من خودم اول keil رو نصب میکنم ... بعد uv4 رو بعد بهش serial میدم... برنامه رو میبندم اون کرکها رو توی مسیر کپی میکنم ... هیچ ایرادی هم نداره
اگه مورد دیگه ای هست ... مثلا کامپایلر Error میده نسبت به برنامه شما اون یه چیز دیگست... برید توی وبلاگم یکی از سورسهای من رو وردارید ببینید بازم همینطوره موقع کامپایل یا نه
اخرش با این حرفات یا منو می کشی
یا ترور می کنی :mrgreen:
من این کار ها رو کردم و برنامه به خوبی جواب داد میگم که بقیه دیگه راحت بشن
1.این برنامه رو دانلود کنم با حجم 122مگ(سگ تو ضرر می خوام که زن و بچه نخوره) :mrgreen:
2.نصب میکنم و کیجین کزایی رو نصب میکنم
3.فایل های bin bin3 رو تو arm کپی میکنم
4.هزشو میبرم :mrgreen:
به جان خودم آقای تروشه شما مشکل اخلاقی دارین با این اینترنت پرسرعت ایران که مقام 180 رو تو دنیا داره حتما باید این فایلو معرفی میکردین؟؟ :mrgreen: :mrgreen:
It's nice to be important but it's important to be nice!
از اینکه نمی رسم جواب دوستان را بدم معذرت می خوام.
دوستان کجای سایت www.keil.com لینک دانلود آخرین ورژن هست؟؟؟؟ ورژنی که حداقل کرک داشته باشه! :angry: :angry:
پسر خوب چرا می زنی خودتو؟؟؟؟
این لینک دانلود آخرین ورژن فقط زود دانلود کنید نپره :NO:
http://rapidshare.com/files/299057627/MDK401.zip
در ضمن کرک هم از لینک زیر دانلود کنید که مال ورژنهای قبلیه ولی احتمال 99 درصد کار می کنه با این ورژن در حقیقت لایسنس ژنراتوره
حالا امتحان کنید کرک رو خبر بدید اگه کار نداد یه کرک دیگه پیدا کنیم
مشکل این کی جن ها اینه که فقط برنامه رو برای کامپایل برنامه های حجیم آزاد میکنن ولی قبلا هم گفتم یه فایل ARM.dll و یه فایل ARM.dll دیگه توی دو شاخه ولید نیستن که وقتی simulator رو راه میندازید بعد برنامه از کار میافته ولی این فایلها کرک شدش ورژن 3.28 هستش و دیگه کسی اونو کرک نکرده
ولی همین رو روی جدیدا بریزید هم کار میکنه نمیدونم فرقش چیه ولی توی مشخصات مثلا همه فایلها رو میزنه 4.0 ولی sarm.dll رو میزنه 3.28 ولی عالی کار میکنه (همین الان کار راه میندازه ولی شاید جدیده امکانات بیشتری داشته باشه)
مشکل این کی جن ها اینه که فقط برنامه رو برای کامپایل برنامه های حجیم آزاد میکنن ولی قبلا هم گفتم یه فایل ARM.dll و یه فایل ARM.dll دیگه توی دو شاخه ولید نیستن که وقتی simulator رو راه میندازید بعد برنامه از کار میافته ولی این فایلها کرک شدش ورژن 3.28 هستش و دیگه کسی اونو کرک نکرده
ولی همین رو روی جدیدا بریزید هم کار میکنه نمیدونم فرقش چیه ولی توی مشخصات مثلا همه فایلها رو میزنه 4.0 ولی sarm.dll رو میزنه 3.28 ولی عالی کار میکنه (همین الان کار راه میندازه ولی شاید جدیده امکانات بیشتری داشته باشه)
شما هم بگردید شاید یه نتیجه ای گرفتید
دوست عزیز این فایل کرکش اصلا کار نمیکنه! ویندوز پیغام میده که نمیتونه بهش دسترسی داشته باشه
Windows can not access the speciefid device, path, or file. you may not have a appropriate permissions to access the item
دیدگاه