اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

چه نرم افزاری استفاده کنم؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

چه نرم افزاری استفاده کنم؟

سلام به همه عزیزان :nerd:
    من خیلی از پس کارهای آنالیز و شبیه سازی و اینا بر نمیام. از دوستان میخوام راهنمایی کنند برای اینکه بتونم مدارهای ساده رو طراحی کنم و فرم PCB اونا رو دربیارم از چه برنامه ای استفاده کنم که هم خیلی سنگین نباشه و هم کار باهاش برای من راحت باشه. خیلی از الکترونیک سر در نمیارم.
    ممنون از همگی :nice:
    فریب واژه ها را نخوریم. وقتی اولین حرف الفبا، کلاه سرش برود، فاتحه تمام کلمات را باید خواند.
    حامد پورهاشمی
    شیراز-ایران
    09365267497

پاسخ : چه نرم افزاری استفاده کنم؟

سلام
    Proteus رو امتحان کردید؟
    به نظر من pcb و شبیه سازی باهاش ساده هستش.

دیدگاه

نه استفاده نکردم.
      من تا الان از PCB Artist و pcb express و pad2pad استفاده کردم ولی هر کدوم یه مشکلاتی داره. گفتم نرم افزار های دیگه رو امتحان کنم ببینم چطورند.
      فریب واژه ها را نخوریم. وقتی اولین حرف الفبا، کلاه سرش برود، فاتحه تمام کلمات را باید خواند.
      حامد پورهاشمی
      شیراز-ایران
      09365267497

دیدگاه

سلام دوست عزیز
        شما برای شماتیک و PCB اول و آخر بایستی یک برنامه رو یاد بگیری تا بتونید باهاش کار کنید پس چه بهتر که کار را یکباره کن و با حرفه ای ترین نرم افزار یعنی Altium Designer شروع کن اگر آینده به قدرت بیشتری نیاز داشتی هم می توانی ادامه بدی.
        الان هم یک Pdf ساده و کم حجم برای آموزش کار با این در انجمن هست می تونی ازش کمک بگیری
        خصوصیتی که داره در این انجمن و کلا این برنامه کاربران بیشتری داره که می توانند هر کدام پاسخگوی سوالات شما باشند
        کار هم با این برنامه برای مبتدی ها ساده هست و همچنین ابزاری که در اختیار شما میگذاره گستره وسیع تری برای سادگی کار داره.
        موفق باشی.

دیدگاه

ممنون از دوستان و جوابی که دادید. مثل اینکه چاره ای ندارم جز اینکه برم سراغ برنامه ای که میگید. ولی این برنامه ها معمولا هم سنگین هستند و هم رجیستری دارند که گفتم شاید نتونم از اون بهره بگیرم.
          به هر حال ممنون که جواب دادید.
          حامد پورهاشمی
          شیراز-ایران
          09365267497

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X