اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
ولتاژ ورودی کیبورد وایرلس
Collapse
X
-
اینهمه کیبورد بزرگ و زیبا،کوچیکا سختن وگرون شاید!(البته سلیقست دیگه)
بگذریم
چرا 3.7 ولت؟ یعنی میخای شارژیش کنی؟ خب دوتا باتری * قلمی 1.5 ولت * شارژی بخر،چون دردسر رگولاتور و اینجور چیزارو نداره،چون نمیتونی 3.7 بدی(علاوه بر این،جایی برایه رگولاتور نداری!)
باز هم من اطلاعاتم کامل نیست استادان بهتر میتونن کمکت کنن فعلا دست به کار نشو.
- تشکرها 1
-
درود
فلسفه استفاده از ابزار وایرلس عدم مزاحمت های سیمهای ارتباطی اعم از پاور و دیتا است البته میتوانید باتری 3.7 ولت را با کمک یک دیود که بصورت فوروارد به آن سری شده و افت ولتاژ 0.7 ولتی ایجاد میکند به آن متصل نمایید حتی میتوانید از یک آداپتور 3 ولت هم که بکمک یک جک به تغذیه کیبورد متصل شده استفاده کنید ولی در هر صورت دیگر کیبورد شما قابل حمل نخواهد بود.
- تشکرها 1
دیدگاه
-
سلام دوست عزیز
بنده از این روش می خوام استفاده کنم
ولی نه برای باتری
برای شارژر گوشی که ولتاژ 5 ولت رو بیاره رو 4.3 ولت تقریبا نزدیک باتری لیتیوم
منتها وقتی به تبلت وصل می کنم روشن نمیشه (سایر نکاتش رو می دونم که بقیه ی پایه هاش رو باید چیکار کنم)
یبار هم اعصابم خورد شد به پنج ولت پاور کامپیوتر (استندبای) وصل کردم و روشن شد !!!
دلیلش چی می تونه باشه ؟ شارژر جریانش از یک امپر بیشتره (1.35 A)
ممنون و متشکر
پ.ن: وقتی از دیود استفاده کردم افت ولتاژ 0.3 ولت بود !!! چرا؟همیشه کامل توضیح بدهیم تا جواب کامل بگیریم.
لطفا برای تشکر روی دکمه تشکر بزنید و بخاطر این پست نزنید که تایپیک شلوغ نشود
تایپیک های من:
حل تمام مشکلات atmega128a (eca.ir)
آموزش کار با سایت (eca.ir)
دیدگاه
-
درود
باید دید کیبورد برای راه اندازی به چه جریانی نیاز دارد و آیا شارژر میتواند این جریان را تامین نماید؟ اگر با پاور کامپیوتر روشن شده پس میتوانید ولتاژ 5 ولت هم بدهید (بجای 4.3 ولت) فقط باید جریان را تامین کنید.
دیود های سیلیکونی افت ولتاژ 0.7 ایجاد میکنند دیود های ژرمانیوم و فست مثل شات کی افت ولتاژ 0.2-0.3 ایجاد میکنند باید دید از چه دیودی استفاده کرده اید.
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط nimdar نمایش پست هادرود
باید دید کیبورد برای راه اندازی به چه جریانی نیاز دارد و آیا شارژر میتواند این جریان را تامین نماید؟ اگر با پاور کامپیوتر روشن شده پس میتوانید ولتاژ 5 ولت هم بدهید (بجای 4.3 ولت) فقط باید جریان را تامین کنید.
دیود های سیلیکونی افت ولتاژ 0.7 ایجاد میکنند دیود های ژرمانیوم و فست مثل شات کی افت ولتاژ 0.2-0.3 ایجاد میکنند باید دید از چه دیودی استفاده کرده اید.
دوستمون در مورد کیبورد سوال کردنهمیشه کامل توضیح بدهیم تا جواب کامل بگیریم.
لطفا برای تشکر روی دکمه تشکر بزنید و بخاطر این پست نزنید که تایپیک شلوغ نشود
تایپیک های من:
حل تمام مشکلات atmega128a (eca.ir)
آموزش کار با سایت (eca.ir)
دیدگاه
دیدگاه