پاسخ : دانلود آخرین نسخه نرم افزار Altium Designer Summer 09 Build 9.4.0.20159 | 1.83 G
بچه ها ترو خدا من این نرم افزارو دانلود کردم این کراک رو هم دانلود کردک ولی از کراک جواب نگرفتم کرک میکنه ولی تو نرم افزار اصلی گزینه های اصلی باز کردن ذخیره پوشه جدید شماتیک جدید غیر فعال هیست من چیکار کنم الان :angry: :angry:
پاسخ : دانلود آخرین نسخه نرم افزار Altium Designer Summer 09 Build 9.4.0.20159 | 1.83 G
نوشته اصلی توسط حامد رحیمی
بچه ها ترو خدا من این نرم افزارو دانلود کردم این کراک رو هم دانلود کردک ولی از کراک جواب نگرفتم کرک میکنه ولی تو نرم افزار اصلی گزینه های اصلی باز کردن ذخیره پوشه جدید شماتیک جدید غیر فعال نیست من چیکار کنم الان :angry: :angry:
حامد جان شما لطفا تو فروشگاه یک سفارش ثبت کنید برای این محصول من براتون یک نسخه رایگان اسال میکنم.
http://eshop.eca.ir/product_info.php?products_id=491
فقط لطفا تو قسمت توضیحات سفارشتون بنویسید که با من هماهنگ شده و رایگان براتون ارسال خواهد شد .
مدیر جون ترو خدا خجالتمون دادین این حرفا چیه تونستم درستشکنم ترو خدا از این حرفا نزنید ما اب شدیم :redface: مرسی زحمت نکشید فقط باید بعد از نصب کرک تو بر نامه ادرس کی فایلو میدادم که تو help ننوشته بود :rolleyes: مدیر جون بازم ممنون خیلی گلی ین
کاش همه ی مدیرا مثل شما مهربون بودند
اول سلام! :nice:
1-این توضیحاتی که دادین، برای کدوم لینکها بود؟ لینکهای پست اول که از رپیدشیر هستند؟ یا لینکهای آقای شفقی که از fileserve هستن!؟
2-عزیزانی که دانلود کردن(کدوم لینکا رو دان کردین؟)،... مشکلی نداشته؟ کرک چی؟ داره؟ لایسنسش کار میکنه؟
ممنون میشیم پاسخ بدین. آخه با سرعت من و حجم برنامه، 3-4روز باید مشغول دان کردم بشیم و کلی از حجمآمون بره!! ایرادی هست، بگین، تا آخرش ضد حال نخوریم! :mrgreen: :redface:
با تشکر :redface:
دلی دارم که از تنگی در او جز غم نمی گنجد........ غمی دارم ز دلتنگی که در عالم نمیگنجد
نوشته اصلی توسط Ma3oud
اول سلام! :nice:
1-این توضیحاتی که دادین، برای کدوم لینکها بود؟ لینکهای پست اول که از رپیدشیر هستند؟ یا لینکهای آقای شفقی که از fileserve هستن!؟
2-عزیزانی که دانلود کردن(کدوم لینکا رو دان کردین؟)،... مشکلی نداشته؟ کرک چی؟ داره؟ لایسنسش کار میکنه؟
ممنون میشیم پاسخ بدین. آخه با سرعت من و حجم برنامه، 3-4روز باید مشغول دان کردم بشیم و کلی از حجمآمون بره!! ایرادی هست، بگین، تا آخرش ضد حال نخوریم! :mrgreen: :redface:
با تشکر :redface:
من از اون لینکی که به خود سایت اصلی آلتیوم بود دانلود کردم
برای کرک هم اینجا رو بخون :
http://www.sonsivri.com/forum/index.php?topic=23890.100
fبچه ها من از سایت زیر هم خود نرم افزار و هم فیلمهای آموزشیش رو دانلود کردم هم امکان توقوف داره هم بدرد کسایی میخوه که میخوان تو طوا دو هفته دانلودش کنن(مال من که اکسپایرید نشد)
موفق باشین
http://www.techno-electro.com/software/spic/46-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D9%84%D9%88%D8%AF-%D9%86%D8%B1%D9%85-%D8%A7%D9%81%D8%B2%D8%A7%D8%B1-Altium-Designer-9.4.html
خدایا چگونه زیستن را به من بیاموز ، چگونه مردن را خود خواهم آموخت
"دکتر علی شریعتی"
من ورژن 10 رو دانلود کردم ولی باهاش مشکل دارم کرک شده اما کمی با ورژن های قبلی فرق میکنه آموزشی هم توی اینترنت پیدا نکردم
یک سوال فایل های با پسوند پی سی بی رو با همین آلتیوم میشه باز کرد؟،من با ورژن 10.7 که نتونستم باز کنم .
ببخشید این قدر سوال میکنم کتابخانه های کامل رو از کجامیتونم دانلود کنم آیا کتابخونه ها ورژن هاش فرق میکنه.
کسی لینک مستقیم ورژن 9 رو نداره ؟
چه یافت آنــکه تــو را گم کرد وچه گم کرد آنـکه تــو را یافت.
دیدگاه