من این نرم افزار رو از همین لینک دانلود کردم ولی متاسفانه مشکل میگیره و اجرا نمیشه البته بعد از نصب
مشکلش هم عدم پیدا شدن فایلی به اسم
BSCAVRL.dll
هست :angry:
خدایا چگونه زیستن را به من بیاموز ، چگونه مردن را خود خواهم آموخت
"دکتر علی شریعتی"
فایل زیر رو دانلود کن و کپی کن تو پوشه نصب بسکام :
rose111.persiangig.com/bscavrl.dll
چرا ناراحتی پاتریک!
+ امروز ی بچه دیدم سرچهارراه گل میفروخت
- از دیدنش ناراحت شدی؟
+ نه
پس چی ناراحتت کرده
+ اینکه دیدن اینجور بچه ها انقدر واسم عادی شده که دیگه ناراحتم نمیکنه
------------------------------------------------------------------------------------------------------
تاحالا فکر کردی بیسواد کیه؟- بی سواد یعنی کسی که نمیتونه ذهنیاتش رو عملی کنه!
------------------------------------------------------------------------------------------------------ محصولات
با تشکر از دوست عزیزم سوران اراسته من این فایلی که دادید رو کپی کردم تو محل نصب برنامه حالا برنامه بالا میاد ولی بعد از یک ثانیه بسته میشه :eek:
یه سوال دیگه هم داشتم
میخواستم بدونم چرا این فایل تو خود فایل نصب برنامه نیست و باید از جای دیگه بهش اضافه بشه؟ :mrgreen:
"دکتر علی شریعتی"
راستش چرا فایل موجود نیست رو نمی دونم و خودم از داخل پوشه ورژن قبل براتون اپلود کردم. :icon_razz:
الان باز اون کرک نرم افزار رو اجرا کنید و بعد سیستم رو ریستارت بفرمایید.
فکر کنم دیگه مشکلی نباشه
چرا ناراحتی پاتریک!
+ امروز ی بچه دیدم سرچهارراه گل میفروخت
- از دیدنش ناراحت شدی؟
+ نه
پس چی ناراحتت کرده
+ اینکه دیدن اینجور بچه ها انقدر واسم عادی شده که دیگه ناراحتم نمیکنه
------------------------------------------------------------------------------------------------------
تاحالا فکر کردی بیسواد کیه؟- بی سواد یعنی کسی که نمیتونه ذهنیاتش رو عملی کنه!
------------------------------------------------------------------------------------------------------ محصولات
نه انگار قسمت نیست ما این برنامه رو اجرا کنیم :cry:
باز هم مشکل پا برجاست
منقبلا یه نسخهی پرتابل داشتم تو هارد قبلیم که 2 روزه از سوختنش میگذره همیشه راحت بالا میومد ،مال یکی از بچه های همین سایت بود ولی متاسفانه یادم نمیاد از کجا دانلودیده بودمش اگه شما هم نسخهی پرتابل مناسب سراغ دارید لطفا دریغ نکنید
نیازم به این نرم افزار حیاتیه باید پروژهی دانشگاهم رو تا سه شنبه تحویل بدم که با سوختن هاردم تمام کارهارو باید از اول انجام بدم :cry2:
"دکتر علی شریعتی"
باسلام دقیقا منم مشکل شما رو دارم. یعنی برنامه بعداز بالااومدن بلافاصله غیب میشه oo:
مطمئنم که شمامشکلتون حل کردید پس لطفامنم راهنمایی کنید
با سلام خدمت شما دوست عزیز من از نسخه پرتابل دوست خوبم آقای حمید رضا رضایی استفاده میکنم مشکلی هم نداره
فکر میکنم لینکش اینی باشه که قرار دادم
http://drbehnam.s114.rapidbaz.com/premium/2d52ee966c64d21f7d8470e341cf44a1/5013e6a0/s114.us./32427101?bascom-avr 1.11.9.8 portable.zip
ولی اگر درست نبود ازشون بخواید تا بهتون لینک بدن خودشون از کاربرهای سایت هستند
سلام
من این نرم افزار نصب کردم و اجرا میشه ولی یک مقداری که روش میمونه حدود 5 دقیقه کل کامپیوتر(موس,کیبرد و ...) هنگ می کنه و ریست هم حریفش نیست! باید چکار کنم؟ مشکل از چیه؟
[glow=red,2,300]برنامه های آموزشی تست شده برای NXP LPC1768 با توابع CMSIS[/glow]
http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=76623.0
دیدگاه