاه

دوستان... توشیبا را حافظه طلای تهران TMC گارانتی کرده....
                این شرکت گارانتی کننده خوب است.... ؟؟؟
                به پای متین و آواژنگ و آونگ میرسد؟؟؟
                سامسونگ و HP و چند برند مطرح را عرضه میکنه
                نظر دوستان چیست؟؟؟؟
                لطفا راهنمایی کنید حافظه 16 یا 32 با چه گارانتی و برنی
                بخرم؟؟؟؟؟

من قبلا اسم این شرکت را شنیدم اما قطعا به اعتبار آواژنگ نیست .اما کلا خودتون می دونید گارانتی تو ایران یعنی چی!!!!پس دنبال اعتبار گارانتی نباشید دنبال این باشید جنس اورجینال بهتون بدهند نه فیک
                از همین آواژنگ من فلش مارک کینگ مکس خریدم سوخت بعد بردم گارانتی ارسال کردند تهران بعد یک هفته برگشت خورد گفتند خودتون خرابش کردیدمنم پرتش کردم تو سطل زباله بعد یک ماه از شرکت زنگ زدند که فلان مدل فلش که شما داشتید مشکل کارخانه ای داشته و می تونید مرجوع کنید تا براتون عوض کنیم منم گفتم شما زباله های خونتون را یکماه نگه می دارید؟؟؟!!!!گفتند خوب دیگه چون فلش را ندارید مرجوع کنید پس دیگه فلش بی فلش!!!!!!
                به نظر من سوالتون را در انجمن تخصصی عنوان کنید شاید بهتر به نتیجه برسید
                ولتر

دیدگاه

من قبلا اسم این شرکت را شنیدم اما قطعا به اعتبار آواژنگ نیست .اما کلا خودتون می دونید گارانتی تو ایران یعنی چی!!!!پس دنبال اعتبار گارانتی نباشید دنبال این باشید جنس اورجینال بهتون بدهند نه فیک
                  از همین آواژنگ من فلش مارک کینگ مکس خریدم سوخت بعد بردم گارانتی ارسال کردند تهران بعد یک هفته برگشت خورد گفتند خودتون خرابش کردیدمنم پرتش کردم تو سطل زباله بعد یک ماه از شرکت زنگ زدند که فلان مدل فلش که شما داشتید مشکل کارخانه ای داشته و می تونید مرجوع کنید تا براتون عوض کنیم منم گفتم شما زباله های خونتون را یکماه نگه می دارید؟؟؟!!!!گفتند خوب دیگه چون فلش را ندارید مرجوع کنید پس دیگه فلش بی فلش!!!!!!
                  به نظر من سوالتون را در انجمن تخصصی عنوان کنید شاید بهتر به نتیجه برسید
                  https://forum.lioncomputer.com/
                  بینهایت ممنون محمد خان.... بله باید در فروم تخصصی مطرح کنم...
                  من چند لینک قرار میدهم در تصمیم کمکم کنید.... در آخر کدام را بخرم.....
                  با تشکر....
                  پ.ن: بله دقیقا.... گارانتی ها تقریبا در ایران بی ارزش هستند.... من هم یک فلش اثر انگشتی ترنسند داشتم
                  بعد مدتی کند و خراب شد... جایی هم قبول نکرد.... نمایندگی اصلی در بازار رضا رفتم و جوابی نگرفتم....همین

دیدگاه

بینهایت ممنون محمد خان.... بله باید در فروم تخصصی مطرح کنم...
                    من چند لینک قرار میدهم در تصمیم کمکم کنید.... در آخر کدام را بخرم.....
                    با تشکر....
                    پ.ن: بله دقیقا.... گارانتی ها تقریبا در ایران بی ارزش هستند.... من هم یک فلش اثر انگشتی ترنسند داشتم
                    بعد مدتی کند و خراب شد... جایی هم قبول نکرد.... نمایندگی اصلی در بازار رضا رفتم و جوابی نگرفتم....همین

https://www.digikala.com/product/dkp...AA#/tab-params
                    ارادت

سیلیکون پاور را کلا حذف کنید نه اینکه بد باشه اما وقتی شما تجربه کاربری خوبی از کداک داشتید چرا سیلیکون پاور بخرید؟؟

من باشم همون اول عرض کردم سامسونگ می خرم اما چرا ؟؟؟؟چون تجربه کاربری خوبی ازش داشتم در این لیست شما سامسونگ از همه کم سرعت تر هست قیمتش هم بالا تره
                    سونی هم هرچند برند خوبیه اما حدود 50درصد گران تره پس به نظرم صرف نمی کنه .

میماند توشیبا و کداک که در تحلیل خود شما توشیبا از همه بهتره از طرفی سرعتش هم زیادتر از بقیه است قیمتش هم مثل سونی بالا نیست پس فکر کنم همان توشیبا برای شما بهترین باشه
                    اگر می خواهید 3تا مموری هم زمان بخرید دوتا توشیبا بخرید یدونه هم کداک
                    ولتر

دیدگاه

ارادت

سیلیکون پاور را کلا حذف کنید نه اینکه بد باشه اما وقتی شما تجربه کاربری خوبی از کداک داشتید چرا سیلیکون پاور بخرید؟؟

من باشم همون اول عرض کردم سامسونگ می خرم اما چرا ؟؟؟؟چون تجربه کاربری خوبی ازش داشتم در این لیست شما سامسونگ از همه کم سرعت تر هست قیمتش هم بالا تره
                      سونی هم هرچند برند خوبیه اما حدود 50درصد گران تره پس به نظرم صرف نمی کنه .

میماند توشیبا و کداک که در تحلیل خود شما توشیبا از همه بهتره از طرفی سرعتش هم زیادتر از بقیه است قیمتش هم مثل سونی بالا نیست پس فکر کنم همان توشیبا برای شما بهترین باشه
                      اگر می خواهید 3تا مموری هم زمان بخرید دوتا توشیبا بخرید یدونه هم کداک
                      ممنون محمد خان... چه ریز بین هستید.....ماشا....
                      من دو تا فلش سیلیکن پاور قدیمی دارم که خیلی خوب عمل میکند... ولی دو تا جدید گرفتم که هر دو کند و بی کیفیت بود...
                      اولین مشکلی که در خرید بیشتر فلشهای جدید که داشتم و حتی دوستان هم همین مشکل را داشتند..... سرعت کند فلش مموری
                      های جدید نسبت به مدلهای قدیمی تر خود بود.... مثلا یک سیلیکن پاور 8 گیگ قدیمی.... فیلمی را در چند دقیقه انتقال میدهد و
                      مدلهای 16 و 32 جدید که خودم و دوستان خریدند... چند برند متفاوت هم بود..... حتی 20 تا 30 دقیقه برای یک فیلم 1 گیگی زمان
                      میگرفت.... دلیل را نمیدانم که چرا فلشهای جدیدی که من دیدم همه بی کیفیت و کند است.... کارت حافظه را زیاد تست نکردم...
                      همین کداک 8 گیگ بود که چند سال پیش برای اورنج پای لایت از دیجی خریدم و تست کردم هنوز خوب و سریع کار میکند... ولی آداپتور
                      را وصل میکنیم ..... آداپتور داخل جعبه خودش.... سرعت کند میشود...... چی بگم... من هم ماندم... سامسونگ هم خیلی خوب است اما
                      در نظرات دیجی کالا اعلام کردند که تقلبی زیاد ارسال میشه و حتی عکسهای نمونه اصل با تقلبی مشخص شده.... یک نگاه به نظرات بیندازید
                      پ.ن: حالا یک سوال دیگر.... یک فلش 32 گیگیUSB که مشکل کند بودن را نداشته باشد ... چی بخرم از همین دیجی کالا ... انگار تجربه فلشی
                      شما بالا است.... ....

دیدگاه

ممنون محمد خان... چه ریز بین هستید.....ماشا....
                        من دو تا فلش سیلیکن پاور قدیمی دارم که خیلی خوب عمل میکند... ولی دو تا جدید گرفتم که هر دو کند و بی کیفیت بود...
                        اولین مشکلی که در خرید بیشتر فلشهای جدید که داشتم و حتی دوستان هم همین مشکل را داشتند..... سرعت کند فلش مموری
                        های جدید نسبت به مدلهای قدیمی تر خود بود.... مثلا یک سیلیکن پاور 8 گیگ قدیمی.... فیلمی را در چند دقیقه انتقال میدهد و
                        مدلهای 16 و 32 جدید که خودم و دوستان خریدند... چند برند متفاوت هم بود..... حتی 20 تا 30 دقیقه برای یک فیلم 1 گیگی زمان
                        میگرفت.... دلیل را نمیدانم که چرا فلشهای جدیدی که من دیدم همه بی کیفیت و کند است.... کارت حافظه را زیاد تست نکردم...
                        همین کداک 8 گیگ بود که چند سال پیش برای اورنج پای لایت از دیجی خریدم و تست کردم هنوز خوب و سریع کار میکند... ولی آداپتور
                        را وصل میکنیم ..... آداپتور داخل جعبه خودش.... سرعت کند میشود...... چی بگم... من هم ماندم... سامسونگ هم خیلی خوب است اما
                        در نظرات دیجی کالا اعلام کردند که تقلبی زیاد ارسال میشه و حتی عکسهای نمونه اصل با تقلبی مشخص شده.... یک نگاه به نظرات بیندازید
                        پ.ن: حالا یک سوال دیگر.... یک فلش 32 گیگیUSB که مشکل کند بودن را نداشته باشد ... چی بخرم از همین دیجی کالا ... انگار تجربه فلشی
                        شما بالا است.... ....
                        ارادت
                        اون اوایل که فلش تازه اومده بود و بهش می گفتند کول دیسک حجم ها هم 128 مگ و امثال این بود من خیلی فلش برای اقوام و دوستان خریدم اما آخرین فلشی که خریدم 3-4سال پیش بود که فلش 8 گیگ فلیپس بود رفتم بازار ارزان ترین فلش اورجینال 8 گیگی که مغازه دم در بازار داشت را خریدم کلا تجربیات فلشی من قدیمی هست

در مورد سرعت فلش ها اگر فلش اورجینال باشه شما از سایت سرعت را بینید با نرم افزارهای تست سرعت فلش تست کنید اگر خیلی کمتر بود مشکل از سیستم هست نه فلش .مشکلات سیستم هم 90درصد نرم افزاری هست یا درایورهای usbدرست نصب نشده یا ویندوز مشکل داره و نسخه قدیمی هست و امثال اینها گاهی اوقات فرمت کردن فلش هم تا حد زیادی مشکلات سرعتش را حل می کنه مخصوصا فرمت را از fatبه ntfsتبدیل کنید .محل اتصال usbجلو کیسها هم اکثرا بی کیفیت هستندو بهتره به خود مادربورد از پشت وصل کنید البته اگر نوت بوک باشه که اصلا این داستان را نداره.
                        اینجا هم راهنمایی داره
                        Don't worry if your USB goes very slow while transferring files between your PC. To address the slow USB transfer speed issue, follow to learn the causes and how to increase USB transfer speed immediately with the provided methods.

کلا فلشهای ارزان اما با حجم زیاد هرچند اورجینال باشند سرعت کمی دارند از قدیم گفتند هر ارزانی بی حکمت نیست.

بالاخره فلش 32گیگ 85تومنی با 177تومنی از یک برند حتما با هم تفاوت دارند

بله کامنتها را دیده ام سامسونگ تقلبی خیلی داره در مجموع به نظرم شما همان کداک یا توشیبا بخرید .اما من فن سامسونگ هستم سامسونگ میخرم
                        ولتر

دیدگاه

ارادت
                          اون اوایل که فلش تازه اومده بود و بهش می گفتند کول دیسک حجم ها هم 128 مگ و امثال این بود من خیلی فلش برای اقوام و دوستان خریدم اما آخرین فلشی که خریدم 3-4سال پیش بود که فلش 8 گیگ فلیپس بود رفتم بازار ارزان ترین فلش اورجینال 8 گیگی که مغازه دم در بازار داشت را خریدم کلا تجربیات فلشی من قدیمی هست

در مورد سرعت فلش ها اگر فلش اورجینال باشه شما از سایت سرعت را بینید با نرم افزارهای تست سرعت فلش تست کنید اگر خیلی کمتر بود مشکل از سیستم هست نه فلش .مشکلات سیستم هم 90درصد نرم افزاری هست یا درایورهای usbدرست نصب نشده یا ویندوز مشکل داره و نسخه قدیمی هست و امثال اینها گاهی اوقات فرمت کردن فلش هم تا حد زیادی مشکلات سرعتش را حل می کنه مخصوصا فرمت را از fatبه ntfsتبدیل کنید .محل اتصال usbجلو کیسها هم اکثرا بی کیفیت هستندو بهتره به خود مادربورد از پشت وصل کنید البته اگر نوت بوک باشه که اصلا این داستان را نداره.
                          اینجا هم راهنمایی داره
                          Don't worry if your USB goes very slow while transferring files between your PC. To address the slow USB transfer speed issue, follow to learn the causes and how to increase USB transfer speed immediately with the provided methods.

کلا فلشهای ارزان اما با حجم زیاد هرچند اورجینال باشند سرعت کمی دارند از قدیم گفتند هر ارزانی بی حکمت نیست.

بالاخره فلش 32گیگ 85تومنی با 177تومنی از یک برند حتما با هم تفاوت دارند

بله کامنتها را دیده ام سامسونگ تقلبی خیلی داره در مجموع به نظرم شما همان کداک یا توشیبا بخرید .اما من فن سامسونگ هستم سامسونگ میخرم
                          برند ال جی ابتدای ورود فلش مموری های USB تولید داشت و با نام تجاری کول دیسک به بازار عرضه میکرد... پدر من هنوز به فلش کول دیسک میگه
                          من هم سامسونگ را پسندیدم.... اصلش را از کجا پیدا کنم و گارانتی کجا؟؟؟ اگر نبود توشیبا..... انگار کداک هم جدیدش خراب کرده.... مخصوصا این سری های
                          چند ماه پیش تا به امروز.... راستی محمد خان آواژنگ با آونگ فرق داره؟ من یک هارد ADATA دارم که برچسب آونگ روی آن است.... آیا آواژنگ شرکت دیگریست؟
                          بعد شما فلشهای ADATA را زحمت کشیدید معرفی کردید.... در مورد فلش نمیدانم ولی کارتهای SD این کمپانی را خیلی از دوستان مشکل داشتند... در کامنتها است...
                          در دو مدلی که معرفی کردید... خوب مشخصه یکی USB 2 است و دیگری USB 3 .... پس سرعت خیلی متفاوت خواهد بود...... من بحث دو فلش هم مارک و هم شکل که یکی
                          16 و تولید مثلا 2018 بود و دیگری 8 و تولید سال 2011 .... هر دو USB 2 هستند... 8 گیگ فیلم را دو دقیقه کپی میکند و 16 گیگ حدود 20 دقیقه طول میدهد.... چی بگم

دیدگاه

برند ال جی ابتدای ورود فلش مموری های USB تولید داشت و با نام تجاری کول دیسک به بازار عرضه میکرد... پدر من هنوز به فلش کول دیسک میگه
                            من هم سامسونگ را پسندیدم.... اصلش را از کجا پیدا کنم و گارانتی کجا؟؟؟ اگر نبود توشیبا..... انگار کداک هم جدیدش خراب کرده.... مخصوصا این سری های
                            چند ماه پیش تا به امروز.... راستی محمد خان آواژنگ با آونگ فرق داره؟ من یک هارد ADATA دارم که برچسب آونگ روی آن است.... آیا آواژنگ شرکت دیگریست؟
                            بعد شما فلشهای ADATA را زحمت کشیدید معرفی کردید.... در مورد فلش نمیدانم ولی کارتهای SD این کمپانی را خیلی از دوستان مشکل داشتند... در کامنتها است...
                            در دو مدلی که معرفی کردید... خوب مشخصه یکی USB 2 است و دیگری USB 3 .... پس سرعت خیلی متفاوت خواهد بود...... من بحث دو فلش هم مارک و هم شکل که یکی
                            16 و تولید مثلا 2018 بود و دیگری 8 و تولید سال 2011 .... هر دو USB 2 هستند... 8 گیگ فیلم را دو دقیقه کپی میکند و 16 گیگ حدود 20 دقیقه طول میدهد.... چی بگم
                            سورین را که اصلا من اسمش را تا حالا نشنیدم حافظه طلایی فکر کنم قدیمی تر باشه
                            بله آواژنگ با آونگ فرق داره آواژنگ خیلی قدیمی تر از آونگ هست .آواژنگ جز اولین گارانتی های سخت افزار در ایران بود که هنوز هم هست و کار می کنه فطعات معروف برند گیگابایت را شرکت آواژنگ گارانتی می کنه.

مشکل فلش ها عجیبه احتمالا جدیدتره فیک هست .یا اینکه چیپ کنترلش با ورژن ویندوز هماهنگ نیست و باید درایور چیزی براش نصب بشه
                            ولتر

دیدگاه

سورین را که اصلا من اسمش را تا حالا نشنیدم حافظه طلایی فکر کنم قدیمی تر باشه
                              بله آواژنگ با آونگ فرق داره آواژنگ خیلی قدیمی تر از آونگ هست .آواژنگ جز اولین گارانتی های سخت افزار در ایران بود که هنوز هم هست و کار می کنه فطعات معروف برند گیگابایت را شرکت آواژنگ گارانتی می کنه.

مشکل فلش ها عجیبه احتمالا جدیدتره فیک هست .یا اینکه چیپ کنترلش با ورژن ویندوز هماهنگ نیست و باید درایور چیزی براش نصب بشه
                              سلام و تشکر
                              خیر.... به تی وی هم متصل میکنم مشکل داره ..... همان فیک است.....
                              این چند سال هر فلشی که دیدم همین مشکل را داشته.... باید فیک زیاد باشد...
                              از فلشهای کارمندمان گرفته تا بچه های فامیل که میدهند فیلم برایشان بریزم...

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X