سلام جناب pertican
میگم این pach که برای ورژن 2.07.5 هست موقعی که کرک رو اجرا میکنی ورژن 2.07.3 رو نوشته ایا اشتباهه یا با همین هم میشه ورژن 2.07.5 رو کرک کرد؟
امام مهدی(عج): اگر شیعیان ما ، که خداوند طاعتشان دهد. در عهد ما وفادار و همدل بودند، هرگز دیدار ما (ظهور) به تاخیر نمی افتاد.(کدام عهد ؟)
ورژن قبلی من ویروسی شده بود 2.0.7.5.003 رو از رپیدباز گرفتم، نصب شد و بعد از ری استارت هم اجرا شد. درباره رجیستر کردن هم چیزی نیامد و داره کار میکنه. اصلاً نیازی به Patch کردن هست؟
لطفاً برای انجام پروژه های دانشجویی پیام خصوصی نفرستید.
لطفاً سوالاتی که در انجمن قابل طرح شدن هستند پیام خصوصی نکنید.
با تمام وجود گناه کردیم اما نه نعمتش را از ما گرفت نه گناهان ما را فاش کرد اطاعتش کنیم چه می کند؟"دکتر شریعتی"
اگر جایی که ایستاده اید را نمی پسندید، عوضش کنید شما درخت نیستید!! "پاسکال"
یا به اندازه ی آرزوهایت تلاش کن یا به اندازه تلاشت آرزو کن. "شکسپیر"
سلام
خلاصه من بعد از یک هفته دانلودش کردم بعد هم تست کردم کامل درست کار میکنه بنابراین فایل اصلی و کرکش رو با هم بصورت زیپ و 10m دراوردم حالا سایتی که فکر میکنین دانلود ازش آسونه رو بگید تا فایل اونجا بزارم .
سلام
خلاصه من بعد از یک هفته دانلودش کردم بعد هم تست کردم کامل درست کار میکنه بنابراین فایل اصلی و کرکش رو با هم بصورت زیپ و 10m دراوردم حالا سایتی که فکر میکنین دانلود ازش آسونه رو بگید تا فایل اونجا بزارم .
لطفاً برای انجام پروژه های دانشجویی پیام خصوصی نفرستید.
لطفاً سوالاتی که در انجمن قابل طرح شدن هستند پیام خصوصی نکنید.
با تمام وجود گناه کردیم اما نه نعمتش را از ما گرفت نه گناهان ما را فاش کرد اطاعتش کنیم چه می کند؟"دکتر شریعتی"
اگر جایی که ایستاده اید را نمی پسندید، عوضش کنید شما درخت نیستید!! "پاسکال"
یا به اندازه ی آرزوهایت تلاش کن یا به اندازه تلاشت آرزو کن. "شکسپیر"
سلام دوستان یک مشکل اساسی در برنامه بسکام که ظاهرا کرک شده و اون اینه که برنامه های با حجم بیشتر از 4 کیلوبایت رو کامپایل نمیکنه و میگه در ورژن بتا این محدودیت هست
از دوستان کسی نسخه کامل و اصلی که این مشکل رو نداشته باشه داره حتی ورزنهای پایینتر؟؟
دیدگاه