با عرض سلام و خسته نباشید خدمت شما. من میخواستم که راجع به نرم افزار cadence orcad 16.5 توضیحاتی رو به من بگید که از چه بخشهایی تشکیل شده و چه کارهایی رو میشه با این نرم افزار انجام داد و آیا اصلا نرم افزار خوبی هست یا نه و خلاصه یک دید کلی از این نرم افزار به من بدین و آیا بهتر است از نسخه های قدیمی تر مثل 9.2 استفاده کنیم یا از نسخه های جدیدتر. خیلی ممنون میشم که من رو راهنمایی کنید.
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
نرم افزار cadence
Collapse
X
-
پاسخ : نرم افزار cadence
این نرم افزار از نوادگان اسپایس و بعدش اورکد هست. کار اصلیش شبیه سازیه که به نظر میرسه در مورد مدارات آنالوگ خیلی قوی باشه. کار pcb هم انجام میده ولی چون تو ایران همه با پروتل کار میکنن کسی سراغش نمیره. کار FPGA هم میکنه که باز تو ایران چون فقط آلترا و زایلینکس کار میشه هر کسی از نرم افزار شرکت مربوطه استفاده میکنه.
من خودم برای شبیه سازی از 9.2 استفاده میکنم و چون شماتیکش نسبت به پروتل هوشمند تره شمتیک رو تو اورکد9.2 میکشم بعد نت لیست تولید میکنم و توی پروتل پی سی بی میکشم
-
نوشته اصلی توسط goldperson2005linux نصبه ولی این نرم افزار رو نمیتونم نصب کنم .
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط adnan86 نمایش پست هاببین کلا بخواهی سورس این برنامه رو پیدا کنی و تو linux نصبش کنی و خیلی سخته . بهترین کار پیدا کردن برنامه نصب شدشه که راحت می تونی با VMWARE اونو با linux همزمان run کنی خودم اینجوری نصب کردم
دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم
نوشته اصلی توسط adnan86 نمایش پست هاببین کلا بخواهی سورس این برنامه رو پیدا کنی و تو linux نصبش کنی و خیلی سخته . بهترین کار پیدا کردن برنامه نصب شدشه که راحت می تونی با VMWARE اونو با linux همزمان run کنی خودم اینجوری نصب کردم
دیدگاه
دیدگاه