اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

یه اتفاق جالب در مورد اینترنت وایرلس !!!!

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

یه اتفاق جالب در مورد اینترنت وایرلس !!!!

با سلام به همه دوستان با مرام eca

امروز یه اتفاق جالب واسه من اتفاق افتاد که موجب زدن این پست شد ، لبتابمو که روشن کردم مشغول کار باهاش شدم بعد چند دقیقه مسنجرم انلاین شد و اومد بالا ، اول فکر کردم که اشتباه شده یه نگاه به پشت لب تاب انداختم دیدم سیم مودم وصل نیست :eek: بعد متوجه شدم که لبتابم به یه شبکه وایرلس کانکت شده :surprised:
    ولی دریافت اطلاعاتم کمه فقط در حد بالا اومدن مسنجر ، کانکت شدن بدون پرسیدن هیچ سوالی بوده

حالا سوال من اینه که چطور میتونم به این شبکه وایرلس کانکت به اینترنت بشم ؟ و رسیو داشته باشم :mrgreen:

سوال بعدی من اینه که برد انتن های وایرلس چقدره ؟ و در تهران جایی هست که واسه مصارف خانگی سرویس وایرلس ارائه بده
    کمتر به سایت میام .....

پاسخ : یه اتفاق جالب در مورد اینترنت وایرلس !!!!

سلام
    با توجه به اینکه تو سطح تهران accesspoint ریخته ست امکان داره یکی از اونا با کانکشن open و encrypt نشده گیرت افتاده باشه که بهت حال داده.
    شایدم یکی از یه طریقی به اینترنت با لپتاپ کانکت بوده و از طرفی WLAN ش هم روشن بوده و یه کانکشن open هم احیانا برا مقاصد قبلی مثل Multiplayer :twisted: ایجاد کرده و پاکش نکرده و لپتاپ شما هم اون کانکشنو بطور اتوماتیک گرفته و وصل شده. شایدم شما قبلا یه کانکشن وایرلس ساخته بودی . (تا حالا با وایرلس کار کرده بودی قبلا ؟آ‌مثلا برا بازی تحت شبکه یا ....) البته مورد دوم رو زیاد جدی نگیر .
    خب راستش برد وایرلس بستگی به تکنولوژی اون داره.
    الان تکنولوژی هایی که خیلی استفاده میشن :
    802.11a
    802.11b
    80211g
    و WIMAX هستن . (اون بالایی ها WIFI ==Wireless Fidelity هستن که البته n اون هم اومده . ولی گرونه)
    برد وای مکس که 50 مایله . برد وای فای هم 100 تا 400 متره (حداکثر بردش یه کره ی با شعاع 400 متر بدون مانعه)آ‌
    اطلاعات بیشتری هم میخوای میتونی یه سرچی بکنی.
    Upload your files Here. Great Azeri Resumable File Host: http://endir.az/index.php?lang=5

دیدگاه

سلام .
      چند وقت پیش سعی کردم بهش کانکت بشم ولی نشد منم بیخیالششدم ، ولی الان هر وقت که لب تابمو روشن میکنم تا ویندوزش میاد بالا مسنجر هم انلاینه :mrgreen:امروز با یکی از دوستام چت هم کردم ولی خوب بعد مدت کوتاهی قطع شد و دوباره کانکت شد
      ولی رسیوش به اندازهای نیست که بتونم باهاش web page باز کنم
      قبلا هیچ کانکشنی نساختم و تا حالا با وایرلس کار نکردم

میخوام بدونم که راهی هست بتونم رسیو داشته باشم و سایت لود بشه؟
      و اینکه خطری واسه pc منه نداره که کسی بخواد با نرم افزارهای اسنیفر به سیستمم دسترسی داشته باشه؟
      کمتر به سایت میام .....

دیدگاه

سلام دوستان
        بهرام جان خب همین که خواستی بهش کانکت شی در همین روال ممکنه کانکشن اون تو لیست کانکشن های شما هم اومده باشه که بصورت اتوماتیک هر وقت هر دوتا روشنن به هم وصل شن .
        حالا چرا دندوناشو میشماری؟
        از هیچی که بهتره . حالشو ببر ..
        راستی یادت باشه که sharing اگه فعال باشه پوشه های share شده حراجه ها. یادت باشه هر چیزی رو share نکنی.
        همین که مسنجرت بالا میاد یعنی رسیو داری.
        اصلا بذار خیالتو راحت کنم ، send و receive هر دو باید همیشه با هم فعال باشن وگرنه شبکه کار نمیکنه. چون همیهشدر کنار هر درخواست پاسخ هم باید متقابلا ارسال شه . این تو همه ی شبکه ها اینطوره . (البته اینترنت افلاین یه مقدار قضیه ش فرق داره)

Upload your files Here. Great Azeri Resumable File Host: http://endir.az/index.php?lang=5

دیدگاه

ممنون از راهنماییت ، با همون میسازم از هیچی بهتره

قضیه اینترنت افلاین هم که فرق میکنه باهاش کار کردم ، رو یه فرکانس تو یوتلست w3 با سرعتی حدود 2 گیگابایت در دقیقه دانلود کردم
          خیلی با حال بود بیشترش اهنگ هندی بود
          کمتر به سایت میام .....

دیدگاه

پیام بازرگانی ....

دانشگاه علم و صنعت یه دوره ی سمینار Wimax میخواد بذاره که میهمانان خارجی میان و در مورد این مورد توضیح میدن .. هزینش برای دانشجوها فکر کنم 30000 تومن باشه .. در پایان هم البته گواهینامه .... فکر کنم دوره ی خوبی باشه .. به هر حال.. شرمنده مزاحم شدم .. ادامه بدید :nerd:
            دوستان! مدتی کمتر به سایت میام ..

دیدگاه

حسام جان ممنون از توضیجاتت ، عابد جان یه سوال دارم و اینکه شیرینگ ویندوز به صورت عکسی که در زیر گذتشتم دیزیبل میشه ؟ الان با وایرلس انلاینم در حد یه adsl 128 سرعت دانلود دارم :mrgreen: اینترنت اونم از نوع مفتش خیلی حال میده :nice:

کمتر به سایت میام .....

دیدگاه

سلام دوستان
                بهرام جان
                شما برو تو برگه ی جنرال و تیک این گزینه رو بردار: file and printer sharing for microsoft windows
                اینو که برداری دیگه از طریق شبکه ی وایرلست share هات حراج نمیشه.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                X