اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کرک برای نرم افزار کدویژن آخرین نسخه ( نسخه فعلی 3.19 )

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : دانلود نسخه 3.12 تجاری کدویژن به همراه کرک

اطلاعات بیشتر :
    http://www.sonsivri.to/forum/index.php?topic=12791.msg163644#msg163644

دیدگاه

سلام
      با تشکر فراوان از همه دوستان به خاطر زحماتی که کشیدن
      واقعا کار پیچیده ای رو به سر انجام رسوندن.
      ایشالا همیشه در همه کارها موفق باشید.
      راستی یه درخواست از دوستای گلم دارم. یه سایتی هست که یه سری ابزارهای عالی برای مهندسین برق داره که یکی از این نرم افزاره مدارات مختلف با آی سی 555 هست. اگه کرک بشه واقعا عالی میشه. خیلی خیلی کاربرد داره. لینک دانلودش:
      http://www.schematica.com/schematica...pro2_setup.exe
      حجمش :5.62 MB
      خیلی ممنون
      آدرس سایت: http://www.schematica.com/

دیدگاه

پاسخ : کرک برای نرم افزار کد ویژن ورژن 3.08 (حالا شده 3.14)

چند سالی بود که کرک روی نسخه 2.5.3 گیر کرده بود. تقریبا از کرک شدن ورژن های بعدیش نا امید شده بودم. خیلی خوشحالم که الان از آخرین نسخه ورژن کد ویژن استفاده می کنم. این را هم اول مدیون شرکت سازنده و بعد هم دوستان عزیزی که زحمت کشیدن و ورژن جدید را کرک کردن می باشم.
        واقعا از محیط کد ویژن لذت میبرم. مثل هلو کرده برنامه نویسی میکرو را.
        من که از زبان سی متنفر بودم حالا با این برنامه از زبان سی لذت می برم. واقعا خوب کلاسه بندی کرده برنامه نویسی را.
        بازم از همه دوستان ممنونم.
        در زیر این نقاب چیزی بیشتر از گوشت هست. در زیر این نقاب یک ایده هست و ایده ها ضدگلوله هستند.

1-به اندازه ی باورهای هر کسی ؛ با او حرف بزن …. بیشتر که بگویی ، تو را احمق فرض خواهد کرد …!!!
        2-تنها دو گروه نمى توانند افکار خود را عوض کنند: دیوانگان تیمارستان و مردگان گورستان.
        3-آدم ها مثل عکس ها هستند: زیاد بزرگشون کنی ، کیفیتشون میاد پایین!

دیدگاه

پاسخ : کرک برای نرم افزار کد ویژن ورژن 3.08 (حالا شده 3.12)

نوشته اصلی توسط R4ham
          با سلام خدمت دوستان عزیز

کرک نسخه 3.12 نسخه Advanced
          دانلود فایل Setup
          setup__ed.exe -

دانلود فایل کرک:
          http://uploadboy.com/f8rxcv4lspa2.html

نکته:

دوستان عزیزی که درباره متغیر های double و long long پرسیده بودن:
          در راهنما - Help خود نرم افزار...بخش مرجع زبان C ذکر شده:
          · the long long, double, _Complex and _Imaginary data types are not yet supported
          که پشتیبانی از این نوع متغیر ها هنوز به کامپایلر اضافه نشده...(خود شرکت درستش نکرده هنوز)

موفق و سلامت باشیم
          سلام
          من در سیستم ارور یابی مشکلاتی عجیب میبینم! (هی ارورای بی ربط میده!)
          یه مثال میزنم:
          قبل از تابع main تابعی رو تعریف کردم اما یادم رفت ; (سمی کالن ) براش بزارم .
          زدم کامپایل کنه ارور داد که برای تابع main { } یا همون brac نزاشتی! oo: در حالی که گذاشته بودم
          بعد متوجه شدم که سمی کالن برای اون تابع تعریف شده نزاشتم گزاشتم حل شد! oo:
          1 در دنیا 100 در آخرت (درس و مشق فعالیتمو تو انجمن کم کرده)
          من آنچه شرط بلاغست با تو میآ‌گویم. تو خواه از سخنم پند گیر و خواه ملال. سعدی
          !Electronic On! Programming On
          هوشمندانه سوال بپرسیم!
          http://ir02x6.persiangig.com/logo/eca/tanks_01.png

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mahan.Rafiee
            سلام
            من در سیستم ارور یابی مشکلاتی عجیب میبینم! (هی ارورای بی ربط میده!)
            یه مثال میزنم:
            قبل از تابع main تابعی رو تعریف کردم اما یادم رفت ; (سمی کالن ) براش بزارم .
            زدم کامپایل کنه ارور داد که برای تابع main { } یا همون brac نزاشتی! oo: در حالی که گذاشته بودم
            بعد متوجه شدم که سمی کالن برای اون تابع تعریف شده نزاشتم گزاشتم حل شد! oo:
            پیشنهاد میکنم ورژن Trial هم نصب کن ببین همین مشکل را داره یا نه؟
            اون موقع میشه فهمید که کرک مشکل داره یا اصل برنامه

دیدگاه

پاسخ : کرک برای نرم افزار کد ویژن ورژن 3.08 (حالا شده 3.14)

من که یک برنامه کت و کلفت باهاش نوشتم و مشکلی نداشته.
              در زیر این نقاب چیزی بیشتر از گوشت هست. در زیر این نقاب یک ایده هست و ایده ها ضدگلوله هستند.

1-به اندازه ی باورهای هر کسی ؛ با او حرف بزن …. بیشتر که بگویی ، تو را احمق فرض خواهد کرد …!!!
              2-تنها دو گروه نمى توانند افکار خود را عوض کنند: دیوانگان تیمارستان و مردگان گورستان.

دیدگاه

سلام ، با تشکر از بچه های CrAcKeR :wow:

[ Raham/SnD - PerTic@n ]

این لینک کاملا سالمه و فی.لتر هم نیست ! قابلیت ریزیوم هم داره :

http://www.solidfiles.com/d/a4185ee8fd

www.eca.ir
                - اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج -
                ارتباط با من : ir02x6
                طراحی و ساخت انواع منابع تغذیه سوئیچینگ - SMPS Designer

دیدگاه

کرک برای نرم افزار کدویژن آخرین نسخه (3.14)

سلام
                  از دوستان عزیزی که در زمینه کرک نرم افزار کدویژن کار می کنن خواهشمندم اگر کرک جدیدی برای نسخه 3.13 دارن اینجا بزارن تا استفاده کنیم. این نسخه توانایی ها زیادی در بخش usb داره

دیدگاه

پاسخ : کرک برای نرم افزار کدویژن آخرین نسخه (3.13)

نوشته اصلی توسط siyavash2k
                    سلام
                    از دوستان عزیزی که در زمینه کرک نرم افزار کدویژن کار می کنن خواهشمندم اگر کرک جدیدی برای نسخه 3.13 دارن اینجا بزارن تا استفاده کنیم. این نسخه توانایی ها زیادی در بخش usb داره
                    حالا شده 3.14

دیدگاه

پاسخ : کرک برای نرم افزار کدویژن آخرین نسخه ( نسخه فعلی 3.14 )

سلام
                      میگم این شرکت hp هم مثل اینکه مجبورش کردن هر روز ورژن جدید بده. بابا لااقل 2 ساعت با برنامه کار کن اگه باگ نداشت بعد منتشر کن. هر روز میام اینجا میبینم ورژن جدید گذاشته. تا راجع به کرک حرف می زنم دوستان میگم ورژن جدید اومده.
                      حالا این ورژن 3.14 مال صبح هست یا بعد از ظهر ؟

دیدگاه

پاسخ : کرک برای نرم افزار کدویژن آخرین نسخه ( نسخه فعلی 3.13 )

سلام
                        این که مرتب به روز رسانی این نرم افزار منتشر میآ‌شه از عیبش نیست. میآ‌خواستی مثل بعضی از نرم افزارهای ایرانی باشه که هر دو سال یک بار یادوشون می افته یه نرم افزاری هم داشتن و باید مشکلاتش رو حل کنن؟!
                        در خصوص کرک هم باید بگم وقتی یکی مثلاً کرک ورژن سه رو تولید کرد دیگه برای نسخهآ‌های بعدی کاری نداره و فقط باید چندتا عدد رو در کرک بعدی تغییر بده، تا زمانی که دوباره نرم افزار به ورژن چهار ارتقا پیدا کند.

حالا این دوستانی که کرک ورژن 3.12 رو منتشر کردن لطف کنن کرک 3.14 رو هم منتشر کنن.

لیست تغییرات نسخه جدید(3.14):
                        V3.14 Commercial Release
                        Compiler
                        Fixed: U0MAP and SPIMAP bit definitions of the REMAP register in the tiny441.h and tiny841.h header files
                        Fixed: the CCP register was not first set to 0xD8, when the MCUCR register of the ATtiny828 chip was initialized in the start-up code after reset
                        Added a SD Card example for the ATxmega128A4U chip
                        CodeWizardAVR
                        Fixed for Xmega chips: when the 32 MHz internal RC oscillator was adjusted and calibrated to 48 MHz by de DFLL, using the USB Start of Frame, its frequency was considered to be 32 MHz instead of the correct 48 MHz
                        Fixed: when the CLKPR register was initialized for the ATtiny441/828/841 chips, the wizard didn't first set the value of the CCP register to 0xD8

دیدگاه

پاسخ : کرک برای نرم افزار کدویژن آخرین نسخه ( نسخه فعلی 3.14 )

مرتب به روز رسانی شدن عیب نیست. هر روز ورژن جدید دادن و داخل ایرادات ورژن قبلی را اصلاح کردن عیب هست.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hamedf_hamedf
                            پیشنهاد میکنم ورژن Trial هم نصب کن ببین همین مشکل را داره یا نه؟
                            اون موقع میشه فهمید که کرک مشکل داره یا اصل برنامه
                            راستش من ترایال رو نصب کردم،واز نشد!هی ارور میده!
                            دوستان دیگر تست کنن نتیجه رو هم بگن
                            1 در دنیا 100 در آخرت (درس و مشق فعالیتمو تو انجمن کم کرده)
                            من آنچه شرط بلاغست با تو میآ‌گویم. تو خواه از سخنم پند گیر و خواه ملال. سعدی
                            !Electronic On! Programming On
                            هوشمندانه سوال بپرسیم!
                            http://ir02x6.persiangig.com/logo/eca/tanks_01.png

دیدگاه

دوستان عزیز

لطفا توجه داشته باشن.

بنده خودم هم مثل دیگر دوستان عزیز درحال استفاده از این نرم افزار واسه کارهام هستم. طبق تجربه خودم و گزارش هایی که دوستان دادن کرک مشکل خاصی تاحالا نداشته....جدا از بخش هایی که کرک نکردم(مثل LCD Vision).

ولی دوستان عزیز لطفا خواهش می کنم کرک رو بصورت زیاد پخش نکنید.... مثلا الان فروشگاه ECA اومده اینو گذاشته واسه فروش!
                              در صورتی که بعضی از قسمت هاشو وقت نکردم کرک کنم...وقتی یک نرم افزار با کرک به این صورت پخش میشه...مسلما استفاده کنندش انتظار داره همه بخش هاش درست کار کنه... وقتی بعضی قسمت هاش کرک نشده باشه...کسی که زیر سوال میره کرکر هستش.

اگر می خواستم کامل کرک کنم کامل فایل رو بین همراه با Package خود تیممون (SnD) و تو Distro ها می زاشتیم که کل اینترنت به سرعت پخش شه.

با تشکر از همه دوستان

دیدگاه

با سلام و تشکر فراوان از دوستان عزیز مخصوصا رهام جان
                                منم با کرک ها تا حالا مشکلی نداشتم و برنامه زیاد نوشتم و خیلی عالی داره کار می کنه. مثل ساعت.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X