سلام دوستان
من کرک برنامه AltiumDesignerSummer9Build9.1.0.18363 رو میخوام.یزد کیت قطع سایتش.خیلی ضروریه :cry: :cry: :cry:
مرسی دوستان
ببین این ورژن رو که من نداشتم ولی این رو برای9Build9.4.0.20159 امتحان کردم جواب داد انشا لله برا شماهم جواب بده
http://uplod.ir/g4gh667njen1/Crack_AD9.rar.htm
ورژن 10 رو هم اگه خاستی بگو بزارم :agree:
چه یافت آنــکه تــو را گم کرد وچه گم کرد آنـکه تــو را یافت.
ببین این ورژن رو که من نداشتم ولی این رو برای9Build9.4.0.20159 امتحان کردم جواب داد انشا لله برا شماهم جواب بده
http://uplod.ir/g4gh667njen1/Crack_AD9.rar.htm
ورژن 10 رو هم اگه خاستی بگو بزارم :agree:
سلام واقعا از زحمات همه دوستان قدر دانی میکنم.من دنبال quartus ii v12 هستم.
نتونستم کرک واسش پیدا کنم اگه کسی داره لطفا بذاره یا واسم میل کنه
*****@yahoo.com
سلام
من یک نسخه بسکام (AVR) بدون ویروس لازم دارم که روی ویندوز 7 هم نصب بشه
نسخه های بسکامی که توی سایتهای تکنو الکترو، پی سی دانلود و .... قرار دارند، همگی کرکشون دارای ویروس هست (مواظب باشید! من آنتی ویروسم رو موقع نصب غیر فعال کردم و طوری کامپیوترم داغون شد که مجبور شدم ویندوز عوض کنم)
سلام
من یک نسخه بسکام (AVR) بدون ویروس لازم دارم که روی ویندوز 7 هم نصب بشه
نسخه های بسکامی که توی سایتهای تکنو الکترو، پی سی دانلود و .... قرار دارند، همگی کرکشون دارای ویروس هست (مواظب باشید! من آنتی ویروسم رو موقع نصب غیر فعال کردم و طوری کامپیوترم داغون شد که مجبور شدم ویندوز عوض کنم)
با سلام
من مدتی قبل درخواست یک نرم افزار رو کردم شما زحمت کشیدی و اوم رو برای من گذاشتید ولی من نمی تونم اون رو کرک کنم لطفا به من کمک کنید.
نرم افزار HSPICE 2010.
اگر کسی می تواند برای می یک کرک کاملا مطمئن و همچنین نحوه کرک کردن را رو سایت بزاره .
پروژه من با این نرم افزاره لطفا کمک کنید.
با سلام
من مدتی قبل درخواست یک نرم افزار رو کردم شما زحمت کشیدی و اوم رو برای من گذاشتید ولی من نمی تونم اون رو کرک کنم لطفا به من کمک کنید.
نرم افزار HSPICE 2010.
اگر کسی می تواند برای می یک کرک کاملا مطمئن و همچنین نحوه کرک کردن را رو سایت بزاره .
پروژه من با این نرم افزاره لطفا کمک کنید.
چند تا لایسنس براتون پیوست کردم ببینید کار میآکنه یا نه
از اینکه پاسخ دادید ممنون.ولی هیچکدام کار نکردند.
اگر زحمتی نسیت نحوه کرک کردن این نرم افزار رو به من توضیح دهید (البته با این فایل هائی که برای من فرستادید)
(فایل های کرک Hspice 2010)
:angry: :angry: :angry:
دیدگاه